sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Bayan küçük araba kullanır diye bir kural mı var ? Passat iyidir. Hem TR'de bayanların büyük araç kullanmaları daha bile iyi. Taciz vakalarını azaltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 taciz vakaları azalsın diye trafiğe kadın salmak. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 sunthewhich said: Bayan küçük araba kullanır diye bir kural mı var ? Passat iyidir. Hem TR'de bayanların büyük araç kullanmaları daha bile iyi. Taciz vakalarını azaltır. o zaman da ters tepiyor kadının altına jip verince şeritleri ortalayarak gitmeye başlıyor bu sefer. bi taraf cinsel açlık çektiğinden araçla tacize girişiyor bi taraf egosunu kontrol altına alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Fistan said: cogunluk satisci olabilir belki ama genelde değil sattıktan sonra sahile çeker trafik vardı durdum der kim bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 millet salak zaten kimse gps takmıyor araçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 onu düşündüm yazdım trafikte de duruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 valla bir süre 2012 a3 kullandım dizel gayet keyifliydi sürüş keyfi yol tutusu performans vs vs. bayan için yaklaşırsak passattansa a3 alsın abi bayanlar sedan arabayla trafikte hiç çekilmiyor heycan falan yapıyorlar garip garip hareketler ufak kullansın hem rahat hem daha spor. erkek olsa tabiki passat derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 A3 long falan değil di mi? Hatchback olan? Passat kadın erkek farketmeden çok büyük araba bence, genellikle tek kişi dolaşacaksa hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Yok Hatchback olacak a3 umarim. passat daha yeni kasa diye sordum birazda acikcasi bu arada adam akilli bir cok sirket bu ayarda araclar veriyor seviyenize gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Selam, Abi araç kiralanacaksa eğer büyük ihtimalle A3 sedan olacaktır : Sanki kampanya falan yapılmış sedan model için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 a3 sedanda da "biz bunu filolara iteleriz, nispeten dandik yapalım" anlayışı hakim mi? bkz. jetta vs. golf, leon vs. toledo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Tutmadı onlar pek. 110000'e satıyorlardı. En son audi'ye gittiğimizde içerideki arabaların yarısı a3 long'du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Öyle değil aslında da fiyatlandırması komik. Bu arada yeni jetta parasını hakediyor. Babama tdi comfortline aldık daha geçen hafta, yeni passat için niyetlendiydik de temmuzda gelecek en yakın dediler lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Passat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 yeni kasaysa tabi ki passat vites topuzuna tesbihi benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 jetta doluysa çok iyi. bizim şirkette en boşunun otomatiiğini almışlar satış yöneticisine, allahım arabaya binesim gelmiyor. bir araç bu kadar mı dandik olur. eniştemde de highline mı ne ve dsg var işte, onla bunun arasında inanılmaz fark var. bence donanımı da hesaba katın bu tarz durumlarda. mesela bende c4 vardı, yeni gelenlere de c4 aldırdık ama en boşu. onlara da binesim gelmiyor. küfür kıyamet gidiyorum zorunda kalırsam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 BEnim eşim Caddy kullanıyor... Bence Passat... En azından arabanın bir duruşu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Bu arada A3 dediğin de geçen sene çıktı. Güzel kasa bence. Eski kasasını beğenmezdim ama bu fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Araba kullanmayı biliyorsa Passat, park bile edemeyecek yetenekteyse A3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hertürlü a3, konuyu kilitleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 "Tabii ki Passat" diye girip, kadını görünce "tabii ki A3" olarak güncelledim fikrimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 karar a3 oldu 150bg olandan ancak sedan mi hatchback mi orasi biraz sans olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hatchback tabi ki..kadinlar koca gotlu hicbir seyi begenmez almaz kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Herkesin A3 demesinin sebebi hatchback olusuydu zaten. Sedan gelirse Passat secmediginiz icin pisman olmalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar