Zyrobod Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 içinizde dünyayı gezmişler var mı? her yerde ingilizce mi konuşuluyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ha "ingilizceyi artik herkes konusuyo yeaa 3. dil varmi sen ondan bahset 3. dil" diyen adaminkiyle cv'sinde "english: fluent" yazan adamin ingilizcesi arasinda bir seviyede konusuluyor ama anlasiliyor bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 internet dili ingilizce olmus işte dahası varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 heryerde ingilizce konusuyorlar. alman ingilizcesi fransiz ingilizcesi ingiliz ingilizcesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 fayv dolirs onli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 dil dile değmeden dil öğrenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 en çok yazılan resmi dil çince birde böyle düşünmek lazım. Lakin tüm kaynaklar öyle yada böyle ingilizceye çevriliyor. Özel bir yere (uganda mesela?) satış/hizmet yapmayacaksan ingilizce yetiyor ama o dili bilmek avantajlı. 5-7 dil arası konuşan meslektaşlarım var kendimden utanıyorum sadece 3 dil biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 3. dil olarak Alamanca öğrenmeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 nein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 SAP kariyeri için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 senko said: heryerde ingilizce konusuyorlar. alman ingilizcesi fransiz ingilizcesi ingiliz ingilizcesi almanca ingilizcesi favorim, çok temiz konuşuyorlar fransızlar berbat bi tanesi sree sreee diye yırtınıyordu 3 demek istiyormuş meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben ortadogu ingilizcesi kullaniyorum..daha theatral oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 RUS İNGLİZCESİ SUKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Auril said: senko said: heryerde ingilizce konusuyorlar. alman ingilizcesi fransiz ingilizcesi ingiliz ingilizcesi almanca ingilizcesi favorim, çok temiz konuşuyorlar fransızlar berbat bi tanesi sree sreee diye yırtınıyordu 3 demek istiyormuş meğersem eahu http://www.youtube.com/watch?v=BqnFnWSYzaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Silphatos said: RUS İNGLİZCESİ SUKA rusların gramer super ya herşey szzz zsss gibi bittiği için adam is this has falan hepsini aradan çıkarıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Saeros said: Auril said: senko said: heryerde ingilizce konusuyorlar. alman ingilizcesi fransiz ingilizcesi ingiliz ingilizcesi almanca ingilizcesi favorim, çok temiz konuşuyorlar fransızlar berbat bi tanesi sree sreee diye yırtınıyordu 3 demek istiyormuş meğersem eahu http://www.youtube.com/watch?v=BqnFnWSYzaQ ahahhaha aynen bu işte adam kendi çapında konuşuyor ama kimse anlamıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=lz0IT4Uk2xQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=gmOTpIVxji8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 avrupada genel itibariyle ingilizce ile rahatlıkla iletişim kurabilirsin. romanya hariç (anan hariç diyorum bak) rusyada genel itibariyle rusça bilmiyosan konuşamazsın sdfsd israilde 3 4 yaşındaki bebeler benle ingilizce konuşuyodu anaokulundan dayıyolar ingilizceyi. amerikada kuzey kesmi için demiyorum ancak güney kesminde ispanyolca çok hakimdi. hatta miami int airport'ta görevliye ingilizce bişe sordum (haliyle) ispanyolca bilmiyosan cevap veremem dedi. sdfds noluyoz lan?! @auril alman ingilizcesi en iyisi falan değil abi sdfs bi kere dilleri sönmüyo üçe ssssrii diyolar ehueh burda rob (made in usa)diye bi arkadaşım var beni görünce 'almanlara göre çok temiz ve aksanlı ingilizce konuşuyosun' demişti türküm lan ben diyince konuşmandan anlamalıydım almanları anlamakta güçlük çekiyorum demişti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Kanada hariç Amerika kıtasında İspanyolca da çok yaygın. Fransızlar gibi bir kısım İngilizce'yi gayet iyi anlamasına rağmen kasıtlı biçimde kendi dilinde karşılık veren cins Avrupa ülkeleri de var(İngiltere'de İngiliz bir ailenin evinde kalıp İngilizce konuşamayan Fransız bile gördüm). Rusların İngilizce'yi salladığını düşünmüyorum. Asya kıtasının geneline emin değilim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 lan bizde 3-4 yaşında bebeler türkçe konuşamıyor ahahaha ya anadilim almanca aslında ama unuttum, o yüzden alman aksaanı kulağıma daha düzgün geliyor olabilir, o sriii yi ben fransızlardan duydum işte genelde almanların ingilizcesi anlaşılır geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 valla bizim buradakiler öyle bi cathleen diye bi hatun var (off çekerim) onun ingilizcesi efsane ama o da liseyi amerikada okumuş geri kalanı bi tuhaf geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 kendi anadilini konuşamayan ingiliz var ya ingilteredeyken ingilizce hocamız haritada londra merkezli bi daire çizdi ufak, bu daire içinde konuşulan dili anlarsınız gerisini bazen ben bile anlamıyorum dedi, mükemmel oxford ingilizcesiyle o ingilizceyi bir daha duyamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 rus, ukranyna, belaruslularin ingilizcesini kanadalidan ingilizden daha iyi anliyorum ben boyle tane tane vurgu yapa yapa konusuyorlar keske herkes rus aksani ile ingilizce konussa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar