Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 iyi dilekleriniz icin herkese tesekkur ediyorum <3 <3 <3 RamsesII said: Walking streetten foto bekliyorum yalan o sanirim :p belli bir saatte aksam kontrolleri icin otelde olmam gerekicek her gun o yuzden gece goremiycem oralari buyuk ihtimal, gunduzde bi esprisi yok. fayv dallirs da demez kimse zaten bana ^_^ Marty said: bortu bocek disinda birsey yiyolar miymis ne yazicaksin yemekler hakkinda? ya iste sansimizi deniycez, yemekten cok develerimiz icin uzuluyorum, havaalanina park edicez sonra iyi bakicaklarmi filan. Argoel said: Börtü böcek olayı ve aç kalmak büyük yalan ya. Yemekler gayet güzel hiç sıkıntısı yok. Laurelin birde zamanın olursa phuket e kesin git. James bond adası ve özellikle phi phi adasına muhakkak gitmelisin. felaket istiyorum onu, anca son hafta duruma gore izin verirler gibi gozukuyor. bide sansima yeni yil kutlamalari var son haftamda, su savasi yaptiklari icin sirilsiklam olucaz ama eglenceli olucak gibi iyi denk geldi. Argoel said: Börtü böcek olayı ve aç kalmak büyük yalan ya. Yemekler gayet güzel hiç sıkıntısı yok. Laurelin birde zamanın olursa phuket e kesin git. James bond adası ve özellikle phi phi adasına muhakkak gitmelisin. ahaha aynen :D paragon disinda siam centera ozel gitmeye calisicam sirf alisveris icin :3 kaldigim otele yakin KFC var zaten en kotu http://i719.photobucket.com/albums/ww199/scrumdiddly/1289927240873-1.gif stormeagle said: Muhtemelen dönmene yakın hayatında görebileceğin en ağır solunum yolu enfeksiyonu geçireceksin. Şimdiden antibiyotik dayamaya başla vücuduna. Söylemişlerdi dersin. sebebi ne sunun? :( neyse sorun cikmaz heralde 2 ay filan antibiyotigin kralini veriyorlar, son ameliyatimdan sonrada nezlemi oluyorum demistimde bu kadar antibiyotikle imkansiz o demislerdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Giden 3 arkadaşımda döndüğünde serum yer haldeydiler. Bindiğin her araç, her mekan kenar mahallesinden asansörüne kadar gittiğin her yerde klima mevcut. Bu klimalar bakteri yuvası. Bizim gibi alışık olmayan insanları öldürürcesine solunum yolu enfeksiyonuna yol açıyor. İklim değişikliğide tuzu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 yenebilecek birseyler bulursan foto cekip yaz mutlaka. antensiz bocekler falan varsa dene. antenliyi deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Ben gitsem denerdim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 stormeagle said: Giden 3 arkadaşımda döndüğünde serum yer haldeydiler. Bindiğin her araç, her mekan kenar mahallesinden asansörüne kadar gittiğin her yerde klima mevcut. Bu klimalar bakteri yuvası. Bizim gibi alışık olmayan insanları öldürürcesine solunum yolu enfeksiyonuna yol açıyor. İklim değişikliğide tuzu tabi. hehe simdi anladim :) onceden uyardilar bizi bu konuda, uzun kollu birseyler getirin mutlaka ve yaninizdan ayirmayin diye. ozel aracla gezicez zaten gezebilirsek, toplu tasimaya zaten musaade etmiyorlar filan. otel, hastane ve klinikte zaten sicakligi ozel kontrol ediyorlar o yuzdende cok sorun yok ama disarda buyuk problemmis yani, ozellikle oglen sicagi markete girip ciktiginda carpiyormus baya insani, bakteri icinde hasta maskelerinden getirin mutlaka demisler. tesekkur ederim uyari icin :) kokorec ve hatta sakatat yiyemeyen ve goruntu & kokusundan bile migde bulantisi yasiyan bir bunyem var, bocuklerle beslenicegimi hic sanmiyorum ki satici gorursem direk kacarim heralde o ortamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 He bu arada ilk vardığında kokuya alışamıcaksın çünkü gerçekten çok pis kokuyo belki ordakiler artık onu almıyodur ama sen kesin alıcaksın bunun için bi eczaneye git orda ya da burda burun tıkanıklığı için mentollü kokan tüp tipi bişi var onu kokluyosun ondan al kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 inş umduğundan 2 kat mutlu dönersin, güzel haberlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 masaja da git :D shemale lere dikkat etmek lazım asla anlayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 İyi yolculuklar Post müziği iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 nezleyle antibiyotik ne alaka onu çözemedim ben, nezle viral değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 nezle denilmedi ^^ üst solunum enfeksiyonu ilerleyip zatürreye falan çevirmesin diye işte. virale biyotik hikaye zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 said: son ameliyatimdan sonrada nezlemi oluyorum demistimde bu kadar antibiyotikle imkansiz o demislerdi ahaha şunçin dedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 calvaria said: inş umduğundan 2 kat mutlu dönersin, güzel haberlerini bekliyoruz. oradaki kathoeyların bazıları anormal güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 yalnız viki biraz gözümden düştün insannasıl kokoreç yemez anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ne yani hiç dönmez mi diyorsun onları görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Akşam dışarı çıkmama olayını anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Kathoileri gorunce kendimi oldurmek isitiyorum bazen >_<. azn=cheatmode Kokorec oldum olasi sevemed ya ama aile etkisi buyuk, daha baba kokorec ne diye soruncq "bok yiyorlar" cevabini alinca bole oluyor tabi ahahaha. Sakatat dendimi aklima sakat bi at geliyor sanki onu kesmiler gibi derdi rahmetli babam. Aksamlari cikamiycam cunki pansuman sayisi gunde 3 kere iste Havaalanindayim bu arada, hafta sonu trafigi ve padportta sorun cikar goruntu nedeniyle diye erken geldik iste, hsbc lounge dayim, yemek icki sinirsiz ve rejimdeyim ve alkol yasak. lovely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 hadi kolay gelsin bacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 gl&hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 gittiğinden daha farklı gelesin inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 müdür pad thair ye bol bol dünyanın en güzel insanlarının olduğu ülke herkez mutlu zamanın olursa bang kokda bol bol tapınak gez hatta istersen yer önerebilirim inanılmaz ucuz genel olarak hayvan gibi masaj yaptır 10 dolar 1 saat masaj (düzgün temiz bir çok yer var yapan) pattaya tam bir fuhuş yuvası ama türk erkeklerinin sex için gittiği yer eğer tatil için gitceksen oraya gitme phukete git yada ne biliyim başka bi yuere git ha son nokta genelde taylanda 3 tip türk var biri balayı için giden tipler (biz gibin) biri fuhuşa gidenler biride taylanla değişim anlaşması olmadığından oraya burdan kaçan suçlular o nedenle türklerle kaynaşma neyse iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Çok önemli bir nokta var bahsedildi mi bilmiyorum. Kesinlikle ama kesinlikle pazarlık yap bir şeyler alırken. 1/10 fiyatı bile kabul edebiliyorlar bazı yerlerde. Ama kabaca her ürünü 5/10 fiyatına alırsın. Bunun yanında biz bangkok ve phuket e gitmiştik öyle ağır bir koku vs hissetmedik. Sokak satıcılarının kullandıkları yağdan kaynaklı bir koku var ama çok öyle rahatsız edici derecede değil. Sokak satıcılarından yemek yemeyi de pek önermiyorlar haberin olsun :) iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 ha evet ya pazarlık çok önemli evet tuktuklarda 300 diyosa pazarlığa 100 bahttan başla 150ye felan anlaşırsın elektronik felan alcaksan internetten araştır 1200 singapur dolarına başlayıp 300 dolara düştüler 2 tane objektifte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 evliysen de fuhuş yapılabilir bence arada. öyle bi imajı var taylandın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar