loop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Bu oyunu inceleyen oldu mu hiç? Steam de early access var. medievalengineers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 leather cap + full apron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 kötüye benziyor animasyonlar çok kalas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 space enginar iddialı kötüydü. o yenilince bu oyun da yenilmiş sayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 oyunda bir konsept yok. kale yapıyon kale yıkıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 kat karşılığı kale dikmeye benziyo la oyun. insanin derebeyi olasi gelior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 teke tek kale savaşı. çok mantıklı tanıtım videosu olmuş. fuzuli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Space engineer free weekend vardı, kurdum denedim çok meh. Bu da onun yolunda gidiyorsa bir şey çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Space Engineers gayet başarılı, neresi kötü anlamadım. Bundaki olay minecrafttaki gibi küpleri üst üste ekleyip bina yapmak değil. Fizik kanunları işin içine giriyor. http://www.youtube.com/watch?v=wzs4rj7d7aY http://www.youtube.com/watch?v=eP56PXZjc1Y http://www.youtube.com/watch?v=TmZQKNX1nYU http://www.youtube.com/watch?v=J9fGv9fXsWs http://www.youtube.com/watch?v=oS8vG_wkN8k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bi videoyu açtım orta yerinden adam havada uçuyordu fizik kanunlarına gravity'i eklemeyi unutmuşlar kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 arcane said: space enginar iddialı kötüydü. o yenilince bu oyun da yenilmiş sayıldı. steamde overwhelmingly positive 34k + review 10k concurrent players inb4 BEN BEĞENMİYORUM O ZAMAN KÖTÜ OYUN ha ben de beğenmiyorum o ayrı ama dünyanın en gereksiz rantı olmuş üstteki post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bunu deneyen oldu mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 space engineers'ın başları gibi, at fava bekle durumunda şu an. yapılan atarlardan early access'in ne olduğunu bilmediğiniz gibi hatalı bir sonuç çıkıyor, "şu an content yok" deseniz baya haklısınız mesela çünkü yok, ama early access. hayır adamlar bir bok eklemiyor olsa gene haklısınız, SE'ye de buna da ayı gibi content geliyor düzenli daha ne yapsın herifler anlamıyorum ki ben. ben structural integrity sahibi minecraft inspired bloklu oyun hatırlayamadım mesela. fiyatı düşünce yapıştırın bekleyin işte, güvenilir gibi şimdilik developer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 abi space engineers early access değil mi hala? bir oyunu bitirmeden diğerine mi başlamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Medieval Engineers®, Space Engineers®, Miner Wars™, Miner Wars 2081™, Miner Wars MMO™, Miner Wars Arena™, VRAGE™ are trademarks of KEEN SWH LTD. Adamlar bir sürü boktan minecraft cloneu mu yapıyo doğru anladıysam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Diğer oyunlarını bilmiyorum da çok fazla boktan MC klonu oynadım, SE de ME de boktan değil açıkçası. İkisinde de voxel based mining var ve küp küplük ufak bir kısımda geçerli. grafikleri göz kanatmıyor, ME'de baya structural integrity falan var çat pat. Manasız binalar dikemeyebiliyorsunuz yani isterseniz. Ha şu an çok EA yani günün sonunda. Survival moduna yönelik bir şeyler eklemişlerdi en son ama bakmadım. EA sürecinde mevcut geliştirmeyi sürdürmeleri ve oyunu contenti gold olmaya müsait olduğunda release etmeleri halinde ekmek var sonuç olarak. İkisini de eşzamanlı geliştiriyorlar şu an. Şimdilik problem yok yani ama görücez. ÇOK oyun patladığını gördüğümden kesin bir şey söylemem yani. Gidişat iyi sadece. Takibe değer, büyük patch çıktıkça merak eden torrentler bakar siler öyle bekler yani en mantıklısı o. Almaya lüzum yok pek. Bir yandan da bayıyor çünkü oyunu bu halde alıp uzun uzun development beklemek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar