ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=6_PLnInsh7E
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 miele alıncılar burada mı? selam size.
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 :)-D televizyonde loewe, beyaz eşyada miele dışında yalan.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 senko said: :)-D televizyonde loewe, beyaz eşyada miele dışında yalan. loewe diye bi marka var mı hala ya? çocukken bizde bi müzik seti vardı, babam beğenmiş almış, yıllarca annem dırdır etti nerden buldun bu markayı arçelik falan alamadın mı diye :D O günden beri ilk defa duyuyorum loewe'yi
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Selçuk yerli markaları öne çıkarsana. Varsa yoksa yabancı hayranlığı...
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 miele alacak paran varsa zaten patide takılma abi. Yazık günahtır.
Grego Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 ShadowFax said: http://www.youtube.com/watch?v=6_PLnInsh7E lan bu neymiş, portal açacak, zamanı bükecek sandım
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 bi dakka şimdi makineye kapasitesinden fazla yüklenilmiş sonra "arçelik bi daha hayatta almam" mı denilmiş la? hdsufhuadsh. biri demişti forumda. miele almayın tr'de arçelik'e fason yaptırıyorlar falan diye ama ne kadar doğru bilemiyom. annemin miele var 25 sene oldu alet, 2 veya 3 kere bozuldu geldiler yaptılar hala çatır çatır devam ediyor. bir de aşırı hızlı yıkıyormuş arçeliklere falan göre.
verte Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 kapasiteden falza yükselen de kalıcı olarak bişi olmaması lazım. Öle kalıcı bozulan makineler değil onlar.
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Uluslararası bir test şirketinde çalışan biri olarak; Beyaz eşya ( Buz dolabı, çamaşır mak, bulaişık mak, kurutucu ) alacaksanız gidin en ucuzundan alın mümkünse sadece servisinden dolayı 2 Büyük türk markasını alın. Bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı teknolojisi 30 yıldır aynı. Sadece energy efficiency değişikliği var. Gerisi tamamen görsellik ve çoğu zaman kullanmadığımız özellikler? Orn: anti bakteryel çamaşır makinası olanlar kaç kere anti bak fonskiyonunu kullandı ??? yada gerek var mı? Miele fason ürettriyor türkiyeye doğrudur verdiğiniz 5 kat fazla fiyat sadece isime veriliyor. Beyaz eşya kullanımı = şans ( ciddiyim) 30 yıldır arızalanmayan annemin bulaşık makinası var türk markasının. Işıkları yanmıyor sadece. Hatta bizim evdeki A++ bulaşık makinesinden daha iyi yıkıyor. Bizim bulaşık makinası 3 Lt su kullanırken kendisi 20 litre kulanıyor. Yapılan perf testlerinde hiç bir ürün kalmıyor kalıyorsa arge aşamasında kalıyor piyasaya sürmüyorlar zaten Miele, samsung vs.. gibi markalar ciddi parçalar arızalandığında 1 ay yedek parça bekleme durumunuz olabilir. Yerlilerde öyle bir sorun yok. Ve arzalanma sıklığı inanın şans franke, mielle, sharp ile vestel ve arçelikle aynı oranda arızalanır. Hiç biri hiç birinden daha iyi yıkamaz yıkarsa bile teknoloji inanın kısa sürede kopyalanır kolaydır.
fresia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 2 katı para verdiğin kadar fark alamıyorsun diyebilirsin de fark yok demek saçma kullanılan plastikleri mesela kimse değiştirmiyor onları buzdolabı gürültüsü, yıllar sonra bile değişmiyor pahalı ürünlerde tv de renk kalitesi ve kalıcılığı farkediyor markaların kaliteye göre serileri oluyor o serilerde temel donanımlar aynıysa ucuz olanı seçmek mantıklı bir de çamaşır makinalarının A++ plus programı 4.5 saat sürüyormüş, anneler üzülüyor
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Bekonun en basit camasir makinasi bulasik makinasi buzdolabi ve mikrodalgalarini kullaniyorum evlerde. Henuz bir sorun yasamadim 2 yilda. Yasasam da parcasi bedava oldugu icin sorun yok
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 fresia said: 2 katı para verdiğin kadar fark alamıyorsun diyebilirsin de fark yok demek saçma kullanılan plastikleri mesela kimse değiştirmiyor onları buzdolabı gürültüsü, yıllar sonra bile değişmiyor pahalı ürünlerde tv de renk kalitesi ve kalıcılığı farkediyor markaların kaliteye göre serileri oluyor o serilerde temel donanımlar aynıysa ucuz olanı seçmek mantıklı bir de çamaşır makinalarının A++ plus programı 4.5 saat sürüyormüş, anneler üzülüyor 2 kat para verdiğin ürünle aldığın performans arasında fark yok ama niye diyim. Dayanıklılık arasında da fark yok . Örnek vermek gerekirse yeni bir buzdoabının kompresoru ile 3 yıl onceki bir mdelin kompresörü aynı olabiliyor. Sesi etkileyecek en önemli parçadır buz dolabında, gerisi conta, bağlantı kısımları. Yada şöyle bir önrek vereyim 2 yıl once ödediğin 1000 USD lik ürünü şimdi aldığında 600 USD ye alıyorsun plastik kalitesi vs mi değişti sanıyorsun? Kaçırdığ noktayı tekrar soyluyorum; beyaz eşyada teknolojiler de çok farklı bir oynama yok; o yüzden yeni diye, marka isim diye çok para vermeye gerek yok. Ekranlı, networklu, elektronik ürünler için aynı şeyi demiyorum ancak %90 mekanik prensiple çalışan beyaz eşyalardan bahsediyorum.
Öne çıkan mesajlar