Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

karsi karsiya pozisyon oldugu zaman bariz gol sansi oluyor. ama kaleci yerine oyuncu gecince bariz gol sansi olmuyo mu ? gerci galatasarayli mantigina gore gecen haftaki de kirmizi degildi, np.

Geçen haftaki zaten futbol mantığına göre kırmızı değildi, fenerli mantığına göre kırmızıydı.

Bu haftakine dönersek olay "müdahale şansı" olup olmamasında, yoksa karşı karşıya arada 20 metre varken evet, bariz gol şansıdır, ama kaleci müdahale edebilir durumdaysa (örnek olarak Neuer'in bu tip çok güzel müdahaleleri var, youtube bu konuda video dolu) olmaz mesela. Burası hakemin bariz gol değerlendirmesine göre. Tabii burada "karşı karşıyayken oluyo da bu mu olmuyor mu" derken demagoji amaçlanıyordu sanırım, o yüzden boşa oldu açıklama. Pozisyon biraz karışık, bence hala kırmızı kart, ama Hamit'ten (veya o yandan koşan kimse artık) dolayı kırmızı vermemiş olabilir, tek kayışla topa müdahale edebilir mi ona bakmak lazım. Ben olsam verirdim kırmızıyı, ama ilk izlediğimde çok net bariz kırmızı gözükmüştü, tekrar tekrar izledikçe Hamit'ten dolayı şüphe var diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

o zaman net golluk bir orta veya pas gelirken, pasi alacak olan adami indirdigin zaman kirmizi olmuyor yani?

Net gollük bir orta veya pas geldiği zaman ona göre değerlendiririz.

Adamın gerisinden, havadan, kontrolünün kesinlikle olmadığı ve kontrol şansının da düşük olduğu, kavisli ve ayak dışına gelen pozisyonda yapışık adamla koşarken bariz gol şansı denmez. Ha, orada Emenike değil Zlatan olsaydı belki bariz diyebilirdik de o adam için zaten topun yaklaştığı her an bariz gol şansı, o ayrı bir durum :D Şaka bir yana ı-ıh o olmamış. Demek ki "oldboyz kafası" GS'lilere özel değilmiş :)

Havadan kafalık orta açarsın, ayak içine doğru gönderirsin, o zaman pozisyonuna göre değerlendirilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...