Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sennheiser CX 300-II D&R'da 100 TL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kulaklık geldi. ses idare eder kötü değil sound blaster z ile kullanıyorum. kablosu incecik dikkat etmek lazım yoksa içten kırılmaya çok müsait. 200tl lik değil ama 100tl parasını hak ediyor.
Mesaj tarihi:
Benimki de bugün geldi, tedarik aşamasında biraz vakit harcandı ama geldi sonunda.

Sizin kablosu incecik dediğiniz yorumları okuyunca şaşırdım, onun üzerine açtım yenisinin kutusunu. 2009'da aldığımdan farklı. Dediğiniz gibi kablosunu inceltmişler. Hem jaktan gelen ana kabloyu hem de her bir kulaklığa giden kabloları inceltmişler.

Fotoğraftan pek belli olmuyor ama soldaki yeni, sağdaki eski.
imgur.com
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Certhas said:

kablosu bir yere değince sürtünme sesi yapıyor. malzemesi çok kalitesiz kulaklığın.

Ben dediğini anladım. 5 seneden fazladır kullanıyorum. Arkadaşın kastı kablo sürtünce kulaklığın hoparlör kısmında dijital bir ses gelmesi değil.

Katı cisimlerin iletkenliğinden kaynaklanan ses iletimini kastediyor. Kulağını raylara dayadığında gelen trenin sesini duyabilirsiniz ya. Onun gibi eğer kulaklıklara giden kablolar giysinize sürterse veya elinizi kablo üzerinde gezdirirseniz ses kablolar üzerinden kulaklıklara iletiliyor. Kulakiçi kulaklık olduğu için de aynen kulağınızda hissediliyor. Ancak müzik dinlerken rahatsız etmedi beni şu ana kadar. Müzikler arası geçişlerdeki sessizlikte olursa anca.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Microphonics denir bu dediginiz olaya, adi IEM'in ilk belirtilerinden. Duzgun IEM'de olmaz.

Bu konuda dedim mi bilmiyorum ama CX300 ciddi ciddi kotu bir IEM, 100TL verilmez ona. Xiaomi Piston 2, Soundmagic E30, Sport-fi M6 gibi seyler varken almayin.

CX300 dediginiz $20'lik bir kulaklik, oyle kaliteli bir sey degil. Ayni fiyata cok daha iyi kulakliklar var. Nasil Turkiye'de 100TL ve ustu fiyatlara satiyorlar anlamiyorum.
Mesaj tarihi:
çünki onu bile bulamıyoruz. bursa merkezinde hıtır hıtır gezdim kaç paraysa vereq lan diye atarlandım ama yeller esiyordu.

metroya atlayıp bilmemnerdeki vatandan aldım.

imza: yüzyüze alışveriş fetişisti
Mesaj tarihi:
valla onun da kendi riski var. Vsonic GR02/R02 Nostalgia Edition Silver Cord almıştım amazondan. Gayet memnunken, tek kulaklık bozuldu. ses az çıkmaya başladı. Sağır olduğumdan şüphe ettirdi.

1 sene anca kullanmışımdır.
Mesaj tarihi:
sennheiser'ın teknik servisiyle haşır neşir olmuş olan var mı ya?
bende cx400ıı var aylardır kullanmıyorum temassızlık probleminden dolayı. (jak kısmı belli pozisyonlarda sesi iletmiyor, yürürken müzik gidip geliyor) götürmeye de üşeniyorum çok para isterler falan diye. pintiliğim üzerimde.
  • Yeni Oluştur...