Xeph Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 normal versiyon 40 Euro, cross-promotionlu skinli versiyon 60 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 çok yanlış bir iş modeli yapıyorlar overwatcha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 4 karakter etti hots , güzel güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 oo hots best girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 cuzdani firlattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 CE model mi veriyo ben mi yanlış gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 portnoy çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 evet normali 39.99 muş CE si (origin edition) 59.99 euro ayrı CE varmış yuh http://eu.battle.net/overwatch/en/buy/ https://eu.battle.net/shop/en/product/game/overwatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Haydi Legion hype aksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 samaella said: CE model mi veriyo ben mi yanlış gördüm statue veriyor http://abload.de/img/screenshot198ts2h.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Sus be Metzen başlat trailerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 illidandandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 metzen cook uzatıyo ya tempoyu düşürdü adam. cillop gibi overwatch hypeında sonra söndürdü sahneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 virtual ticket alanlara ve yada pre-order yapanlara beta verseydiler alırdım sımdıden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 pre order yapanlara beta yok mudur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 inş canım ya :) olsa ben de alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 meh gene $150li paket yok, 60/150. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 reddit de yazilanlara gore pre purchase la beta gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ben origins i pre order ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yuh ya bu adamlar trailer nasıl yapılır biliyor. aha summer dedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bu ne ya ''gayalliance'' :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 of trailer iyiydi ama voljin ve tyranda da gelseydi falan çok iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 su trailerları parayla satsalar alırım. o neydi oyle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 teknik olarak sahaneydide, biraz sönük deilmiydi? belki kralı hiç tanımadığım için ben bana öle geldi slyvanasın tipi baya iyidi ama düz elf dielde böle uneadliği vermişler iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Metzen,atlet giy be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar