Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araç Tavsiyesi vol.77

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Mini mi? Senin düzenli bi ilişkin yok muydu esh miniyi ne yapacaksın?

Hatta ramsese sat sen onu. Kirala falan bişey yap

Deno sen de vosvagenden şaşma ikinci elde. Üç lira fazla ver dod gibi ardına arkasına bakan bi yerden al sıkıntı yaşama bide. 2010+ modellerde benzin tüketimi arasında uçurum olmaması lazım, 5-6ltlerde diye hatırlıyorum. Ki işe gidip gelmeyen adama benzin komaz o kadar sıkıntı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Mini mi? Senin düzenli bi ilişkin yok muydu esh miniyi ne yapacaksın?

Hatta ramsese sat sen onu. Kirala falan bişey yap

Deno sen de vosvagenden şaşma ikinci elde. Üç lira fazla ver dod gibi ardına arkasına bakan bi yerden al sıkıntı yaşama bide. 2010+ modellerde benzin tüketimi arasında uçurum olmaması lazım, 5-6ltlerde diye hatırlıyorum. Ki işe gidip gelmeyen adama benzin komaz o kadar sıkıntı değil.

daha çok mu bakıyolar mini olunca? Ben iri adamım minik gelmesin :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
uzun sürdü araştırmalar, ama en sonunda ikinci el clio'da karar kıldım. hayırlısıyla önümüzdeki ay doğum günümde alıcam.

bir de noob sorusu, şimdi ben en basic paket olan joy'u alırsam daha sonrasında upgrade'leyebiliyor muyum ? misal, yol bilgisayarı taktırabiliyor muyum ?
Sosyal ağlarda paylaş

bu topicten sorayım ben de jazz almayı dusunuyorum 2. el kendi topicimi hortlatmıyım dedim. sahibinden de 2. elde 30k altına listelenen neredeyse tum jazzlar da hasar kaydı var.

-Boyayı falan bi kenara bıraktım da hasar kayıt miktarları kaskoya falan ne kadar yansıyor?
-hasar gormus arac kesinlikle almamalı mı?
-ne tip hasarlar kabul edilebilir sayılır?
Sosyal ağlarda paylaş

benim arka bagaj kapağı değişmişti. Aynı kaza sırasında bir de soldan vurdular.

Karşı iki taraf da haksız olduğu için, sigortaların ikisi de 6.000 ödeme yapmış ve tramerimde 12.000 TL hasar kaydı görünüyodu. Gittim düzelttirdim. 6.000 bile çok ama zaten exper gelmeden önce saçma sapan arabanın tamponu falan indiriyolar aşağı büyük hasar süsü veriliyo vs vs. O yüzden hasar kaydına çok aldanmamak lazım büyük oyunlar dönüyo.

Bildiğin bi usta varsa sanayiye götür. Çok da kafaya takmamak gerek yürüyen aksamında sorun yoksa, motorun hasar yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...