samaella Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 hee :D ne biliyim çoğaltıcı falan vardır belki dedim. :d Aletin şarjı bitiyor ama iş yapıyosun external hdd de veya ekranda vs. ilk çıkan air böyleydi sanırım ( sonrası da böylemiydi bilmiyorum:p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 edik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 249 TL USB C Type adaptör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Cogalticyi parayla satar olm apple bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Usb c , apple Patentli lightning cable gibi bir standart olmadigindan hemen yan sanayisini uretirler bunun 10 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 nolcak abi 500 tl olsa apple kullanıcısına koyar mı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 O yan sanayii ürünler fazla tırt oluyo Esh. Aralarında en iyisi Belkin markalı ürünler. Onlarda 180 TL der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Demez abi. Usb c icin para odemiyosun apple a. Belkin in mini isb kablolari 15, lightning kablolar 35 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 xlaidehlevar said: Laorx said: ALUMINUM anlatıyolar şaka gibi alüminyum üreticisi olarak, kullandıkları alışımın 7000 serisi alaşım olduğunu ve genellikle silah ve uçak sanayisinde kullanıldığını, üretiminin çok yavaş ve maliyetli olduğunu, 570 c de çıkan alüminyum profil ve ya parçanın 2 saniye gibi kısa süre içersinde 200 C lere düşmesi gerektiğini ve bunu mümkün kılabilmek için en az 12 milyon € luk bir hatta sahip olman gerektiğini (bknz. SMS GROUP) eloksal yüzey işlem dediğimiz işlemin de yine aynı şekilde kalite kontrol toleranslarının çok düşük olduğu ve dolayısı ile çok maliyetli olduğunu apple watch da ki kasanın tek başına maliyetinin 40-50 € lardan aşağı olmayacağını ve üretim sürecinin mass production bile olsa 1 aydan az olmayacağını bilmeni istedim. metalurji ve malzeme okumuşsun tebrikler Ba na ne aliminyumun nasıl eritildiğinden. bana saatin ne yapabildiğini göster, dün 5er dk'lık metal kesma görüntüleri izledik. O da büyük ihtimal $10000'lık gold saati satmak içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Görecez. Umarım Dediğin gibi olur. Hırto Apple ın koyduğu fiyata bak. Ayrıca USB C sevdasına magsafe gitti. Ulan anakart o o kadar küçültmüşsün 1 kulaklık 1 usb port. Incelik için feda ettik meselesi yalan. Cihazın iç kısmının %80 i batarya. 15 dk az kullanırdık 1-2 port daha koyardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Yeni Macbooklar felaket güzelmiş. Tek USB komik olmuş ama dsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Bu makina 10000 dolar ve hala cin disinda uretilen nadir elektronik urunlerden biri.Almanyada yapiyolar bide.Hammade iscilik falan dusunun.Deri kilifiyla lensiyle falan fiyati buda.Asagida butun uretim surecine dair videolar var.: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1124723-REG/leica_10933_m_p_typ_240_digital.html Bu aliminyum isine kafayi takan bir de leica var.Bir makinanin neredeyse butun uretim sureci asagida mevcut.Calisanlar hayatindan bezmis cinli arkadaslar degil.Leica bu makinayi lensle birlikte 10000$ a satip kar ediyosa, apple napiyo arkadas? https://vimeo.com/25413166 https://vimeo.com/26251829 https://vimeo.com/6551861 https://vimeo.com/92062924 https://vimeo.com/92073118 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 adam laica koymuş =P dur lan ben de ferrari koyayım. ya da köenisegg ALMANYA DIŞINDA ÜRETİLEN AMA EN PAHALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 apple en üst tabakaya hitap eden bi ürün yapmıyo ki. aksine gayet orta sınıfı domine etmiş durumda. laica ise bir simge, fotografçılıkta ulaşılabilecek en karizmatik noktalardan biri. keza ferrari de öyle. halk için değil yani. türkçesi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesai saatlerinde derdinizi videoyla anlatmayın arkadaşlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 kanuni tier tüketiciler olduğu sürece insanlık müstahak böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Müstehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bi dakka lan, siz apple ın altın saatinden bahsediyomuşsunuz. sdfsd onun hiçbir anlamı yok evet. sırf abidiık gubidik mucevherat firmaları cıkıp "bakın biz apple urununu altın kapladık, fiyatı 50k dolar" demesin diye olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 müstahak "Sen bu kafayla daha beterine de müstahaksın!" - N. Cumalı CUMALI LOKTARRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 17 bin dolar fiyatlı ürünün tr satış fiyatı ne olur acaba, vergilerle beraber 75 bin tl bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Xaenin said: Mesai saatlerinde derdinizi videoyla anlatmayın arkadaşlar ya. Sonradan yensin diye paket yaptim iste. @esh benim derdim saatle.Saatin icine 2 gram aliminyum koyduk, cok shekil oldunun anlamsizligi icin koydum leicayi.Alimunyumun uberi leicadir bence o bile 10000$ diyorum yani.(Lenside var. X( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 lens zaten ondaki muhendislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bingildak said: kanuni tier tüketiciler olduğu sürece insanlık müstahak böyle şeylere. yapacak sey yok tarihte hep koleler ve efendileri vardi :P ben almam korkma. saat olayini sevmem macbook isletim sistemi yalan bana. bu arada sende her ota saldiriyorsun caktirmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 cem yılmazın bi skeci vardı, emekli apartman yöneticisi gibi birşey, iktidarsızlıktan herşeye saldırıyor. o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 DavidMills said: 249 TL USB C Type adaptör La bunu ayrica satamazlar lan icinden cikiyordur. Ayrica degil di mi lan abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar