2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
iş yerinde mahsur kalanlar?
titititi... isten ciktim..arabaya bindim ..36 saniye sonra arabadan indim evimin kapisini actim evdeydim..
[video]https://www.youtube.com/watch?v=oayTH9LneNs?feature=oembed" width="459">
alin bari size film koyuyum da yolda seyredin
Bi taksicinin yolda benzini bitmiş, yüz metre ötede benzinlik varmış, adam oraya yürürken göğüs ağrısı başlamış işte dinlenmiş on dakikaya geçmiş, sonra panikle doktora gelmiş. Doktor tabi sormuş buna daha önceden de oluyo muydu böyle yürüyünce ağrı diye, adam da "20 yıldır hiç bu kadar yürümemiştim" demiş. 36 saniye sürdüyse ve bu yolu hep arabayla gidip geliyosan cidden bu hikayeden bir iki koroneri kendine alsan olur, Angina Pectoris diye bi hanım abla var çok güzel, onla randevu ayarlayabilirsin on onbeş yıla sdf
yokbas burayaaaa yokbas burayaa ..
istanbul ..game over..
tititi..is yerinde 2 yan odada anjio yapiyorlar aslan..ha kan grubumu alt gruplarimi da calistirdim ha desen 20 unite yigarlar..36 saniyelik yolu da katirlarla kat etsem bile birsey olmaz..yine acik kalp ameliatima yetisirim..
saka bir yana genetigimiz guzel..kollesterol lipid yuksekligi yok kimsede.bende stress zaten sifir..takmiyorum hic birseyi..sigara alkol yok duzensiz hayat yok..ee..
saka bir yana genetigimiz guzel..kollesterol lipid yuksekligi yok kimsede.bende stress zaten sifir..takmiyorum hic birseyi..sigara alkol yok duzensiz hayat yok..ee..
Burda İstanbul'dan fazla kar var tam 2 aydır ama bir kere yol kapanmadı.
(Dikkat ederseniz yol dedim, bir tane yol var sdlkfjsg)
(Dikkat ederseniz yol dedim, bir tane yol var sdlkfjsg)
tititi..is yerinde 2 yan odada anjio yapiyorlar aslan..ha kan grubumu alt gruplarimi da calistirdim ha desen 20 unite yigarlar..36 saniyelik yolu da katirlarla kat etsem bile birsey olmaz..yine acik kalp ameliatima yetisirim..
Abi sen zaten yaşamıyormuşsun ki, normal...
iste kaktusten hallice..
Öne çıkan mesajlar