Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 said: Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” FOX'ta! Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy başrollerde, tesadüflere dayalı romantik komedi. Normalde türden iğrenirim fakat buna rağmen, üstüne üstlük bir Türk dizisi olmasına rağmen çok beğendim. Zaplerken can sıkıntısından denk gelerek keşfetmem hoş oldu. Karakterler çok hoş, diyaloglar ve senaryonun işlenisi vs. hoşuma gitti. Klasik işte zengin erkek - fakir kız olayı üzerinden işleniyor. Erkek tarafı saraylı, kız tarafı mahalleden çıkma vs. Bunlara takmadığınızda eğleniyorsunuz. Kızın babası Reis adında bir balıkçı işte, tahtaları eksik. Bir de tayfası var zaten onlar çok bomba, her yerinde gülüyorsun ama onlarla daha çok gülüyorsun. 2. bölümü de yayınlanmış. Onu da bir ara izlerim. Zamanın nasıl geçip gittiğini anlamadığınız hoş bir yapım olmuş. Daha kısa olsa işte Holivud'daki benzerleri kadar kaliteli olurmuş, tatava yapmadan izlenirmiş ama böyle de güzel :D http://www.youtube.com/watch?v=LtDkRG9PZHs http://www.youtube.com/watch?v=NqZPBEcopmE http://www.youtube.com/watch?v=3lM6y0CgBY0 Bu da reytingleri, bayağı tutulmuşta haberim yoktu. https://pbs.twimg.com/media/B-HS2SmIAAAxS5p.jpg Hoş dizi ya, zaman geçirmek için inanılmaz iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Kız sonra da kör oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Bu Buğra benim baya yakın arkadaşımdı da üni hazırlıktayken, bi iletişime geçsem de yolumu bulsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 dibini dövdürtmen gerekiyo önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 biliyor gibisin bu işleri sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 komedili diziymiş 35 dk ise izlenir fragmanları yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 evet biliyorum yönetmen bi arkadaştan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 İki dünya arasının 5. olması ve bunun samanyolu tv de veriliyo olması ülkemizdeki fetocu sayısında büyük bir artış olduğu izlemini uyandırmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 diziyi izlemiyorum da müziği beni böyle ergenliğime götürüyor bi. hüzünleniyorumç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Ben çok sevdim ya izliyorum bildiğin deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 sarisin kiz nenesinin corabini giyen güzel bacakli kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Hakkaten eğlenceli dizi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 hangisi zengin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 güzel gidiyor eğlence falan da 5. bölümden sonra falan nereye bağlayacaklar acaba. el clasico olacak biryerde çocuğun babası pişman olup gelir çocuğunu ister vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 aquila said: hangisi zengin? gönlü olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 o zengin evi gercekte hangi koylunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 yeni sezonda işsiz kalmış 2. sınıf aktörlerin yokluktan foxta dizi çektiğine başlık açıyonuz sonra gameofthrones çok rerörö, vikingsi seyirci için çarpıtıyorlar gerçek vikings bu değil, black sailsde yeterince gemi yok g*tümün entelleri sizi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Net küfür ederim tori... hadi git şimdi sanki aktör var 12 Monkey de Meltem Cumbul oynadi desem haberin yok bana gelmiş Kaliteli Aktörden bahsediyor Türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 said: yeni sezonda ..... .... ....... evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bikaçkere okudum yine anlamadım, "yeni sezonda" demen bişiyimi değiştirmiş orda yada farklı bişi mi demişsin diye 50 kere baktım yok, yine aynı şeyi çıkartıyorum mantık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Bakiyorum ilk bolume, klise uzerine klise gidiyor. Sonuna kadar bakacagim ama. Bir de Fox'un sitesinde kalite cok kotu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 40 dakika baktim, sacma otesi plot ama garip bir sekilde bakmaya devam etmek istiyorum. Afyon olmus bu ama =) Insallah trajediye baglamazlar, baglamazlarsa devam ederim. Oyuncular, cekim filan kotu degil, muzik kotu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Sonuna geldim, bekledigimden cok daha iyi cikti. Tuttum ben bunu, keske biraz daha kisa olsa ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 (tu)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Hayatimda ilk kez kendi istegimle televizyonun karsisina oturup (televizyon da Tivibu Web ama) bir Turk dizisi izlemeye calistim, 3 SAAT OLDU HALA BITMEDI LAN!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar