Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 22. Hafta | Beşiktaş- Balıkesirspor | 1 Mart Pazar - 19.00

Burax

Öne çıkan mesajlar

grande bilic'e kimse laf söylemesin diye twitter da falan şimdi herkes "yorgunluk qq" diye ağlamaya başlamış. Yok cidden başarı olayı Beşiktaş taraftarına fazla ya...

Adamlar senle aynı şartlarda aynı şekilde maç yapıp, %75'i aynı kadro ile çıkıp son şampiyon Manchester City'i yendiler. SON ŞAMPİYON.

Ama o yorgun :( Bilic'in beresi de var.

Edit:

Ha bir de Liverpool'un şehirden geç ayrıldığını ve İngiltere'ye Cuma akşamı döndüğünü de söyleyelim. Eksik antremanla falan çıktılar City karşısına...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilic olduğu müddetçe şampiyonluk zor. 6 defans (ya da defansif) + kaleci oynarsan böyle olur. Sanki R.Madrid'le oynuyoruz.

Veli ve Atiba'dan skora katkı sıfıra yakın. Hadi defansı sağlama almak için oynatıyor diyorum ama 2 gol yedik. Daha yaratıcı biri olması lazım o bölgede çift yönlü tarzda biri. Ziya Doğan gelsin takıma 11 ön liberoyla çıkalım maça.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Ya bi bekle adam uefadan elensin sonra eleştir, her maç gelip bik bik bere mere. ne yapıcı taraftar arkadas valla bu kafa yüzünden 15 senede bi şampiyon oluyor bu takım zaten.

Elenmesine ne gerek var. Burada 6-7 maçlık seriler yapılırken de aynı şeyi diyordum. Sanki BJK maç kaybettiği için eleştirmeye başladık. İyi gün dostumuyuz biz... Bilic benim için ligin geçen devresinde bitti. Halen seviyorum, halen şimdiye kadar yaptıklarına fazlaca saygım var ama ben şu 10 numara takımı "şampiyonluk yolunda" yürütecek cesur hoca görmek istiyorum. Vasat orta sıra takımı seviyesinde hocalığı ile ne bekliyorsunuz anlamak güç.

Adam Liverpool maçında her şeyi doğru yapınca gereksiz beklenti oluştu yine herkesin üstünde, herif çıkıyor 2 ayda bir mükemmel yönetiyor maçları işte affettiriyor kendini resmen sonra hooopp yine başa dön.

İstikrar olayı da kötü hocanın arkasında durmak değil, bir şeyler vaat eden hocanın arkasında durmaktır. Bilic ile 2.lik 3.lük dışında bir gelecek hayaliniz varsa size kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

grande bilic'e kimse laf söylemesin diye twitter da falan şimdi herkes "yorgunluk qq" diye ağlamaya başlamış. Yok cidden başarı olayı Beşiktaş taraftarına fazla ya...

Adamlar senle aynı şartlarda aynı şekilde maç yapıp, %75'i aynı kadro ile çıkıp son şampiyon Manchester City'i yendiler. SON ŞAMPİYON.

Edit:

Ha bir de Liverpool'un şehirden geç ayrıldığını ve İngiltere'ye Cuma akşamı döndüğünü de söyleyelim. Eksik antremanla falan çıktılar City karşısına...

city maçında golleri atan iki adam da beşiktaş maçında oynamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

hoccemama said:

Bilic olduğu müddetçe şampiyonluk zor. 6 defans (ya da defansif) + kaleci oynarsan böyle olur. Sanki R.Madrid'le oynuyoruz.

Veli ve Atiba'dan skora katkı sıfıra yakın. Hadi defansı sağlama almak için oynatıyor diyorum ama 2 gol yedik. Daha yaratıcı biri olması lazım o bölgede çift yönlü tarzda biri. Ziya Doğan gelsin takıma 11 ön liberoyla çıkalım maça.

Abi tek bir şey diyeceğim.

Balıkesir'in ceza sahasında 3+ kişiyle çoğaldığımız tek organize hücumda gol bulduk. Opare dahil 5 kişiydik yanlış saymadıysam. Olay bu.

Bu adam Balıkesir'e karşı iki ön libero ile oynuyor, 5'li savunma ile orta saha ve orta saha gerisinde adamları karşılıyor.

Ya bunu destekliyorsunuz arkadaş anlamıyorum ne oldu size ya...

Schuster falan cidden Mourinho seviyesinde Bilic'in yanında onun niye arkasında durulmadı bu kadar anlamıyorum. Beresi yok diye mi
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

DarKRideR said:

Edit:

city maçında golleri atan iki adam da beşiktaş maçında oynamadı.

Mükemmel bir kıyaslama oldu. Helal olsun asdfsdafsad

Abi cidden komik oluyorsunuz ya, adamlar çıkıp top class takım yeniyor ve golleri atan adamlar BJK maçında oynamadı deniyor. Tsubasa mı bu arkadaş herkes tek adama top verip, aşırtma şut-kaplan vuruşu falan çekip maçı tek başına aldığını falan mı sanıyorsunuz arkadaş.

Dünyanın en kötü karşı savunmasını yaptın. Otur sıfır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...