Xht Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Selam, Yurt dışından gelirken 2 adet G930 alıp getirdim. Ürünlerin tamamı faturalı ve orjinal olmakla beraber tek sıkıntısı garanti yurt dışında geçerli. İstediğim fiyat ; 350 TL TR Fiyatı ; 650 TL Aradaki fark ile 2 tane bile alabiliyorken, bir garanti konusu açıkcası benim için pek önemli olmuyor, tabii ki sizin fikriniz. İstanbul içi elden veya tüm şehirlere kargo yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Logitech garantisi cok farkli yalniz diger markalara gore. Bende de vardi g930 burada sattim hatta. Wireless alicisi bozulmustu mail attim avrupada biyerden hollanda galba 2 gun icinde eve kargoladilar ucretsiz. Garantisi falan da yoktu. Arkadaslarimdan da bi cok ornek var boyle. Garantisi yok gibi gozuken ama en garantili marka aslinda logitech.sdfss Edit: garantisi yoktu derken trde zaten yok ben de amerikadan almistim ama yurtdisi garantisi de bitmisti ona ragmen ucretsiz yolladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Doğru söylüyor. Advanced replacement olayı var. Kısacası garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Logitech garanti konusunda çok iyi de bu kulaklık yilbasinda indirime girip çok ucuza gelmişti diye hatırlıyorum. Hatta donanimhaber'de zilyon tane satılıyordu. http://forum.donanimhaber.com/m_100281719/tm.htm Balta mı oldu bilmiyorum. 200TL'ye satıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Bunlarda frekans karışıklıgı ve az pil ömrü ,hatta pilinin tamamıyıle bir sene icinde ölmesi büyük sorun . Tr dede pilini bulmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Frekans karisikligi ne demek Pil uc senede olmedi benim trde pilini birak alicisini bile bulmak zor zaten ama logitech gonderiyor dedigim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Bunun gibi bir cok şikayet var oficial forumlarındaa G35 var bende . Ogluma kaptırıncaya kadar çok mennundum. Şimdi o mennun. G35 bence bundan çok üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Abi ona bakarsan g35 icin de bi dunya sorun var official forumlarinda googlelarsan gorursun Ayrica noise canceling haric hepsi noob sorunlari onlarin. Usb driverini bulamiyor yazmis cogu kisi. Bu %5 headsetten %95 de senin windowsundan kaynaklanir, chipsetlerin duzgun yuklu degildir windows update acik degildir vs vs bulamiyordur driveri. Ben g35 de kullandim bunu da kullandim. Ses kalitesi olarak g930 ezer ama rahatlik olarak g35 daha iyi. Cok fazla kafanda durunca basimi agritiyodu benim. Almak isteyenler varsa onun icin yaziyorum bu kadar seyi. Pili oluyomus da usb bulamiyomus da bunlar sorun degil cunku. 3 senede su forumlardaki sorunlardan hicbirini yasamadim ben. Hatta noise canceling olmadigini yeni ogrendim. Skypedan konusurken sesin cok net diyodu herkes. 650 liralik kulaklik usb driveri yukleyemiyo ok.sfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 2 senedir kullanıyorum herhangi bir pil sorunu ve frekans karışıklığı ile karşılaşmadım. Piyasada yurt dışı malları 250 tl 0 olarak satılıyor. Aynı fiyattan verirsen alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Daha ucuza satabilirler eğer yurt dışı indiriminden veya kore'den almışlarsa. Hhangi ülkeden aldığına göre değişiyor, Seul'da 150 TL gibi bir rakama satılıyor ürün, ben amerikadan gelirken almıştım, 280 TL gibi bir rakama 70 TL kar koyup elden çıkarayım istedim. 3 adet almıştım, tekini ben kullanıyorum. Almak isteyen, hediye etmek isteyen olursa v.b pm atabilir ama garanti konusunu açıkcası pek bilmiyorum, geçiyor olabilir TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 başka platform üzerinden satıldı tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Ben de forumda bir arkadaştan almıştım, 5-6 aydır kullanıyorum. Genelde raid yaparken 4 saat civarı kesintisiz kullanıyorum, bir iki defa mallık yapıp raid bitince şarja takmayı ihmal etmeme rağmen ikinci raidi bile full götürmüştü. Demek ki 10-12 saat bir pil ömrü var diyebilirim destekli sallama yöntemiyle. Mutfağa gidip geliyorum, dolaba 5 cm kala bağlantısı kesiliyor, menzile geri girince hemen tekrar bağlanıyor falan. Ses (hem speaker hem mikrofon) kalitesinden de memnunum. Daha ne olacak, çorba mı yapsın. Pili ileride ölür mü bilmem tabii, onu göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Nerdeyse 2.5 metre kablosu var. Takın oynayın. Şarj konusunda da 5 saat rahat gidiyor alet. Sorunlu çıkarsa yukarıda yazılan gibi kapınızdan UPS ile alıp yenisini ulaştırıyorlar zaten. Benim göredüğüm f/p oranı en iyi kulaklıklardan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 bu kulaklığın bana göre tek kötü yanı, şarjda kullanırken hafif bi ses geliyor sol taraftan. başka da bi sıkıntısı yok. şarjı da eşek kadar gidiyo cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 70$'a inmiş fiyatı gene amazonda http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 225 lira yani sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 kablo takiliyken acinca matchlenmeme gibi bi aptalligi vardi. bi de ses kulakliktan gelmiyosa bi sure sonra kendini kapatiyo kablo takili degilken, ve bunu degistirebilecegin hicbisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 amazonda son 10 saat 260 TL ye geliyo 9-16 gün kargo süresinde. 2-4 gün yapınca 350 ye geliyo acele edin alacak olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 aquila said: kablo takiliyken acinca matchlenmeme gibi bi aptalligi vardi. bi de ses kulakliktan gelmiyosa bi sure sonra kendini kapatiyo kablo takili degilken, ve bunu degistirebilecegin hicbisey yok. Abi sendeki software eski olabilir ya da kulaklık o hatalı seriden olabilir. Bahsettiklerini az önce denedim, bende olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 aquila said: kablo takiliyken acinca matchlenmeme gibi bi aptalligi vardi. bi de ses kulakliktan gelmiyosa bi sure sonra kendini kapatiyo kablo takili degilken, ve bunu degistirebilecegin hicbisey yok. Şu bende de çok oluyor. Random disconnectler de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 PS 4 için almayın: 7.1 yok yani bildiğimiz stereo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar