di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Selam, Simdi dert yanayim akil alayim degil de, benzer durum yasamis ve teshis konmus birisi varsa su olayin adini soyleyin diye sormak istiyorum. Son 15-20 gundur asiri sekilde aptal gibi hissetmekten ve unutkanliktan sikayetciyim. Kafamda bi bulaniklik var ve asamiyorum. Unutkanlik dedigim de "ah ulan ekmek almayi unuttum" gibi degil de genelde yuzleri ya da objeyi hatirlayip adini hatirlayamamak seklinde. Gunun yarisinda Ingilizce yarisinda Turkce konusuyorum ama gozumde canlandirdigim objenin adi ne Turkce ne de Ingilizce gelmiyor aklima. Buna arada devamli ama hafif bir bas agrisi eslik ediyor. Forumdan bi cocuk var mesela. Adam facebook'umda var, burda bi postunu gordum ama adamin adini hatirlayamadigimdan durtemiyorum 3 gundur. Inanilmaz sinir bozucu. Once kullandigim ilactandir diye dusundum (glifor, b vitamini eksikligi yapiyor) ama b vitamini pek care olmadi. Psikolojiktir yorgunluktur deyip gecmek istiyorum ama korkutmaya basladi. Haliyle adi konmus biseyse gozunuzu seveyim soyleyin de arastirayim su zikkimi. Direkt doktora git diye gelmeyin cunku saglik sistemi itibariyle sacma sapan seyler deneyeceklerinden ya da geri cevireceklerinden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 isim unutkanlığı acayip, bende de oluyor ortak arkadaşlardan falan buluyorum isimleri bende ekli olmalarına rağmen sdfg tabi polyanavari bi şekilde demek ki beynimde daha değerli bilgiler düşünceler var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Özel diyet yapıyor musun Glifor'la birlikte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 http://resim.ekonorm.com/haber/080414/tumer_metin_in_bosu_yok.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Yok hayir, takip ettigim bi diye yok. Beslenme seklin nasi dersen, baya karisik. Cesit cesit yiyorum, herhangi biseyden geri kaldigimi sanmiyorum. Yeterince protein ve karbonhidrat aliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bahsettiğin hikaye bende de vardı işte insülin direncinden ve şeker düşüklüğünden oluyor o kafa dağınıklığı dalaveraları. Glifor + diyet + spor başlayınca düzeldi ama düz glifor kullanıp düzenli beslenmiyorsan veya dozajı yetersiz geliyorsa veya bünyenin insülin direnci artmışsa gene şeker düşüklüğü devam ediyor olabilir ve muhtemelen de nedeni odur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Sorun kısa süreli unutkanlık ise (evden çıkmadan önce elinde olan anahtarı bir yere koyup 10 saniye içerisinde unutarak araman veya cebinde olan telefonun için 20 dakika etrafa bakınman) birazda plasebo etkisi yaratması için gingkgo biloba bitkisi kullanabilirsin. bunu kullan geçer gibi bir şey yok anladın sen :) hastalık ustalık yoksa her şeyi denediysen bunuda deneyebilirsin. viki alıntı ginkgolidler (Ginkgo özü bazlı ürünler) eczacılıkta giderek daha yaygın şekilde kullanılmaktadır. Mevcut bilimsel araştırmalar Alzaimer(Hafıza Kaybı, Unutkanlık) rahatsızlıklarında, hafıza güçlendirmede, başdönmesini önlemede ve zihinsel konstantrasyon arttırmada gingko özünün mutlak yararları bulunduğuna işaret etmekte olup, olası diğer faydalarına ilişkin çalışmalar sürmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 kan değerleri zart zurt ölçüp sölüyorlar aslında, bi kız arkadaş sürekli otu boku unutuyordu, kan tahliline git bence dedim d vitamini eksik çıktı, dayadılar vitamini düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Endokrinoloji ve devamında kan tahlili gibi gözüküyor, aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bright said: Bahsettiğin hikaye bende de vardı işte insülin direncinden ve şeker düşüklüğünden oluyor o kafa dağınıklığı dalaveraları. Glifor + diyet + spor başlayınca düzeldi ama düz glifor kullanıp düzenli beslenmiyorsan veya dozajı yetersiz geliyorsa veya bünyenin insülin direnci artmışsa gene şeker düşüklüğü devam ediyor olabilir ve muhtemelen de nedeni odur yani. Hipoglisemiye bakiyodum ben de tam. Ilaci aksattim biraz, ondan oldu dicem de ilaca baslamadan once daha iyiydim. Diyetin nasi bi diyet bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Valla diyetisyenin uygulattığı her zaman yaptığım gayet rahat bir diyet, güle oynaya yapıyorum. 5-6 öğün, yok çerez yok Activia yok meyve falan. Arada hamburger falan da çakıyorum da baygınlık gelirse, sporla yakıyorum devamında sdsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bosver abi, ben de aptalim, bisey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ben bilerek aptal rp si yapiyorum herseye herkese bos gozlerle bakiyorum..hayatim anlam kazandi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 oha activia seker kupu resmen, nasi bi diyetmis o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 stres varsa sersemlik yapıyor olabilir. göz, boyun, omuz egzersizleri var bunlar iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 stres, cok fazla düşünce vs varsa beyinde tutulma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Sürmenaj olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Belirtileri ve tedavisi neymis diye bakayim dedim de; said: Tedavide en önemli husus, kişiyi yoran ve zihnini meşgul eden hususlardan onu uzaklaştırmaktır. Bunun için deniz kıyısında veya bir dağ köyünde bir müddet tâtile gitmesi tavsiye edilir. Telkinin de faydası vardır. Mâneviyâtı kuvvetli olan şahıslarda bu gibi rahatsızlıklar pek görülmemektedir. Namaz kılmanın ve Kur’ân-ı kerîm okumanın karamsarlığı giderici, sıkıntıyı önleyici tesirleri vardır. Yaziya gore ya guzel bi tatil yapicam ya da dine donucem. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Buddha'yı bul abi, keyif dini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 her gün 1-2 ayet oku o zaman mübarek. tim, the mobarak one ol negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bunların yanında sesinde değişiklik varmı? Geceleri kabusler görüyormusun? Aniden agresif ve aniden sakinlik hali var mı? Bu anlattıklarınla içine iblis girmiş olabilir. Matthew Hopkins'e görün derim; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/47/Matthew_Hopkins.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bonzai icmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 di said: Belirtileri ve tedavisi neymis diye bakayim dedim de; said: Tedavide en önemli husus, kişiyi yoran ve zihnini meşgul eden hususlardan onu uzaklaştırmaktır. Bunun için deniz kıyısında veya bir dağ köyünde bir müddet tâtile gitmesi tavsiye edilir. Telkinin de faydası vardır. Mâneviyâtı kuvvetli olan şahıslarda bu gibi rahatsızlıklar pek görülmemektedir. Namaz kılmanın ve Kur’ân-ı kerîm okumanın karamsarlığı giderici, sıkıntıyı önleyici tesirleri vardır. Yaziya gore ya guzel bi tatil yapicam ya da dine donucem. hehe Kuran okuyarak sürmenaj tedavi eden hocalara dikkat yalnız, nur akıtabilirler çünkü Şaka bi yana bir iki hafta telefonsuz bi tatile çıksan kendine gelirsin. Telefonlu olacaksa da iş ve paticik vs. olmasın. Mümkün mertebe teknolojiden, elektromanyetik dalgalardan uzak olursan daha iyi dinlenirsin. Tatil mümkün değilse de haftasonu git arberatuma, ya da başka bi ormana, akşama kadar yürü, ne bileyim hanımı al adaya gidin bisiklet sürün haca güzel olursa. O tarz bişi. Kek yiyip ormana gitmek de çok güzel gevşetebilir zihni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 abi belki aptal ve unutkansındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hipoglisemi bende de var, diyet yaparken 1 sene günde 500 mg glikofen kullandım, bak şimdi bir ara cümlelerde kelimelerin yeri karışıyordu ondan mı oluyordu acaba diye düşündüm zira bende pek bir etkisi olmamıştı böyle unutma fln gibi. şimdi hiç ilaç kullanmıyorum. hipoglisemi tam gaz. sadece uyutuo ama işte hastalık yemek sonrası. zira açlık kan şekerim 90-80 arasıyken tokluk 80-70 arasında oynuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar