Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Kura Çekimi 27.02.2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi baktım da Beşiktaş'ın en cenabet kurayı çekme ve yakın zamanda eşleştiği takımlarla eşleşme huyu var; bu yüzden Torino, Inter, Ajax vs gelmez. Ya Zenit-Sevilla-Roma üçlüsünden biri ya da Kiev
Mesaj tarihi:
Everton(ENG) v Dynamo KyivDynamo Kyiv(UKR)
Dnipro(UKR) v AjaxAjax(NED)
Zenit(RUS) v TorinoTorino(ITA)
Wolfsburg(GER) v InternazionaleInternazionale(ITA)
Villarreal(ESP) v SevillaSevilla(ESP)
Napoli(ITA) v Dinamo MoskvaDinamo Moskva(RUS)
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

Abi kura belli zaten Kiev varsa torbada kievdir. Şaşmaz yani beşiktaş :)) Bana göre sıralamada en zorlu 3 takım kesinlikle Fiorentina, Zenit ve Wolfsburg...

Fiorentina kırılgan takım, gerçi ligin ikinci yarısına çok daha iyi girdiler ama Sevilla varken onlara sıra gelmez :D

Bunlarla olabildiğince az karşılaşalım da arada kaza kurşununa falan denk gelsinler.

Brugge çok iyi oldu. Şimdiye kadar karşılaştığımız rakiplere göre nispeten rahat maçlar olur.
Mesaj tarihi:
abi türklerin şu mantığı öldürüyor beni, koyarız geçeriz ya bi dur rehavete kapılmaması lazım takımın. bu şekilde kolay kura, kek, çeyrek finaldeyiz zaten oynamasak bile olur tavrı yüzünden insanların şevki azmi kalmıyor.
Mesaj tarihi:
Rehavet değil abi, UEFA'nın son yıllardaki en zor son-16 kurasıydı bu bence. Mutlak favori yok falan, bu durumda bir de senelerin kura cenabetliğini koyunca şu aşamada olur rehavet, zaten maça çıkınca kaybolur o. Brugge Preud'homme un takımıymış lan, efsane kaleciydi
  • Yeni Oluştur...