Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Şimcik firmamızın yeni sitesini yaptırdık ve site paneli var. Google aramalarda üst sırada olmak için yapılması gereken bir kaç bilmediğim şey var. 1- Meta tag'leri giriyorum ama max 80 tane girebilirmişim doğrumu ? 2- Resim yüklerken isimlerin bir önemi var mı ? Mesela yurtdışına sakız sattıgımızı düşünürsek,resim ismini chewinggum.jpg yazsam bir yararı olur mu ? Oluyorsa eğer bu ismi uzatabilirmiyim? Örneğin: Chewinggum_sakız_russia_sex.jpg yazsam tüm kelimeleri içerir mi aramam ? Yani google crawler tüm kelimeleri ayrı ayrı görüyor mu ? 3-Siteye gizli text'ler döşenebilir mi ? Bunlar haricinde başka ne yapılabilir ? Şu noob'a bi yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 benim bloga koydugum resimler bile isimlerinden dolayı aramalarda çıkabiliyor. resimler önemli olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 evet resim adları önemliymiş. birde okuduğum kadarıyla karpuzlu-sakiz-cok-ucuz-cok-tatli-harika.html yerine karpuzlu-sakiz.html yapmak lazımmış. uzantı ne kadar kısaysa o kadar kaliteli oluyormuş seo açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 seo nedir onu da bilmiyorum mesela... Panel'de kendi otomatik başlığa ne girersen aynı ismi koyuyordu... http://i.imgur.com/eOZykIo.png?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 http://www.seohocasi.com/blog/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 seo Google Üst Sıralara Çıkmak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Ben her sayfaya istediğim kadar seo girebilirmiyim ? (girmelimiyim) yoksa tek kelime mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 açılımı serach engine optimization. seo girmek dediğin anahtar kelime oluyor. o panelde seo yazan yer ne işe yarıyor hiç bilmiyorum anahtar kelime giriyosun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 o panelde seo dediği şey sef urldr muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 http://wmaraci.com/seo-analiz şuradan analiz edebilirsin siteni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Esnaf said: http://wmaraci.com/seo-analiz şuradan analiz edebilirsin siteni. telefon sms onay fln. istiyor ya meh http://analiz.r10.net/ dan yaptım dediğini ne kadar dogru sonuçlar bilmiyorum. www.Antiktekstil.com site Bing,yahoo,yandex'te yokmuşuz onu gördüm güzelmiş analiz olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 yoo bişey istemedi benden. üye olun çıkıyor kapat onu devam et. baya başırılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 evet yapmadı ilginç ^^ elim çarptı heralde bir yere. http://i.imgur.com/E7UbpHE.png?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 bunlar en temel şeyler. esas backlink olması. oda başka sayfalarda senin sayfa linkinin bulunması oluyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 keyword olaylarını zamanla değiştiriyor bildiğim kadarıyla. Tamlama oarak daha efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Bu arada artik mobil uzerinden arama yapildiginda google web sitelerinin mobil destegi var mi diye bakiyor ona gore siraliyor. Yani diyelim sizin sitenin mobil destegi yok ise normalde pc uzerinden aratildiginda en ustte cikiyor olsa bile cep telefonlarinda en ustte gozukmeyecek. On numara karar almis google boylece firmalar mobile sitelere destegi arttirmak zorunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Zaten şu SEO işini düzgünce yapan ve milyarlar istemeyen bi adam bulsam, benim de ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Düzgünce yapıyosa milyarlar isteyebilir, 50 liraya mı yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 biz ayda 3-4k veriyoruz seo'ya asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 esas mesele backlink. wikipedia ya girip alakalı bişeyle ilgili bi konuda kaynak veya dış bağlantı göstersen sitenin adresini nasıl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 3-4k mi veriyosunuz woof... E ticaret sitesi fln. mı ? Wikipedia'ya nasil eklenir ki ? Direk kabul etmiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 backlink eskisi kadar etkili değil.eskiden backlink ile rahatlıkla üst sıralara çıkartılabiliyordu ama şimdi binlerce backlink olsa bile çok zormuş. site ne sitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 binlerce tl isteyen andolozlar var evet şunu da atlamamak lazım bu bir süreç, lank diye ortaya çıkan bir şey değil dolayısıyla maliyetini de göz önünde bulundurursanız herkes mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Esnaf said: backlink eskisi kadar etkili değil.eskiden backlink ile rahatlıkla üst sıralara çıkartılabiliyordu ama şimdi binlerce backlink olsa bile çok zormuş. site ne sitesi? fabrika sitesi - tekstil triko-kazak üretim full bizim avrupa ile... Yani hedef kitle avrupa ^^ Şu resim olayını bilen varsa bi yardımcı olabilir mi. Bugun resim yüklüycem isminin bir önemi var mı ? Varsa kaç kelime uzunlugunda olabilir. manufacturer_turkey_knitwear.jpg gibi mi yazmam lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Esnaf said: backlink eskisi kadar etkili değil.eskiden backlink ile rahatlıkla üst sıralara çıkartılabiliyordu ama şimdi binlerce backlink olsa bile çok zormuş. site ne sitesi? mesela şurda yazdığım kilise wikipedia da yok http://fioreveben.blogspot.com/2014/09/soke-gullubahce-saint-nicholas-kilise.html kilisenin sayfasını açsam wiki de dış bağlantı olarak bunu göstersem kabul eder mi wikipedia denetleyicileri. ciddiyetsiz diye kabul etmeyebilir belki diyorum. öyle bişey olsa baya farkeder bence wikipedia dan link sonuçta. site yukardaki. şu an bir aramada birinci sayfada çıkıyor. kapıkırı çadır diye arayınca. bazılarında ikinci üçüncü sayfada. bazılarında beşinci altıncı felan. adsense ekleyince nisandan ağustos ayına kadar ayda 30-40 getirsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar