Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Logitech G930


Xht

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Yurt dışından gelirken 2 adet G930 alıp getirdim.

Ürünlerin tamamı faturalı ve orjinal olmakla beraber tek sıkıntısı garanti yurt dışında geçerli.


İstediğim fiyat ; 350 TL
TR Fiyatı ; 650 TL

Aradaki fark ile 2 tane bile alabiliyorken, bir garanti konusu açıkcası benim için pek önemli olmuyor, tabii ki sizin fikriniz.

İstanbul içi elden veya tüm şehirlere kargo yapılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Logitech garantisi cok farkli yalniz diger markalara gore.

Bende de vardi g930 burada sattim hatta.

Wireless alicisi bozulmustu mail attim avrupada biyerden hollanda galba 2 gun icinde eve kargoladilar ucretsiz. Garantisi falan da yoktu.

Arkadaslarimdan da bi cok ornek var boyle.

Garantisi yok gibi gozuken ama en garantili marka aslinda logitech.sdfss

Edit: garantisi yoktu derken trde zaten yok ben de amerikadan almistim ama yurtdisi garantisi de bitmisti ona ragmen ucretsiz yolladilar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ona bakarsan g35 icin de bi dunya sorun var official forumlarinda googlelarsan gorursun

Ayrica noise canceling haric hepsi noob sorunlari onlarin.

Usb driverini bulamiyor yazmis cogu kisi. Bu %5 headsetten %95 de senin windowsundan kaynaklanir, chipsetlerin duzgun yuklu degildir windows update acik degildir vs vs bulamiyordur driveri.

Ben g35 de kullandim bunu da kullandim. Ses kalitesi olarak g930 ezer ama rahatlik olarak g35 daha iyi. Cok fazla kafanda durunca basimi agritiyodu benim.

Almak isteyenler varsa onun icin yaziyorum bu kadar seyi. Pili oluyomus da usb bulamiyomus da bunlar sorun degil cunku. 3 senede su forumlardaki sorunlardan hicbirini yasamadim ben. Hatta noise canceling olmadigini yeni ogrendim. Skypedan konusurken sesin cok net diyodu herkes.

650 liralik kulaklik usb driveri yukleyemiyo ok.sfsds
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha ucuza satabilirler eğer yurt dışı indiriminden veya kore'den almışlarsa.

Hhangi ülkeden aldığına göre değişiyor, Seul'da 150 TL gibi bir rakama satılıyor ürün, ben amerikadan gelirken almıştım, 280 TL gibi bir rakama 70 TL kar koyup elden çıkarayım istedim.

3 adet almıştım, tekini ben kullanıyorum.

Almak isteyen, hediye etmek isteyen olursa v.b pm atabilir ama garanti konusunu açıkcası pek bilmiyorum, geçiyor olabilir TR'de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de forumda bir arkadaştan almıştım, 5-6 aydır kullanıyorum. Genelde raid yaparken 4 saat civarı kesintisiz kullanıyorum, bir iki defa mallık yapıp raid bitince şarja takmayı ihmal etmeme rağmen ikinci raidi bile full götürmüştü. Demek ki 10-12 saat bir pil ömrü var diyebilirim destekli sallama yöntemiyle. Mutfağa gidip geliyorum, dolaba 5 cm kala bağlantısı kesiliyor, menzile geri girince hemen tekrar bağlanıyor falan. Ses (hem speaker hem mikrofon) kalitesinden de memnunum. Daha ne olacak, çorba mı yapsın.

Pili ileride ölür mü bilmem tabii, onu göreceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

kablo takiliyken acinca matchlenmeme gibi bi aptalligi vardi. bi de ses kulakliktan gelmiyosa bi sure sonra kendini kapatiyo kablo takili degilken, ve bunu degistirebilecegin hicbisey yok.


Abi sendeki software eski olabilir ya da kulaklık o hatalı seriden olabilir. Bahsettiklerini az önce denedim, bende olmuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...