Bright Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Bad Religion, NoFX, Lagwagon, Millencolin, Green Day, The Offspring falan dinlemediniz mi zamanında, çok şey kaybetmişiniz :/ Hani The Clash, The Ramones ve Sex Pistols'dan bahsetmedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Remus said: Al bi tşört at 4 imza anlamaz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Kiza hediye ido imzali birsey ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Bu adamları dinleyen kıza saygı duyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ıslak meşeyle girişmeliklermis insallah hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Bright said: Bad Religion, NoFX, Lagwagon, Millencolin, Green Day, The Offspring falan dinlemediniz mi zamanında, çok şey kaybetmişiniz :/ Hani The Clash, The Ramones ve Sex Pistols'dan bahsetmedim bile. Hala dinleniyor bunlar lol : bu tepki ne lan kiz 17 ben 20 yim bide neresi kotu ? Bu gruba kotu diyenlerin yarisi diyarbakirli rapcileri dinleyen adamlar olmasa dokunurdu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 gel ben imzalıyım billy tlant diye, kız ne anlıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Almanyadan trye cuceye imza icin hemen geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 green day dinlemeyip ne kaybedicem ya clashla pistolla aynı tiere koymakta iyiymiş bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 tipleri kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Adam ergen rage açtı, dağılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Punk kaldı mı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 incdarkness said: Bu gruba kotu diyenlerin yarisi diyarbakirli rapcileri dinleyen adamlar olmasa dokunurdu sdfg Neyy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Çocukta alın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 BabacumMostors said: "...Grubun temelleri bağcılarda bir berber sırasında bekleyen 4 çirkin erasmuslu gencin aynı ülkeden geldiklerini fark etmeleriyle atıldı..." ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hahahaha abi zamanında bizi de mi böyle görüyorlardı acaba hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 the clashı niye şunlarla aynı kefeye koydunuz ki şimdi sebebi neydi ki joe strummer mezardan çıktı ağlıyor yanımda, ankarayı da özlemiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 muhtesem yorumlar icin tesekkurler fikri olan bildigi site olan varsa pm veya buraya yazarak iletisime gecerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 billy talent adli bir kanadali punk grubu dinleyen birinden google search becerisi beklemek fazla iyimser galiba. https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1ASUC_enUS551US551&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#tbm=shop&q=billy+talent+autographed+&spd=5527320339172128473 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 abiii harbiden salakligima gelmis autographed yerine signature diye ariyordum ben cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ciddi misin lan asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ya salla kendi sitelerinde satilik tshirtleri var iste tek cesit 15 us mi ne al ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar