Certhas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 iphone ile gelen earbud ı kullanıyordum şimdi bunun siparişini verdim umarım iyi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 earbud baya kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 O zaman soru: uygun fiyatlı, mikrofonlu IEM, gaming için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 kulaklık geldi. ses idare eder kötü değil sound blaster z ile kullanıyorum. kablosu incecik dikkat etmek lazım yoksa içten kırılmaya çok müsait. 200tl lik değil ama 100tl parasını hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 paketten çıkarırken korktum kopacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Benimki de bugün geldi, tedarik aşamasında biraz vakit harcandı ama geldi sonunda. Sizin kablosu incecik dediğiniz yorumları okuyunca şaşırdım, onun üzerine açtım yenisinin kutusunu. 2009'da aldığımdan farklı. Dediğiniz gibi kablosunu inceltmişler. Hem jaktan gelen ana kabloyu hem de her bir kulaklığa giden kabloları inceltmişler. Fotoğraftan pek belli olmuyor ama soldaki yeni, sağdaki eski. imgur.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 kablosu bir yere değince sürtünme sesi yapıyor. malzemesi çok kalitesiz kulaklığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 kablosu bi yere değince sürtünme sesi nasıl yapıyor ? 2 senedir kullanıyorum ben öyle bi şey duymadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Bende o kadar zamandır kullanıyorum hiç öyle bişiye denk gelmedim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Certhas said: kablosu bir yere değince sürtünme sesi yapıyor. malzemesi çok kalitesiz kulaklığın. Ben dediğini anladım. 5 seneden fazladır kullanıyorum. Arkadaşın kastı kablo sürtünce kulaklığın hoparlör kısmında dijital bir ses gelmesi değil. Katı cisimlerin iletkenliğinden kaynaklanan ses iletimini kastediyor. Kulağını raylara dayadığında gelen trenin sesini duyabilirsiniz ya. Onun gibi eğer kulaklıklara giden kablolar giysinize sürterse veya elinizi kablo üzerinde gezdirirseniz ses kablolar üzerinden kulaklıklara iletiliyor. Kulakiçi kulaklık olduğu için de aynen kulağınızda hissediliyor. Ancak müzik dinlerken rahatsız etmedi beni şu ana kadar. Müzikler arası geçişlerdeki sessizlikte olursa anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 phillamon'un dediği gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 O olay her iemde var az cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Selam, Bilirkişi konuştu! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Microphonics denir bu dediginiz olaya, adi IEM'in ilk belirtilerinden. Duzgun IEM'de olmaz. Bu konuda dedim mi bilmiyorum ama CX300 ciddi ciddi kotu bir IEM, 100TL verilmez ona. Xiaomi Piston 2, Soundmagic E30, Sport-fi M6 gibi seyler varken almayin. CX300 dediginiz $20'lik bir kulaklik, oyle kaliteli bir sey degil. Ayni fiyata cok daha iyi kulakliklar var. Nasil Turkiye'de 100TL ve ustu fiyatlara satiyorlar anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 çünki onu bile bulamıyoruz. bursa merkezinde hıtır hıtır gezdim kaç paraysa vereq lan diye atarlandım ama yeller esiyordu. metroya atlayıp bilmemnerdeki vatandan aldım. imza: yüzyüze alışveriş fetişisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Kulaklik internetten ve vatanimizin disindan alinmasi neredeyse zorunlu seylerden ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 valla onun da kendi riski var. Vsonic GR02/R02 Nostalgia Edition Silver Cord almıştım amazondan. Gayet memnunken, tek kulaklık bozuldu. ses az çıkmaya başladı. Sağır olduğumdan şüphe ettirdi. 1 sene anca kullanmışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bende ikinci kere aldım bunu , kablo baya ince cıktı dügümden kurtarıcam derken kopartıcam diye korkuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 sennheiser'ın teknik servisiyle haşır neşir olmuş olan var mı ya? bende cx400ıı var aylardır kullanmıyorum temassızlık probleminden dolayı. (jak kısmı belli pozisyonlarda sesi iletmiyor, yürürken müzik gidip geliyor) götürmeye de üşeniyorum çok para isterler falan diye. pintiliğim üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 garanti yok mu değişim yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 birisi özel mesaj atmış bana alıntılayarak cevap verdiğini sanıp hemen silmişim meğer öm imiş. teşekkür ediyorum kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar