SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 mantığı ve stratejisi kolay. zaman alması açısından emek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 biraz alfa olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 teoman duruşu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 az önce öyle saçma bi yerden trip yedim ki, buraya yazıp içimi dökecektim ama gizli pati çıkar diye yazamadım lan korkumdan hayır yüzde yüz haklıyım yani! te allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 tamam arkadaşlar olay bitiştir dinan bu kızla dün gece dışarı çıktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 kızla eve girdiyse olay çıkmakta ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 friendzone hepimiz bi noktada giriyoruz abi ya. orda sıkıntı yok bence. önemli olan friendzone'da ne kadar kaldığımız. yani olmayacağını bile bile kalamıyorum ben mesela. bi kere ben o dudakları öpmek istediysem geri dönüşü yok. ya sevgilimiz olur ya da direkt hiç tanışmamış gibi çıkarcan hayatından,unutucan. binlerce kadın tarafından binlerce kere reddedilmeyi, istediğim kadının yanında yancı olarak dolaşmaya,sevgilisiyle yiyişmesine şahit olmaya tercih ederim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 SodomVsGomore said: ya friendzonedan çıkması kolay ama işte emek istiyor. biraz tutucan kendini, taktik meselesi. açıklıyorum; step 1 --> alelade bir arkadaşıymış gibi takıl. event oluşturma işine en fazla onun kadar ilgi göster (burası çok önemli. ne eksik ne fazla. çok derine inmiyorum bu konuda wot olur.) step 2 --> buluşmalarda sempatik tarafın ağırlıkta olacak tabi. eğleneceksiniz falan. ama her hareketine ve söylemine sirayet etmesi gereken bir centilmen tavır olmalı ve bu x dişisini kasmamalı. ancak bu aşamada dikkat edilmesi gereken durum ilişkileri konu alan diyaloglardan uzak durulmasıdır (bu konu step 4'te incelenecektir). step 3 --> güzel bir konser ya da benzeri bir etkinlik. geç saatte bitmesi önemli. x dişisi evine bırakılmalı. 'hiç zahmet etme ben giderim' kabul edilmez. 'şu saatte bir kızı tek başına taksiye bindirip evime gidemem. prensip meselesi' vurgusu yapılmalı (vurgu önemli). zira o günün önemi sizin ortalama bir erkek olmadığınızın, alelade bir arkadaş olarak benimsenmenizin aslında dişinin zararına olacağı algısının dişide oluşturulmasıdır. step 4 --> step 3 başarıyla tamamlanmışsa artık step 2'de uzak durduğumuz ilişkiler konusu sohbette yer edinmeli. bu noktada dikkat edilmesi gereken geçmiş deneyimlerinizden bahsetmemeniz, özellikle ilişki üzerine şöyle böyle çekincelerim var gibi ılık konuşmalardan kaçınılmalı ve konuya bir erkek perspektifinden değil de objektif bir şekilde yaklaşılmalı. dişinin ilişkiye bakışınızda sizi onaylaması ve konuşmanızda kendisine dair şeyler bulması mühim oluşacak algı sizin genel türk erkeği modeli gibi öküz olmadığınız, gayet yapıcı bir karakter olduğunuz yönünde olmalı. step 5 --> bu aşama sonuç aşamasıdır. şayet fuckbuddy açığı karşılanacaksa teoman duruşu iyidir. tavsiye edilir. enjoy! escape from friendzone achievement unlocked. dipnot: yukarıdaki bahse konu tutorial özellikle toplumumuzun zor diye tabir edilen ve ortalama bir karaktere sahip dişileri üzerine bir çalışmadır. yani nşa'da uygulanmalı. bana kalırsa friendzone'dan çıkıp uzun metraj ilişkiye çevirmek istenmiyorsa uğraşılmamalı. op sorununu halletmiş. tebrikler op. genel olarak yukarıda aktarılan steplerle ilgili anlaşılmayan bir şey varsa özelden ya da buradan sorabilirsiniz. Ramses senin için özel bir çalışma düşünüyorum. sen bunları dikkate alma abi. "bu konu step 4'te incelenecektir" asdfasdfa 10 numara olmuş ben şu an 4.stepteyim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Sodom benim için nası bi tuto düşünüyorsun bi yaz bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 SodomVsGomore said: ya friendzonedan çıkması kolay ama işte emek istiyor. biraz tutucan kendini, taktik meselesi. açıklıyorum; step 1 --> alelade bir arkadaşıymış gibi takıl. event oluşturma işine en fazla onun kadar ilgi göster (burası çok önemli. ne eksik ne fazla. çok derine inmiyorum bu konuda wot olur.) step 2 --> buluşmalarda sempatik tarafın ağırlıkta olacak tabi. eğleneceksiniz falan. ama her hareketine ve söylemine sirayet etmesi gereken bir centilmen tavır olmalı ve bu x dişisini kasmamalı. ancak bu aşamada dikkat edilmesi gereken durum ilişkileri konu alan diyaloglardan uzak durulmasıdır (bu konu step 4'te incelenecektir). step 3 --> güzel bir konser ya da benzeri bir etkinlik. geç saatte bitmesi önemli. x dişisi evine bırakılmalı. 'hiç zahmet etme ben giderim' kabul edilmez. 'şu saatte bir kızı tek başına taksiye bindirip evime gidemem. prensip meselesi' vurgusu yapılmalı (vurgu önemli). zira o günün önemi sizin ortalama bir erkek olmadığınızın, alelade bir arkadaş olarak benimsenmenizin aslında dişinin zararına olacağı algısının dişide oluşturulmasıdır. step 4 --> step 3 başarıyla tamamlanmışsa artık step 2'de uzak durduğumuz ilişkiler konusu sohbette yer edinmeli. bu noktada dikkat edilmesi gereken geçmiş deneyimlerinizden bahsetmemeniz, özellikle ilişki üzerine şöyle böyle çekincelerim var gibi ılık konuşmalardan kaçınılmalı ve konuya bir erkek perspektifinden değil de objektif bir şekilde yaklaşılmalı. dişinin ilişkiye bakışınızda sizi onaylaması ve konuşmanızda kendisine dair şeyler bulması mühim oluşacak algı sizin genel türk erkeği modeli gibi öküz olmadığınız, gayet yapıcı bir karakter olduğunuz yönünde olmalı. step 5 --> bu aşama sonuç aşamasıdır. şayet fuckbuddy açığı karşılanacaksa teoman duruşu iyidir. tavsiye edilir. enjoy! escape from friendzone achievement unlocked. dipnot: yukarıdaki bahse konu tutorial özellikle toplumumuzun zor diye tabir edilen ve ortalama bir karaktere sahip dişileri üzerine bir çalışmadır. yani nşa'da uygulanmalı. bana kalırsa friendzone'dan çıkıp uzun metraj ilişkiye çevirmek istenmiyorsa uğraşılmamalı. op sorununu halletmiş. tebrikler op. genel olarak yukarıda aktarılan steplerle ilgili anlaşılmayan bir şey varsa özelden ya da buradan sorabilirsiniz. Ramses senin için özel bir çalışma düşünüyorum. sen bunları dikkate alma abi. kısa versiyonu daha etkili. başkalarıyla seks yaptığını dillendirmesi/göstermesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Cinali +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Sex muhabbeti degilde baskalariyla iliski icinde olman ve anlatman yeterli ha eger sex konulari acan o ise direk sex muhabbetine donecek sin boyle caktim boyle cevirdim evirdim delirdi filan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 RamsesII said: Sodom benim için nası bi tuto düşünüyorsun bi yaz bakam Abi sözüm var sana aklımda bi gün oturup 2 bira içelim elde ettiğim verilere göre yardımcı olmaya çalışıcam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Sodom bende bir birani icerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Tamam gomore gel içek bigün :) Seele de istemiş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 masa said: teoman duruşu ne ya teoman duruşu nedir; teoman duruşu x dişisinin seksten sonraki süreçte duygusal bir birliktelik yaşamak üzere refleks gösterdiği durumlarda o topa girmek istemeyen y erkeğinin takınması gereken tavırdır. şayet y erkeği o süreci x dişisiyle duygusal bir birliktelik yaşamak üzere kurgulamışsa elbette teoman duruşuna lüzum yoktur. ancak y erkeğinin iradesi x dişisiyle iletişimini fuckbuddy olarak sürdürmek veya tamamen sonlandırmak yönündeyse teoman duruşu önemli bir araçtır. seksten sonra duygusal bir birliktelik yaşamak isteyen x dişisiyle iletişimi direk koparmak veya olayı fuckbuddy denilen faydacı bir yaklaşıma sokmak istediğinizi açık sözlülükle dile getirmek x dişisini kıracaktır. evet seks için çoğu kez hayvani içgüdülerle hareket ediyor olması y erkeğinin düpedüz x dişisine hayvanlık yapıp onun kalbini kırmasını gerektirmez. ayıp. hem bu durumda fuckbuddy müessesesinin kurulması çok çok zora girecektir. ayrıca o seansın yeterli olduğu ve devamının getirilmesinin istenmediği durumlarda hayvanlık yapmanız ileride o dişiyle arzulanabilecek re-match durumunu tamamen baltalar teoman duruşu için yapılması gereken iletişime duygusal yaklaşan x dişisinden aslında sadece cinsel anlamda faydalanmak istediğinizi çok açık bir şekilde belli etmeden, ilişkilere dair cool ve bir o kadar derin bir bakış açınız olduğu izlenimi uyandırmalı, o an aklınıza bir şey gelmediğinden ya da sıkıldığınızdan sustuğunuz zamanlarda dahi sanki susmanızda bir derinlik varmış gibi bir tavır takınmalısınız. bu gizem dişinin ilgisini diri tutar, 'y erkeğinde çözemediğim bir şey var' imajı oluşur beyninde. elbette bunu başarmak sizin yeteneğinize bağlı. peki teoman duruşunun iletişimi fuckbuddy kurumuna mı çevirecek yoksa kızı uzaklaştıracak mı? şayet fuckbuddy olması isteniyorsa soft teoman duruşu sergilenir. x dişisi ona yapılan küçük jestlerle arada şımartılır ancak çokta özel bir beklentiye girmemesi gerektiği genel tavırdan belli edilir. şayet x dişisinden uzaklaşılmak isteniyorsa hard teoman duruşuyla takındığınız derin ve gizemli tavır bayıcı bir hale sokulmalı ve x dişisinin sizi çözmek için harcayacağı enerjinin onu safi zarara sokacağı, bunun gereksiz olacağı izlenimi uyandırılır. böylece kız sizden uzaklaşmakla birlikte iradenizin ilerleyen zamanlarda değişebileceği ihtimaline karşılık ona hayvan gibi davranılmadığından ötürü iletişimde açık bir kapı kalmış olur. umarım faydalı olmuştur. tekrar sorunuz olursa klavyem yettiğince cevap vermeye çalışırım. başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 @Seele abi işsizim şu aralar 2 bira içip bırakıcaksan ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 kardes tr birasi olmuyor. bira konusundan hassasim. almanyaya gelirsen gercek bira icme sansin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Seele said: Sodom bende bir birani icerim. Adam araya dala dala bira fabrikası kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Okadar cok alaman birası lafı duydum ki Seele'dan , kafamda echo yapiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Eee sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Sodom, yazılarını okumak keyifli. Rica etsem bir de fb olarak başlayan, erkeğin bunu direk sözcüklerle ifade ettiği ve karşıdan da teyit aldığı durumlarda niye bir süre sonra karşı tarafın illa "biz niye sevgili değiliz" (erkek single ise) veya "ben niye ikinci kadınım?" (Erkeğin ilişkisi varsa) diye serzenişte bulunduğunu açıklar mısın? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ya dur adam yazsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 gol haberi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar