Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thailand Gezisi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

iyi dilekleriniz icin herkese tesekkur ediyorum <3 <3 <3

RamsesII said:

Walking streetten foto bekliyorum

yalan o sanirim :p belli bir saatte aksam kontrolleri icin otelde olmam gerekicek her gun o yuzden gece goremiycem oralari buyuk ihtimal, gunduzde bi esprisi yok. fayv dallirs da demez kimse zaten bana ^_^

Marty said:

bortu bocek disinda birsey yiyolar miymis ne yazicaksin yemekler hakkinda?

ya iste sansimizi deniycez, yemekten cok develerimiz icin uzuluyorum, havaalanina park edicez sonra iyi bakicaklarmi filan.

Argoel said:

Börtü böcek olayı ve aç kalmak büyük yalan ya. Yemekler gayet güzel hiç sıkıntısı yok. Laurelin birde zamanın olursa phuket e kesin git. James bond adası ve özellikle phi phi adasına muhakkak gitmelisin.

felaket istiyorum onu, anca son hafta duruma gore izin verirler gibi gozukuyor. bide sansima yeni yil kutlamalari var son haftamda, su savasi yaptiklari icin sirilsiklam olucaz ama eglenceli olucak gibi iyi denk geldi.

Argoel said:

Börtü böcek olayı ve aç kalmak büyük yalan ya. Yemekler gayet güzel hiç sıkıntısı yok. Laurelin birde zamanın olursa phuket e kesin git. James bond adası ve özellikle phi phi adasına muhakkak gitmelisin.

ahaha aynen :D paragon disinda siam centera ozel gitmeye calisicam sirf alisveris icin :3 kaldigim otele yakin KFC var zaten en kotu

http://i719.photobucket.com/albums/ww199/scrumdiddly/1289927240873-1.gif

stormeagle said:

Muhtemelen dönmene yakın hayatında görebileceğin en ağır solunum yolu enfeksiyonu geçireceksin. Şimdiden antibiyotik dayamaya başla vücuduna. Söylemişlerdi dersin.

sebebi ne sunun? :( neyse sorun cikmaz heralde 2 ay filan antibiyotigin kralini veriyorlar, son ameliyatimdan sonrada nezlemi oluyorum demistimde bu kadar antibiyotikle imkansiz o demislerdi ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Giden 3 arkadaşımda döndüğünde serum yer haldeydiler. Bindiğin her araç, her mekan kenar mahallesinden asansörüne kadar gittiğin her yerde klima mevcut. Bu klimalar bakteri yuvası. Bizim gibi alışık olmayan insanları öldürürcesine solunum yolu enfeksiyonuna yol açıyor. İklim değişikliğide tuzu tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Giden 3 arkadaşımda döndüğünde serum yer haldeydiler. Bindiğin her araç, her mekan kenar mahallesinden asansörüne kadar gittiğin her yerde klima mevcut. Bu klimalar bakteri yuvası. Bizim gibi alışık olmayan insanları öldürürcesine solunum yolu enfeksiyonuna yol açıyor. İklim değişikliğide tuzu tabi.

hehe simdi anladim :) onceden uyardilar bizi bu konuda, uzun kollu birseyler getirin mutlaka ve yaninizdan ayirmayin diye. ozel aracla gezicez zaten gezebilirsek, toplu tasimaya zaten musaade etmiyorlar filan. otel, hastane ve klinikte zaten sicakligi ozel kontrol ediyorlar o yuzdende cok sorun yok ama disarda buyuk problemmis yani, ozellikle oglen sicagi markete girip ciktiginda carpiyormus baya insani, bakteri icinde hasta maskelerinden getirin mutlaka demisler. tesekkur ederim uyari icin :)

kokorec ve hatta sakatat yiyemeyen ve goruntu & kokusundan bile migde bulantisi yasiyan bir bunyem var, bocuklerle beslenicegimi hic sanmiyorum ki satici gorursem direk kacarim heralde o ortamdan
Sosyal ağlarda paylaş

He bu arada ilk vardığında kokuya alışamıcaksın çünkü gerçekten çok pis kokuyo belki ordakiler artık onu almıyodur ama sen kesin alıcaksın bunun için bi eczaneye git orda ya da burda burun tıkanıklığı için mentollü kokan tüp tipi bişi var onu kokluyosun ondan al kesin
Sosyal ağlarda paylaş

Kathoileri gorunce kendimi oldurmek isitiyorum bazen >_<. azn=cheatmode

Kokorec oldum olasi sevemed ya ama aile etkisi buyuk, daha baba kokorec ne diye soruncq "bok yiyorlar" cevabini alinca bole oluyor tabi ahahaha. Sakatat dendimi aklima sakat bi at geliyor sanki onu kesmiler gibi derdi rahmetli babam.

Aksamlari cikamiycam cunki pansuman sayisi gunde 3 kere iste

Havaalanindayim bu arada, hafta sonu trafigi ve padportta sorun cikar goruntu nedeniyle diye erken geldik iste, hsbc lounge dayim, yemek icki sinirsiz ve rejimdeyim ve alkol yasak. lovely
Sosyal ağlarda paylaş

müdür
pad thair ye bol bol
dünyanın en güzel insanlarının olduğu ülke
herkez mutlu
zamanın olursa bang kokda bol bol tapınak gez hatta istersen yer önerebilirim
inanılmaz ucuz genel olarak
hayvan gibi masaj yaptır
10 dolar 1 saat masaj (düzgün temiz bir çok yer var yapan)
pattaya tam bir fuhuş yuvası ama
türk erkeklerinin sex için gittiği yer
eğer tatil için gitceksen oraya gitme
phukete git yada ne biliyim başka bi yuere git

ha son nokta genelde taylanda 3 tip türk var
biri balayı için giden tipler (biz gibin)
biri fuhuşa gidenler
biride taylanla değişim anlaşması olmadığından oraya burdan kaçan suçlular
o nedenle türklerle kaynaşma

neyse iyi şanslar
Sosyal ağlarda paylaş

Çok önemli bir nokta var bahsedildi mi bilmiyorum. Kesinlikle ama kesinlikle pazarlık yap bir şeyler alırken. 1/10 fiyatı bile kabul edebiliyorlar bazı yerlerde. Ama kabaca her ürünü 5/10 fiyatına alırsın.

Bunun yanında biz bangkok ve phuket e gitmiştik öyle ağır bir koku vs hissetmedik. Sokak satıcılarının kullandıkları yağdan kaynaklı bir koku var ama çok öyle rahatsız edici derecede değil. Sokak satıcılarından yemek yemeyi de pek önermiyorlar haberin olsun :) iyi eğlenceler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...