bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 2015 yılında küçük enter gerçekliği ile tanışın arkadaşlar, 2 ay sürüyor, hayat boyu seçim yaparken kolaylık yaşıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Küçük enter sefalettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 değişime direnmeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 küçük enterın nesi güzel :S gerçi artık bir de "sol yandaki makro tuşları gerçeği" var abv isku fx bakayım dedim solunda makro tuşu logitech baktım onda da öyle LAN BELKİ BEN MAKROLAMIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ben steelseries keyboard aldım ofise boş zamanlarımda surf tahtası olarak kullanıyorum çocuk mezarı gibi döbedöbe ya ama f keylerin üzerine macro tuşlarını güzel aloke etmişler, işte bi sürü macro kullanıyorum mailler için angaryaları hızlandırıyor baya pratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 başlığı gaming için okumadım tatava yapmayın alın geçin http://mechanicalkeyboards.com/shop/images/products/large_284_large_74_QF_Pro_4_d.jpg küçük enter'a yapacak bir şey yok, modellerin 85% i böyle artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 yazıların falan silinmesini istemiyorsanız laser marking ibaresi var mı bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bingildak bu cm stormlar pahalı yahu. bir de mekanik ya bunlar. takır tukur ses yaparsa yanarım bu arada "laser marking" ibaresine bakma fikrine teşekkür. edit: laser-etched olarak bakınca da bir tek razer blackwidow ultimate görebildim tr da bulunabilecek. öf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 logitech g710+'ın tuşları da lazer işlemel,istersen ona da bak. 2 sene falan oldu hiç bir problemim olmadı daha(ledleri bile sağlam). Fakat internetten ve sanırım bizim forumdan da birine olmuştu, ctrl gibi nispeten büyük tuşlarda "key cap"lerin kırılma problemi olabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Keycap satın alırsınız abi sorun değil, milyon çeşit keycap üretiliyor Cherry MX switch'lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Dworgian said: bingildak bu cm stormlar pahalı yahu. bir de mekanik ya bunlar. takır tukur ses yaparsa yanarım Pakedi 10$'lık o-ring'lerle ses mes kalmıyor mekanik klavye denilen şeyde, 2.sayfaya ses karşılaştırmalı video'sunu koymuşum bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 dönüp bakayım. işyerinde video açılmadığı için gözümden kaçmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Trust GTX 280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 daha yeni G710+ aldım, sanırım default olarak o-ring takılı geliyor. çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 şu var bende http://steelseries.com/products/teams/steelseries-apex-fnatic-edition tr desteği yok, küçük enter var. başka bir eksisi yok 1 haftadır kullanıyorum gerçi. zibilyon tane tuş var üstünde. klavyede 4 farklı alan aydınlatma var yani. yani makro tuşları, f tuşları, klavye tşları ve numpeda tuşları falan farklı farklı seçebiliyorsun herhangi bir yerde. usb girişi falan da var. memnunum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 G710+ kahverengi switch'lerle geliyor, o-ring takılı gelmiyor. Kahverengi switch'lerde sesli feedback yok, sadece hafif hissedilebilir feedback mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 valla g710 için o-ring takılı geliyor diye okudum ben de bir iki yerde ama? edit: http://www.reddit.com/r/MechanicalKeyboards/comments/1uxi4m/g710_owners_try_it_without_the_orings/ burada da adam "yahu o-ring leri çıkarttım ses azıcık arttı ama daha iyi hissediyorum tuş basışlarında" fln gibi bir şeyler demiş misal http://linustechtips.com/main/topic/35139-o-rings-or-no-o-rings/ burada da "g710+ alıyorum o-ring leri kolayca çıkartılabiliyor" demiş demek ki takılı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ha evet takılı geliyormuş. Da çıkartılıyor onlar :) G710+'un keycap kalitesi biraz kötü yalnız. Kırılma şansı over 9000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Moral bozmakta üstüne yok ama senin de yahu lksajdsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Daha önce de yazdım 2 senedir g710+ kullanıyorum, keycaplerde problem yok ama başkalarında olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Olur da kırılırsa alt sıranın ölçüleri: 1.5u, 1u, 1.25u, 6.5u, 1.25u, 1u, 1u, 1.5u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 böyle 500 lira olmayan klavye ne alınabilir? steelseries apex, roccat arvo, logi g105 vs kullanılır mı? gayming klavye olmasına gerek yok. ses açıp kapama tuşu olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 amerikadan g910 getirtcektim dolar ebesininkini gördü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Veriyim 50 lira getirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Esh said: edemeyiz çünkü yok bimeks.com.tr buna ne diceksin? sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar