Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Hll kisa surede cok gulmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 gulerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Yeni guncelleme geldi bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 O degil mac'te ne kafasiysa equation shortcut'i da kaldirmislar yeni surumde. Insertten mouse'la kasiyorum. Yazdiklarimin yarisi equation. Kan kanseri olmamak elde degil. Shortcut app.larina yonelicem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Kaldirsaalr ne olacak, kaldirmasalar ne olacak? RTFM diyorum =) http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-11-12%20at%2008.20.01.png OS X istedigin her programdaki istedigin her menu komutuna kisayol atayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Anam ben bunun native olduğunu bilmiyordum. Süpermiş. shift + cmd + E <3 Edit: Bu office güncellemeleri neden app. başı 700 800 mb her seferinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 gerçek manada ABV ya. i7'li, 8 GB RAM'li makinada bile out of memory hatası veriyor excel, acayip kasılıyor. acaba çok vlookup ve if kullanmanın bir sonucu mudur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 macte hipster office'ı var abi, en fazla sum yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bende sıkıntı çıkarmıyor (arada random crash yiyiyorum, geriye dönük uyumluluk leş) linkli dosya kullanmıyorum: source, output vs. linkli değil. VLOOKUP kullanmadığımdandır belki de... VLOOKUP'sız işler yapıyorum şu an; az hammallık / çok yorum edit: evt, yukarıdaki yorum doğru, baya bir özellik yok mac versiyonda edit2: mbp late 2011, ssd + 16gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar