Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler

Dynun

Öne çıkan mesajlar

ya friendzonedan çıkması kolay ama işte emek istiyor. biraz tutucan kendini, taktik meselesi. açıklıyorum;

step 1 --> alelade bir arkadaşıymış gibi takıl. event oluşturma işine en fazla onun kadar ilgi göster (burası çok önemli. ne eksik ne fazla. çok derine inmiyorum bu konuda wot olur.)

step 2 --> buluşmalarda sempatik tarafın ağırlıkta olacak tabi. eğleneceksiniz falan. ama her hareketine ve söylemine sirayet etmesi gereken bir centilmen tavır olmalı ve bu x dişisini kasmamalı. ancak bu aşamada dikkat edilmesi gereken durum ilişkileri konu alan diyaloglardan uzak durulmasıdır (bu konu step 4'te incelenecektir).

step 3 --> güzel bir konser ya da benzeri bir etkinlik. geç saatte bitmesi önemli. x dişisi evine bırakılmalı. 'hiç zahmet etme ben giderim' kabul edilmez. 'şu saatte bir kızı tek başına taksiye bindirip evime gidemem. prensip meselesi' vurgusu yapılmalı (vurgu önemli). zira o günün önemi sizin ortalama bir erkek olmadığınızın, alelade bir arkadaş olarak benimsenmenizin aslında dişinin zararına olacağı algısının dişide oluşturulmasıdır.

step 4 --> step 3 başarıyla tamamlanmışsa artık step 2'de uzak durduğumuz ilişkiler konusu sohbette yer edinmeli. bu noktada dikkat edilmesi gereken geçmiş deneyimlerinizden bahsetmemeniz, özellikle ilişki üzerine şöyle böyle çekincelerim var gibi ılık konuşmalardan kaçınılmalı ve konuya bir erkek perspektifinden değil de objektif bir şekilde yaklaşılmalı. dişinin ilişkiye bakışınızda sizi onaylaması ve konuşmanızda kendisine dair şeyler bulması mühim oluşacak algı sizin genel türk erkeği modeli gibi öküz olmadığınız, gayet yapıcı bir karakter olduğunuz yönünde olmalı.

step 5 --> bu aşama sonuç aşamasıdır. şayet fuckbuddy açığı karşılanacaksa teoman duruşu iyidir. tavsiye edilir. enjoy!

escape from friendzone achievement unlocked.

dipnot: yukarıdaki bahse konu tutorial özellikle toplumumuzun zor diye tabir edilen ve ortalama bir karaktere sahip dişileri üzerine bir çalışmadır. yani nşa'da uygulanmalı. bana kalırsa friendzone'dan çıkıp uzun metraj ilişkiye çevirmek istenmiyorsa uğraşılmamalı. op sorununu halletmiş. tebrikler op. genel olarak yukarıda aktarılan steplerle ilgili anlaşılmayan bir şey varsa özelden ya da buradan sorabilirsiniz.
Ramses senin için özel bir çalışma düşünüyorum. sen bunları dikkate alma abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...