Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Wars 2 indirimi (6-8 mart arası %75 indirimde: 10$)

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Guild Wars 2 is 75% off March 6–8
*Offer applies only to Digital Heroic Edition and Digital Deluxe Edition purchased through http://buy.guildwars2.com from March 6, 2015, at 6:00 a.m. Pacific Time (UTC-8) through March 8, 2015, at 11:59 p.m. Pacific Time (UTC-7).

*Wall of text*

Mmo bölümüne açmak gereksiz mi oldu bilemedim. Rahatsızlık varsa silinsin.

öncelikle şunu söyleyeyim, amacım fanboyluk yapmak değil. Belki oyun hakkında fikri olan yoktur diye bir iki şeyi yazmaya çalışacağım. Zaten kötü yorum isteyen varsa gidip gw2 bölümüne bakabilirler. Orada oyuna iyi diyeni kurşuna diziyordu bir ara patiler :P

bilmeyenlere: oyunda aylık ödeme yok. Bir kez satın al sürekli oyna. Oyun içi market kozmetik. Oyundaki para ile bile kozmetik alabilirsiniz.
Oyunda sadece pvp de kasabilirsiniz. Oyunda bir de arena (Spvp) modu var. Orada tüm eşyalar bedava ve son seviyedesiniz. Herşeyiniz açık ve eşit şartlarla pvp yaparsınız. Kendi eşyalarınız ile pvp yapmak istiyorsanız world pvp var. Ayrıca spvp oynayarakta normal pve levelınızı yükseltebilirsiniz.

mmo bölümüne konuyu açma nedenim :

Buraya açmamın 2 nedeni var. İlki büyük indirimleri gw2 bölümünü veya gw2 nin sitesini takip etmeyenlerin kaçırıyor olması.

Diğer nedeni ise sürekli bir mmo arayışı içinde insanlar. Herkes olmayan mükemmel mmo yu aradığından, mmo aramakta kendi başına bir mmorpg olmuş durumda :P (kendimden biliyorum. Zırt pırt diğer hesapları aktif edip 3 günde siliyorum. Olay aslında mmo dan çok ortam meseleside neyse..)

oyun ne durumda?

oyundan şuanki durumundan bahsedecek olursak, oynayan var fakat forumlarda takılmıyor kimse. Buradan yola çıkıp oynanmadığını düşünmek gibi bir hataya düşmeyin.

Oyun ilk çıktığında insanlar item pvp sine alıştığından gw2 yi yerin dibine soktular. Oyunu lvl 7 de bırakan arkadaşım bile geldi patide gw2 yi yerden yere vurdu. Normal yani bir şey diyemiyorum. İtem level bir nevi penis boyu gibi olmuş mmo larda. Böyle bir şeyin eksikliği insan ilk başlarda garip hissettiriyor. En azından oyun dengeli.

oyunun zorluğu

Oyun ile ilgili yeniler için bir sorun/zorluk var!
Cast bar diye birşey yok! Fakat yinede bazı yeteneklerden kaçmalı veya o yetenekleri bozmalısınız. Problem burada başlıyor. Oynayan oyuncuların bazıları halen bunu anlayamamış, rast gele yeteneklerini kullanıyor.
Çözüm:
Önemli bazı yeteneklerin, animasyonlarına tepki vermelisiniz. Bunlara zaman içerisinde alışabilir, arkadaşlarınızla 1vs1 atarak öğrenebilir, spvp alanındaki npc lerle kapışarak anlayabilirsiniz. Bunları yavaş yavaş öğrendikçe, daha az önemli yetenekleride öğrenirsiniz. Oyunun bu kısmı MOBA oyunlardaki "skill shot"lardan kaçmaya benziyor. Fakat biraz daha hızlı olmak gerekiyor.

Bazen de seslere tepki vermelisiniz. Bazı yeteneklerin sesleri ciddi anlamda ayırt edilebilir yapılmış. Görmediğiniz bir yerden yapılmış bir saldırıyı bile karşılayabiliyorsunuz. Arkanızdan atılmış bir stun, zincir, ağ, fırlatılan kılıç vs..

ayrıca şuradaki mesaja da göz atabilirsiniz : http://forum.paticik.com/read.php?96,7545000#msg-7545295

oyun pvp ağırlıklı fakat pve de var mı?

Oyunun pve si ile pek ilgili değilim. Fakat gördüğüm Türk arkadaşlar pvp den çok pve yapıyorlardı. Content ile ilgili atıp tutmak istemiyorum kendiniz araştırın. Mesela Endless Dungeon diye birşey var. Ne kadar eğlencelidir bilmiyorum. İsmi yüzünden aklımda kalan tek content bu :D http://wiki.guildwars2.com/wiki/Fractals_of_the_Mists

Karakter seçimi hakkında ufak bir bilgi

Karakterinizi araştırmadan açmayın. Önüne gelen thief açıyor. Thief de güzel sınıf fakat oyun tarzına bir bakın. Taktiksel bir oyun tarzı olduğundan sıkıcı gelebilir. Öyle dan dun dalan bir sınıf değil. Vur, saklan, pozisyon al, vur, kaç vs.. diye oynuyor... Olay sadece thief (rogue) değil. Diğer sınıflar içinde aynı şey geçerli. Hepsinin kendince olayları var (build değişince değişiyor elbet.. Demek istediğim tek thief ben olacağım patide, başka kimse açmasın :D (şaka ben elementalist oynuyorum ahanda ben : http://i.imgur.com/MdizXPn.png )

Server Seçimi?

Gandara ağırlıklı oynuyor Türkler.

Sosyal ağlarda paylaş

beni dungeon olayı soğuttu oyundan bug gibi kösede dursun herkes tüm moblar aynı yere gelsin pata küte vur, tüm dungeonlarda aynı şeyi yapıyosun, kare bir oda yapsalarmış hepsini öyle keseymişiz hiç uğrasmasalarmış ayrı ayrı dungeon yapmakla.
Sosyal ağlarda paylaş

düzeltme: fiyat 10$ olacak gibi görünüyor. Eski fiyatdan %75 hesaplamışım.

level kasma işine birşey diyemem. Ben pve de level kasmayı pek sevmediğimden karakterlerimi pvp de kasıyorum. O yüzden yaşadıklarınızı bilemeyeceğim.

@dreagloth
kendi bölümü var evet fakat indirim var diye açtım, rahatsızlık varsa taşınsın veya silinsin. Yoksa o bölümü kullanmayı biliyorum :horace:

@aquila
itelemeye çalışmak?

kaç kez indirimi kaçırdıklarını yazan mesajlara denk geldiğimden, temiz ve saf düşüncelerle haber vermek istedim. Bir şeyi itelemeye çalıştığım yok. Merak etme komisyon almıyorum. Ota moka insanların çıkarı olduğunu düşünmeye çalışmasanız güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence açık ara en iyi leveling sistemi.

Hangi map olduğunu hatırlamıyorum fakat bi event dizesi vardı, centaurlar şehir gibi bir yeri işgal ediyor sende npcler ve diğer oyuncularla birlik olup geri almaya çalışıyordun en sonundada epic boss cikiyordu güsel item veriyordu ve 1-2 lvl alıyordun. O kadar eğlenmiştim ki bir çok mmoda pvp yaparken bile o tadı alamamıştım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...