suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Başıma taktılar fes, Aniden oldum prens, Kormuyorum sünnetçi amca, İstediğin kadar kes.
Marty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 olm siz ne diyosunuz lan. ne ictiniz ne aldiniz
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 gül bülbüller ister bülbül güller ister kıbrısın güzel kızları oğlanı sünnetli ister pilavı bekliyoruz arya
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ben kararımı verdim sünnet olmak tek derdim bütün dostlar buyursun sünnetçiye söz verdim kızlar böyle sever dediler pipinin yarısını kestiler kızlar beğenmezse pipiyi ***icem sünnetçiyi.
Soris Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 hahaha kaçırmışım bu topici. hayırlı olsun kardeş bu arada.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Biraz korkum olacak Biraz rengim solacak Sünnetçi amca gelip Bir parçacık çalacak Bu mutlu gün içimizde ebediyen kalacak Biliyorum en bahtiyar Anam Babam olacak.
Editor Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 noluo la... eskiden küfrülü şiirler maniler yapardık onlar geldi aklıma sjahaskfas
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Marty said: gecmis olsun. ne kadar surede tam iyilesme? 6 ay gunluk hayata donme, 12 ay full recovery RamsesII said: hadi hayırlı olsun viki... Artık iyice güzelleştin, yeni hayatında başarılar :) Ahah yok be, fransiz saniolar beni hala >_< turk diyince iyy miyy hep Kaede said: hadi tebrikler turkiyeye don de kutliyalim Tabiiiii :D hem malum kisininde sozu var :3 moriarty said: başıma kondu bir kez aniden oldum prenses teslimim sünnetçi amca istediğin kadar kes Abv o sunnetci amcanin, buyuk ihtimal minor bi op daha kalicam burda tr ye donmeden. Sirf muslumanlara has olsa kiyameti kopariyorlardi insanlik sucu diye ama yahudiler araya girince konusamiyor kimse antisemitik yaftasini yemeden NolaxThensbane said: gül bülbüller ister bülbül güller ister kıbrısın güzel kızları oğlanı sünnetli ister pilavı bekliyoruz arya Pilav falan yok, sapik bi amerikali vardi op sonrasi ise yaramayip cope giden tek sey olan toplari izgara yapip arkadaslarina yediriyordu ahaha Bu arada bu salak siirler ne? Morfini alan benim size ne oluo ahahaha. Neyse yazdim yaxiyi bi kere daha basiyim makinanin dugmeyede kafa guzel olsun gene
Remus Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Bahsi geçmişmiydi hatırlayamadım tek amelyatla halledebiliyorlar mı? Geçmiş olsun. Boğaziçine gömersin artık.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Gomulcek bisi yok diye bi tarafimi yirtiyom :p barbie veya ken olmak icin bu kadar aviya katlanip olukla para dokmuyor insanlat
Auril Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 topları ızgara yapıp yedirmede kaldım ben lan adamlar sırf demokrasi dağıtmıyormuş
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 niye ki sunnet pilavi da var geleneksel..
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 gömülücek bişey yok çünkü pilav mı yapıldı? anlamadım ben mevzuyu :(
Auril Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 aslında bi pati pilav günü yakışırdı sdf
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 detaylara takılmayın ya. gömmüşler, kesmişler vs. ne fark eder. isterse kartondan kuku yapmış olsunlar sonucundan kendisi memnun ve mutluysa bitti gitti işte. çokda deşip, detayları sorup sıkıştırmayın işte. anlatmak istese, gerek duysa anlatırdı zaten.
Leopar Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 tebrikler :) bu arada torba icindeki skortil gozlerden kacmadi sdf
Öne çıkan mesajlar