Densiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Guild Wars 2 is 75% off March 6–8 *Offer applies only to Digital Heroic Edition and Digital Deluxe Edition purchased through http://buy.guildwars2.com from March 6, 2015, at 6:00 a.m. Pacific Time (UTC-8) through March 8, 2015, at 11:59 p.m. Pacific Time (UTC-7). *Wall of text* Mmo bölümüne açmak gereksiz mi oldu bilemedim. Rahatsızlık varsa silinsin. öncelikle şunu söyleyeyim, amacım fanboyluk yapmak değil. Belki oyun hakkında fikri olan yoktur diye bir iki şeyi yazmaya çalışacağım. Zaten kötü yorum isteyen varsa gidip gw2 bölümüne bakabilirler. Orada oyuna iyi diyeni kurşuna diziyordu bir ara patiler :P bilmeyenlere: oyunda aylık ödeme yok. Bir kez satın al sürekli oyna. Oyun içi market kozmetik. Oyundaki para ile bile kozmetik alabilirsiniz. Oyunda sadece pvp de kasabilirsiniz. Oyunda bir de arena (Spvp) modu var. Orada tüm eşyalar bedava ve son seviyedesiniz. Herşeyiniz açık ve eşit şartlarla pvp yaparsınız. Kendi eşyalarınız ile pvp yapmak istiyorsanız world pvp var. Ayrıca spvp oynayarakta normal pve levelınızı yükseltebilirsiniz. mmo bölümüne konuyu açma nedenim : Buraya açmamın 2 nedeni var. İlki büyük indirimleri gw2 bölümünü veya gw2 nin sitesini takip etmeyenlerin kaçırıyor olması. Diğer nedeni ise sürekli bir mmo arayışı içinde insanlar. Herkes olmayan mükemmel mmo yu aradığından, mmo aramakta kendi başına bir mmorpg olmuş durumda :P (kendimden biliyorum. Zırt pırt diğer hesapları aktif edip 3 günde siliyorum. Olay aslında mmo dan çok ortam meseleside neyse..) oyun ne durumda? oyundan şuanki durumundan bahsedecek olursak, oynayan var fakat forumlarda takılmıyor kimse. Buradan yola çıkıp oynanmadığını düşünmek gibi bir hataya düşmeyin. Oyun ilk çıktığında insanlar item pvp sine alıştığından gw2 yi yerin dibine soktular. Oyunu lvl 7 de bırakan arkadaşım bile geldi patide gw2 yi yerden yere vurdu. Normal yani bir şey diyemiyorum. İtem level bir nevi penis boyu gibi olmuş mmo larda. Böyle bir şeyin eksikliği insan ilk başlarda garip hissettiriyor. En azından oyun dengeli. oyunun zorluğu Oyun ile ilgili yeniler için bir sorun/zorluk var! Cast bar diye birşey yok! Fakat yinede bazı yeteneklerden kaçmalı veya o yetenekleri bozmalısınız. Problem burada başlıyor. Oynayan oyuncuların bazıları halen bunu anlayamamış, rast gele yeteneklerini kullanıyor. Çözüm: Önemli bazı yeteneklerin, animasyonlarına tepki vermelisiniz. Bunlara zaman içerisinde alışabilir, arkadaşlarınızla 1vs1 atarak öğrenebilir, spvp alanındaki npc lerle kapışarak anlayabilirsiniz. Bunları yavaş yavaş öğrendikçe, daha az önemli yetenekleride öğrenirsiniz. Oyunun bu kısmı MOBA oyunlardaki "skill shot"lardan kaçmaya benziyor. Fakat biraz daha hızlı olmak gerekiyor. Bazen de seslere tepki vermelisiniz. Bazı yeteneklerin sesleri ciddi anlamda ayırt edilebilir yapılmış. Görmediğiniz bir yerden yapılmış bir saldırıyı bile karşılayabiliyorsunuz. Arkanızdan atılmış bir stun, zincir, ağ, fırlatılan kılıç vs.. ayrıca şuradaki mesaja da göz atabilirsiniz : http://forum.paticik.com/read.php?96,7545000#msg-7545295 oyun pvp ağırlıklı fakat pve de var mı? Oyunun pve si ile pek ilgili değilim. Fakat gördüğüm Türk arkadaşlar pvp den çok pve yapıyorlardı. Content ile ilgili atıp tutmak istemiyorum kendiniz araştırın. Mesela Endless Dungeon diye birşey var. Ne kadar eğlencelidir bilmiyorum. İsmi yüzünden aklımda kalan tek content bu :D http://wiki.guildwars2.com/wiki/Fractals_of_the_Mists Karakter seçimi hakkında ufak bir bilgi Karakterinizi araştırmadan açmayın. Önüne gelen thief açıyor. Thief de güzel sınıf fakat oyun tarzına bir bakın. Taktiksel bir oyun tarzı olduğundan sıkıcı gelebilir. Öyle dan dun dalan bir sınıf değil. Vur, saklan, pozisyon al, vur, kaç vs.. diye oynuyor... Olay sadece thief (rogue) değil. Diğer sınıflar içinde aynı şey geçerli. Hepsinin kendince olayları var (build değişince değişiyor elbet.. Demek istediğim tek thief ben olacağım patide, başka kimse açmasın :D (şaka ben elementalist oynuyorum ahanda ben : http://i.imgur.com/MdizXPn.png ) Server Seçimi? Gandara ağırlıklı oynuyor Türkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 lvl 30 u gecemiyorum sunda ben. nedense bir baglanamama sorunum var oyuna. skill sisteminden mi, silah sisteminden mi neden bilemiyorum. quest topla yapa alistim ondan mi.. installi sekilde yillardir duruyor oyle garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 80lv yaptım warrioru exotic setin üstüne bikaç ascended falan ama baydı oyun nebiliyim normal bi mmorpg de aradığım şeyi bulamadım edit: aynen kanuni dediğin gibi farklı bi oyun bende ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 beni dungeon olayı soğuttu oyundan bug gibi kösede dursun herkes tüm moblar aynı yere gelsin pata küte vur, tüm dungeonlarda aynı şeyi yapıyosun, kare bir oda yapsalarmış hepsini öyle keseymişiz hiç uğrasmasalarmış ayrı ayrı dungeon yapmakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Deluxe ile Heroic arasında one-time, temporary boost ve aşağıdaki farklar var. -Summon Mistfire Wolf Elite Skill* -Miniature Rytlock* Öyle çinli gibi 1 günde kasmayacağımızı varsayarsak boostlarla şu yukarıdakiler için değer mi deluxe almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 kendi bölümü var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 neyse taşımayayım şimdilik ama yıl 2015, güncel başlıklar kullanmayan adam kalmasın artık forumda piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ALMAYIN BEYLER DEDELER cidden çok çok sıkıcı levelling bileklerimi kestim 80 olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 bu arkadas neden surekli gw2 itelemeye calisiyo anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 tek basina oynamak istemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Hayatınızda görüp görebileceğiniz en iyi leveling şu oyunda, yukarıdaki arkadaşın söylediklerini dikkate almayınız. Yani oyunun güzel bir şeyi varsa pvp'sinden önce levelingi, o kadar iddialıyım bu konuda dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 düzeltme: fiyat 10$ olacak gibi görünüyor. Eski fiyatdan %75 hesaplamışım. level kasma işine birşey diyemem. Ben pve de level kasmayı pek sevmediğimden karakterlerimi pvp de kasıyorum. O yüzden yaşadıklarınızı bilemeyeceğim. @dreagloth kendi bölümü var evet fakat indirim var diye açtım, rahatsızlık varsa taşınsın veya silinsin. Yoksa o bölümü kullanmayı biliyorum :horace: @aquila itelemeye çalışmak? kaç kez indirimi kaçırdıklarını yazan mesajlara denk geldiğimden, temiz ve saf düşüncelerle haber vermek istedim. Bir şeyi itelemeye çalıştığım yok. Merak etme komisyon almıyorum. Ota moka insanların çıkarı olduğunu düşünmeye çalışmasanız güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ahuahauhaufhda şu oyunun levelingini kötüleyenide gördüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ordan oraya kos dur pve levelling ya. Ac harita kos oraya vs. guc oyundaymis gibi hissettiriyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Bence açık ara en iyi leveling sistemi. Hangi map olduğunu hatırlamıyorum fakat bi event dizesi vardı, centaurlar şehir gibi bir yeri işgal ediyor sende npcler ve diğer oyuncularla birlik olup geri almaya çalışıyordun en sonundada epic boss cikiyordu güsel item veriyordu ve 1-2 lvl alıyordun. O kadar eğlenmiştim ki bir çok mmoda pvp yaparken bile o tadı alamamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 varsa sekliniz arenaya bekleriss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 adamlar casual oyuncularıda hedef alayım derken oyun yapmayı unutmuş. (oynayan biri olarak söylüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 huh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar