Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mini satayim sana iki polo fiyatina sdfsd Avrupaya gidip bisikletle yasamak istiyorum O derece sogudum istanbul trafiginden. Haftada bir falan kullaniyorum bi de sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ehehehehe bi de RL diye bişi var o ne oluyor. tam newbie olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mini mi? Senin düzenli bi ilişkin yok muydu esh miniyi ne yapacaksın? Hatta ramsese sat sen onu. Kirala falan bişey yap Deno sen de vosvagenden şaşma ikinci elde. Üç lira fazla ver dod gibi ardına arkasına bakan bi yerden al sıkıntı yaşama bide. 2010+ modellerde benzin tüketimi arasında uçurum olmaması lazım, 5-6ltlerde diye hatırlıyorum. Ki işe gidip gelmeyen adama benzin komaz o kadar sıkıntı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 olrayt pusi megnıt bir bakayım vosvos'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 axedice'ın doğuş otoya duyduğu güven çok beyhude, onu diyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 axedice said: Mini mi? Senin düzenli bi ilişkin yok muydu esh miniyi ne yapacaksın? Hatta ramsese sat sen onu. Kirala falan bişey yap Deno sen de vosvagenden şaşma ikinci elde. Üç lira fazla ver dod gibi ardına arkasına bakan bi yerden al sıkıntı yaşama bide. 2010+ modellerde benzin tüketimi arasında uçurum olmaması lazım, 5-6ltlerde diye hatırlıyorum. Ki işe gidip gelmeyen adama benzin komaz o kadar sıkıntı değil. daha çok mu bakıyolar mini olunca? Ben iri adamım minik gelmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 uzun sürdü araştırmalar, ama en sonunda ikinci el clio'da karar kıldım. hayırlısıyla önümüzdeki ay doğum günümde alıcam. bir de noob sorusu, şimdi ben en basic paket olan joy'u alırsam daha sonrasında upgrade'leyebiliyor muyum ? misal, yol bilgisayarı taktırabiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Orijinalde olmaz o is. Tuningcilerde anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 orjinal servisinde yol bilgisayari cipi takildi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 hos ayni ilanda blootot da var diyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 napıcan olum yol bilgisayarı taktırıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bi heves taktırıyosun sonra kullanmadığını görüyosun 1 ay sonra. hepimiz geçtik o yollardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya favorilere 7 - 8 tane clio ekledim işte 2013 ve 2014 model. bir tanesinde dikkatimi çekti yol bilgisayarı, fiyatı da bazı joy modellerden daha düşük. neden olmasın ki dedim. bi kere eski arabada yandex açıcam diye vuruyodum öndeki araca lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bu topicten sorayım ben de jazz almayı dusunuyorum 2. el kendi topicimi hortlatmıyım dedim. sahibinden de 2. elde 30k altına listelenen neredeyse tum jazzlar da hasar kaydı var. -Boyayı falan bi kenara bıraktım da hasar kayıt miktarları kaskoya falan ne kadar yansıyor? -hasar gormus arac kesinlikle almamalı mı? -ne tip hasarlar kabul edilebilir sayılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 benim arka bagaj kapağı değişmişti. Aynı kaza sırasında bir de soldan vurdular. Karşı iki taraf da haksız olduğu için, sigortaların ikisi de 6.000 ödeme yapmış ve tramerimde 12.000 TL hasar kaydı görünüyodu. Gittim düzelttirdim. 6.000 bile çok ama zaten exper gelmeden önce saçma sapan arabanın tamponu falan indiriyolar aşağı büyük hasar süsü veriliyo vs vs. O yüzden hasar kaydına çok aldanmamak lazım büyük oyunlar dönüyo. Bildiğin bi usta varsa sanayiye götür. Çok da kafaya takmamak gerek yürüyen aksamında sorun yoksa, motorun hasar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Yani kendim de şehir içi kullanan biri olarak araba alacak olsam, kapı boyanmış, çamurluk değişmiş, kaput boyanmış falan kısımları kabul ederim. Tavanda hasar olmaması önemli benim için, bir de bahsettiğim gibi motordur vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ben de buradan sorayım bari. suzuki swift almayı planlıyorum. 2006-2007 falan. var mı kullanan, feedback verebilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yeni kasa clio'nun direksiyonunu dizayn eden hiç araba kullanmamış heralde o nedir ya nasıl tutcagımı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ibiza 1.2 tsi dsg 2. el bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yol bilgisayarı dedikleri şu göstergelerin arasında menzil ortalama tüketim vb. gösteren nane değil mi? orta konsoldaki dokunmatik nane teyp multimedya sistemi falan filan diye geçiyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 toyota'nın kampanyası var, şimdi alıp kasımda ödemeye başlamalı. nasıl bişey bu, detaylı bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Simdi alip kasimda odemeye basliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 AAHAHAHA GÜLDÜM LAN SDNKFLSDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yada simdi veriyorlar sen de kasimda vermeye basliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Toyota Türkiye batıyor sanırım, Derindere tamamen 2. el olmuş, müşterisi bayağı azalmış vs. yakında çekilirlerse ya da küçülmeye giderlerse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar