Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim bozuldu

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Namessar said:

elesso said:

bıkın banane :) kesilmesin o toplar. her konu açıldığında söylerim...

vazektomi yapın çoğalmasınlar istiyorsanız...

sunun kisa yolunu bir yere koyayim ben. her birisi sacmaladiginda tekrar yapistiririm. ayda bir lazim oluyor zaten.

yanlış olduğunu düşünüyorum bu tespitin.

burada yapılan kısırlaştırma kedim çok çoğalıyor neslini durdurayım diye yapılan bir kısırlaştırma değil. "hormonel dengesi coştu, çiftleşme dürtüleri baskın hale geldiği için bakmam zorlaştı, beni rahatsız etmeye başladı." tarzı bir kısırlaştırma.

çoğalmayı durdurmak için tüp bağlama tarzı bir method daha insancıl değil mi? hem toplar gitmez, hem sevişir, hem çoğalmamış olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

sunu da kanit olarak koyayim. gecmis zamanlardan baska bir konu basligindan:

elesso said:

abi dava falan değil bul bir yolunu zehirle direkt olarak.

o kadar hayvanseveriz yani :D

bu neki ? neye istinaden söylemişim fikrim yok ama üşenmedin geçmiş mesajlara mı baktın :)

muhtemelen baya problem çıkaran bir hayvan için söylemişimdir, veya sahibi için hehe. hayvan sever veya hayvan hakları savunucusu değilim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Kediye tüp bağladığında (bağlanıyorsa ya da tüp bağlama diye bir şey varsa) yine sevişemeyecek ki? Evden mi çıkartacağım hayatında sokak görmemiş kediyi? Ya da muhtemelen kendini korumak için kedime saldıracak başka bir dişi kedi mi getireceğim eve? Bir de "sevişmek" insanlara özgü bir olay. Kedi sevişmiyor, çoğalıyor. Olayı o, evde dişi kedi hayali kurarak miyavlamıyor, hormonlar bastırdığından miyavlıyor.

Kedisini kısırlaştıran insanların problemlerinin anca %50'si falan kedinin onları rahatsız etmesi. Geri kalan %50 hayvanın sağlığı, psikolojisi, rahatsızlığı ve çoğalmamasıyla ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de kısırlaştırma madem olay, soru ile geleyim.

Kadıköy'de kısırlaştırırken boynuna bir çip koyacaklarmış (prinç kadar dediklerine göre), bu hayvanı rahatsız eder mi, boynunda metal bir parça olacak sonuçta? Hiç kedisinin boynuna çip taktıran oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

Ben de kısırlaştırma madem olay, soru ile geleyim.

Kadıköy'de kısırlaştırırken boynuna bir çip koyacaklarmış (prinç kadar dediklerine göre), bu hayvanı rahatsız eder mi, boynunda metal bir parça olacak sonuçta? Hiç kedisinin boynuna çip taktıran oldu mu?

belediye mi kisirlastiriyor? onlar mutlaka koyuyorlar. kulagi da centiklerler. normalde ev kedisine centik ve chipe gerek yok. illa kayboldugunda bulunsun istiyorsaniz onun yerine GPS tasmalar var. daha mantikli. zira RFID pasif bir sistem. birilerinin aklina okuyucuyu hayvanin uzerine yaklastirip okutturmak gelmedigi surece o chipi farkeden yok.

bu arada kadikoy belediyesi chip koyuyor ancak bunu hic bir database e register etmiyor. kendi ic listeleri icin tutuyorlar sadece. dolayisi ile belediye chipi taktiktan sonra bir veterinere gidip rfid okutturup sonra chip nosunu senin kaydettirmeni oneririm.

bir de erkek kedi degilse kadikoy belediyesinde kisirlastirtmayin bence. arkadasca bir tavsiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kedi de herşeyi yemek istiyor. Yere düşen makarna oldu mu kapmak için kamikaze dalışı yapıyor o derece aç. Versem kuru fasulye yiyecek ama ciğer yemiyor.Düşün kedi ve ciğer.

Bazen oluyor böyle saçmalıklar. Önce ki kedimde tavuk yemezdi. Mis gibi sulu haşlanmış göğüs etini mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

ya bu arada başlıktan faydalanayım ben de,aynı tarzda başlık olacaktı.

benimkisi direkt bozuk geldi sanırım. sıkı durun verdiğim ve yemediği şeyleri sayıyorum;
kaşar, rokfor peynir, tavuk köfte, salam, pastırma.

hayır mı bilemedim

abi hahaha sarışını hatırlamıyo musun ruffles yiyordu, biftek veriyorsun yemiyor asdasd

hala hiçbir ete dokunmuyorlar, sadece çiğ tavuk gögüsü yiyorlar asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

ya bu arada başlıktan faydalanayım ben de,aynı tarzda başlık olacaktı.

benimkisi direkt bozuk geldi sanırım. sıkı durun verdiğim ve yemediği şeyleri sayıyorum;
kaşar, rokfor peynir, tavuk köfte, salam, pastırma.

hayır mı bilemedim

normal. benimkisi de koklar ve gider. bu saydiklarinin hic birisini yemez. islak mama ve kuru mama haricinde bir sey yediremedim daha. odul mamasi falan da yemiyor. nadiren aksam yemekte izgara kuzu eti varsa ondan biraz yer. bir de bir ara zeytinyagli ton baligi yiyordu. simdi ona da dokunmuyor. haslanmis tavuk gogus yer ama. uzun suredir yedirmedim. bir deneyeyim. yavruyken yiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...