Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

overly attached girlfriend

yloibx

Öne çıkan mesajlar

şimdi onlar ankara'da ohooo nası eğleniyorlardır diye gıcık gıcık konuşmak isterdim ama ankara hımpffss

ben de kalemdeki bilgisayara nfs yükledim takılıyor. portable. dizüstü bilgisayarı getirip wow mu oynasam ya? offf devlet işi çok fena. eski şirketimde sırf oyun oyniyim diye "fotoşok yavaş" bahanesi uydurup eşşek yüküyle para harcatıp ekran kartı aldırttıydım bilgisayarıma. burda kimse de yemiyo (evet çok sıkılıyorum şu an)
Sosyal ağlarda paylaş

yloibx said:

Yaklaşık 6 aydır böyle bir belaya musallat olmuş durumdayım. Birkaç kez ayrılmayı denedim intihar etmekle tehdit etti ne yapmam gerek bilmiyorum internette araştırdım histronik kişilik bozukluğu harfi harfine uyuyor. Başlarda fena değildi git gide çok şiddetlenmeye başladı durum. babasını kaybedeli 2 sene olmuş ve hala atlatamamış.

abi birebir aynısını yaşadım. ayrıl, bir bok olmaz. bir aya kadar needyliğini manyaklığını yansıtacağı başka bir talihsiz bulur. hayatına devam edersin sen de.

"ayrılısak intihar ederim" lafı hala çok komik geliyor. 13 sayfayı okumadım bu arada, özür dilerim arada birşeyler kaçırdıysam
Sosyal ağlarda paylaş

abi ayrıl ayrıl demekle olmuyor cidden her şeyi denedim her şeyi yaptım. Ben böyle yaptıkça durum daha da şiddetleniyor. Birkaç kez intihara teşebbüs etti yanına gittim de zor kendine getirdim. Gerçekten yaparım dediği şeyleri yapıyor. Daha da şiddetlenmesinden korktuğum için ilişkimiz şu an normal. ama ben onu her gördüğümde üzülüyorum senin için her şeyi yaparım diyor, gözlerim doluyor. acıma kesinlikle değil acınacak bir tarafı yok. şöyle yap böyle yap demekle olmuyor cidden o kadar kolay değil. baggio'nun dediklerini de yapıyor. birkaç kez olay çıkardı herkesin ortasında. hem beni hem kendini rezil ediyor olay çıkardığında hem millete hem arkadaşlarıma.. ne yapacağım bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...