Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 O projede yokum. Kalkıp Ankara'ya gidesim gelmedi. Önümüzdeki aylarda beni de dahil edeceklermiş ama. Seve seve gideceğim. ^^ masabaşı'nda kebap yerim artık napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 şimdi onlar ankara'da ohooo nası eğleniyorlardır diye gıcık gıcık konuşmak isterdim ama ankara hımpffss ben de kalemdeki bilgisayara nfs yükledim takılıyor. portable. dizüstü bilgisayarı getirip wow mu oynasam ya? offf devlet işi çok fena. eski şirketimde sırf oyun oyniyim diye "fotoşok yavaş" bahanesi uydurup eşşek yüküyle para harcatıp ekran kartı aldırttıydım bilgisayarıma. burda kimse de yemiyo (evet çok sıkılıyorum şu an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Flam said: ben de kalemdeki bilgisayara nfs yükledim takılıyor. bunlari da fritozden mi yaziyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 abi yapma lütfen. op da kızı kessin kurtulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 internet explorer çalıştırıp nfs çalıştırmıyor. nfs dediğim MW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Seni hearthstone'a başlatalım öyleyse. Çılgınlar gibi oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yloibx said: Yaklaşık 6 aydır böyle bir belaya musallat olmuş durumdayım. Birkaç kez ayrılmayı denedim intihar etmekle tehdit etti ne yapmam gerek bilmiyorum internette araştırdım histronik kişilik bozukluğu harfi harfine uyuyor. Başlarda fena değildi git gide çok şiddetlenmeye başladı durum. babasını kaybedeli 2 sene olmuş ve hala atlatamamış. abi birebir aynısını yaşadım. ayrıl, bir bok olmaz. bir aya kadar needyliğini manyaklığını yansıtacağı başka bir talihsiz bulur. hayatına devam edersin sen de. "ayrılısak intihar ederim" lafı hala çok komik geliyor. 13 sayfayı okumadım bu arada, özür dilerim arada birşeyler kaçırdıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Wishmaster said: Seni hearthstone'a başlatalım öyleyse. Çılgınlar gibi oynarsın. yok artık. o nasıl bir oyun biraz anlatsana <3 adalet bakanlığının networkundeyim. dışarı çıkış konusunda epey zorladım da, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 dana22 said: Flam said: ben de kalemdeki bilgisayara nfs yükledim takılıyor. bunlari da fritozden mi yaziyorsun ? kalem dediği yazman arkadaş kalem odasını diyor sdjıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 pardon katip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 belki adamin kalesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 http://furiousfanboys.com/wp-content/uploads/2013/12/khaleesi.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 karadır kaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bu kız çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 @revendor çağrışımda çığır açmak hususunda bile çığır açtın. çağrışımda insepşın yaptın. öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Hem kalesi olan bir targaryen koydu hem de khaalesii. Oooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Okumadım. Elin ayağın tutuyor, karnın tok, başını sokacak bi yerin var birşey olmaz de ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 abi ayrıl ayrıl demekle olmuyor cidden her şeyi denedim her şeyi yaptım. Ben böyle yaptıkça durum daha da şiddetleniyor. Birkaç kez intihara teşebbüs etti yanına gittim de zor kendine getirdim. Gerçekten yaparım dediği şeyleri yapıyor. Daha da şiddetlenmesinden korktuğum için ilişkimiz şu an normal. ama ben onu her gördüğümde üzülüyorum senin için her şeyi yaparım diyor, gözlerim doluyor. acıma kesinlikle değil acınacak bir tarafı yok. şöyle yap böyle yap demekle olmuyor cidden o kadar kolay değil. baggio'nun dediklerini de yapıyor. birkaç kez olay çıkardı herkesin ortasında. hem beni hem kendini rezil ediyor olay çıkardığında hem millete hem arkadaşlarıma.. ne yapacağım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 intihar etmesi o kadar da kötü bir seçenek değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 aldat ve yakalan. ya da telefon numarani degistir ve kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 µh said: intihar etmesi o kadar da kötü bir seçenek değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 o değil de wishmaster'ın bir arkadaşı var. ben böyle bir şey görmedim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bu arada gizem haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yani ivy demek istedim. (öldü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar