Sorieno Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Shift basılı mı kalmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Yok beyler baya kontrol problemi var. Xbox kolunu tanımıyor. Ayarlara giriyorum tuşlar xbox tuşları, dedim tuş atayım yok. Anca xbox tuşlarının yeri değişiyor. Yer değişince de kamera düzeliyor, karaktere kitleniyor ama bu sefer de karakter ya yumruk atmıyor ya da süreklü yumruk atıyor falan. Steam'de dev'ler kabul etmiş bir problem var düzelecek falan diye. Biraz önce 3 mblik bir yama geldi, düzelen bişi yok. Güncelleme: Ana menüye girip gamepadi kapatınca düzeldi. Yeni yama ile bu ayar gelmiş. Oyun içi menüde yok bu seçenek ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 aquila said: ilk oyuna baglantisi var mi, onu bitirmedim ben her zamanki gibi. sonudna tavukla zebra aslında sen olmaldığını sölüyolardı, sorna at yormayın cocuğu ısını halletsin yeter diuodu, o sırada domuz gelip durun o benim! diyodu, bide işte kız vardı ama tavşan önü ölüdüryomuydu falan. sorna bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 arcane said: yuvarlak zımbırtının yanından, bir de ekran dışında kalan biraz yukarıdaki alandaki boşluklardan, ki onlar daha geniş, geçemiyorsun :/ Evet, collision biraz sıkıntılı. Bazen araba kapısından girmeyi bile beceremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Araba kapısı olayının nedeni, arabaya yandan girmek. Yani Sağ tarafını kapıya vereceksin, öyle giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 arcane said: cam vitrinlerin mermi geçirmemesi, objelerin arasında boşluk olmasına rağmen aralarından geçememek çok uyuz. mesela http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/274170/ss_d17f2f2e7b8cb2b58142e4eb58204a34b54073ee.600x338.jpg yuvarlak zımbırtının yanından, bir de ekran dışında kalan biraz yukarıdaki alandaki boşluklardan, ki onlar daha geniş, geçemiyorsun :/ Bu chapter'daki track'in adı neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Beyler kontrol hatasından sonra bu da hata mı diye düşünmeye başladım. Müzik ve sesler bir yerden sonra :D bozuluyor gibi. Bunun kaset mevzusuyla bir alakası var mı yani oyunun kendisinden mi böyle yoksa benim nefret ettiğim ses kartım Xonar DX'imle bir çakışma mı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 müziklerde sıkıntı yok, görüntü pause edince VHS kaset formatına dönüyor, sesi bozan böyle bir efekt falan yok... sıkıntı sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Sorieno said: Bu chapter'daki track'in adı neydi ya? hangisi çalıyordu hatırlamıyorum. oyun menüsünde bölüm seçerken yazıyor olması lazım kimin müziği olduğu. bu da tam liste oradan da bulabilirsin: Hotline Miami 2 - Track list 01. Green Kingdom - Untitled 02. Sean Evans - Detection 03. Light Club - Blizzard 04. Jasper Byrne - Voyager 05. Light Club - She Meditates 06. MOON - Dust 07. Endless - Disturbance 08. Perturbator - Technoir 09. Old Future Fox Gang - Guided Meditation 10. Riddarna - Simma Hem 11. Magna - Divide 12. Mitch Murder - Hollywood Heights 13. Life Companions - Richard 14. Sjellos - Chamber of Reflection 15. Jasper Byrne - Decade Dance 16. Chromacle - Interlude 17. Vestron Vulture - New Wave Hookers 18. Modulogeek - Around 19. Magic Sword - In the Face of Evil 20. Dag Unenge - Untitled 21. Scattle - Remorse 22. Mitch Murder - Frantic Aerobics 23. Perturbator - Sexualizer 24. Old Future Fox Gang - Java 25. El Huervo - Rust 26. MOON - Delay 27. Life Companions - We're Sorry 28. Scattle - Bloodline 29. Carpenter Brut - Roller Mobster 30. Endless - Keep Calm 31. iamthekidyouknowwhatimean - Run 32. El Huervo - Ghost 33. Benny Smiles - Hotline Theme 34. MOON - Quixotic 35. Magic Sword - The Way Home 36. Dubmood - Richard 37. Megadrive - NARC 38. Cinimod - The Rumble 39. Carpenter Brut - Le Perv 40. Auto Delta Time - Ms Minnie 41. El Tigr3 - She Swallowed Burning Coal 42. Megadrive - Acid Spit 43. Megadrive - Slum Lord 44. Perturbator - Future Club 45. Light Club - Fahkeet 46. LipPi Sound - Abyss 47. LipPi Sound - Abyss Intro 48. Nounverber - Black Tar 49. Carpenter Brut - Escape from Midwitch Valley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Decadance Dance imiş Chapter Select yapınca trackler de çıkıyor altta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hareket ederken ve shift'e basınca sensitivity yükselmesi çok salak bir sistem. ilk oyunda da böyle miydi? çok zaman geçti, hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bitti ama cok yoruldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ben de zorluyorum bugün biter. Karakter çorbası olmuş. Birinci oyun açıkçası bu açından benim nezdimde daha iyi. Ama bu da kötü demiyorum. Ama "yoruldum" cuk oturuyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Flac OST isteyenler pm atsın mediafire linki vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Yordu valla normali bitirmek hard mode varmış bir de. Rusların bölümler süperdi bir tek askerin bölümlerinde sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Askerlerin bölümde AWP aldım rahat rahat geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 OHA https://www.youtube.com/watch?v=EcWATNtAv88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Yabgu said: OHA https://www.youtube.com/watch?v=EcWATNtAv88 off çıkmış bu http://www.youtube.com/watch?v=DzTlOdSAKvY said: Bloodbath Kavkaz is an action-packed Top-Down Action based around russian culture, telling the story of Caucasian ex-killer named Shamil Rakhmanov. After a car crash Shamil gets in the hands of a mysterious stranger, who offers him a deal he can't refuse. Shamil must find and kill the leader of Moscow criminal syndicate, who is called Jafar, before the sunrise, or else he will die. Being desperate, Shamil starts his blood-filled way into the depths of Moscow night, where he will meet all the horrors of russian modern culture and solve the great conspiracy. moskova mafyasının lideri de ortadoğulu mu asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 o ne lan aladdin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 beyler almayın adamlar Azerbaycan bayrağını yere sermiş üstünden geçiyorsunuz falan şerefsizler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 hala bitirmedim HM2'yi. son bölümde falanım galiba. orada duruyo bi aydır. gerçi araya pillars girdi. hikaye hiç sarmadı beni ya. 1'in muğlak hikayesi bile daha oynatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 6 TL olmuş indirimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar