Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geleneksel Paticik Hearthstone Turnuvası

quixef

Öne çıkan mesajlar

Bazı kurallar var sormam gerek

*Decklerimizi hazirladik class sectik kendi içinde kart (oyuna, rakibe göre kart) değişimi yapabiliyormuyuz? Mantiken yapılmamalı tabi ki. Sorun degil karşılıklı güven yeter ama yapilmasi serbest ise yararlanalim.

* 3 deck'ten 1'ini rakip banladı , kalan 2 ile takılıcaz.Peki kaybettik ilk oyunu diyelim yine aynı deck ile devam edilebilinir mi ? Yoksa 2. deck'e mi gecmek zorunlu.

*
Sosyal ağlarda paylaş

puan tablosuyla ilgili

her best of 3 = 1 mac olmasi gerekmio mu?

yani Borastus uzerinden ornek vermek gerekirse;

2 mac yapmis, birini 2-1 kazanip digerini 2-1 kaybetmis.

bu durumda tablonun asagidaki sekilde olmasi gerekmio mu?

oynanan mac: 2, galibiyet: 1, maglubiyet: 1

cunku eger best of 3'u 1 mac kabul etmiosak o zaman aslinda 3 mac yapmis oluoruz ve 2-0 ile 2-1 biten best of 3'lerin sonunda birinde 2 dierinde 3 mac oynandii icin group stage'in sonunda oynanan maclar tutmicak.

2-0 ve 2-1 biten maclar arasindaki farki anlamak icin de puan yerine averaj olur o zaman her best of 3'unu 2-0 kazanan kisinin averaji galibiyetler esit olduu takdirde bakildiinda dierinin onune gecer.
Sosyal ağlarda paylaş

Xelee said:

puan tablosuyla ilgili

her best of 3 = 1 mac olmasi gerekmio mu?

yani Borastus uzerinden ornek vermek gerekirse;

2 mac yapmis, birini 2-1 kazanip digerini 2-1 kaybetmis.

bu durumda tablonun asagidaki sekilde olmasi gerekmio mu?

oynanan mac: 2, galibiyet: 1, maglubiyet: 1

cunku eger best of 3'u 1 mac kabul etmiosak o zaman aslinda 3 mac yapmis oluoruz ve 2-0 ile 2-1 biten best of 3'lerin sonunda birinde 2 dierinde 3 mac oynandii icin group stage'in sonunda oynanan maclar tutmicak.

2-0 ve 2-1 biten maclar arasindaki farki anlamak icin de puan yerine averaj olur o zaman her best of 3'unu 2-0 kazanan kisinin averaji galibiyetler esit olduu takdirde bakildiinda dierinin onune gecer.

2-0 da bitmesin ucuncu mac da oynansin boylece maclar esitlenir zaten onceki postta gore ogle oynanmis sanirim bir mac
Sosyal ağlarda paylaş

yani diyorum ki eger best of 3 diye kararlastirdiysak o sekilde devam etsin cunku herkesin birbiriyle ne olursa olsun 3 mac yapmasi best of 3 diil sonucta.

best of 3 icindeki sonuclar nasi olsa averaji etkileyip siralamayi saglikli bi sekilde deistiricektir.

bosu bosuna herkes 2-0'dan sonra 3. maci yapmasin yani bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim dedi ki zaten 3. maçı yapın diye abi?

Mevcut durumda, ben 2-1 ya da 2-0 nasıl bittiyse, o kadar galibiyet ve oynanan maç yazıyorum ve galibiyet başına 1 puan alıyorsunuz, yani kazananlar sabit 2 puan alıyor ancak kaybedenler uğraştırmışsa 1 puan alıyor. Bu kadar basit. 3. maçı yapanlar da geçersiz sayılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Kim dedi ki zaten 3. maçı yapın diye abi?

Mevcut durumda, ben 2-1 ya da 2-0 nasıl bittiyse, o kadar galibiyet ve oynanan maç yazıyorum ve galibiyet başına 1 puan alıyorsunuz, yani kazananlar sabit 2 puan alıyor ancak kaybedenler uğraştırmışsa 1 puan alıyor. Bu kadar basit. 3. maçı yapanlar da geçersiz sayılacak.

Bu konuyla ilgili mesaj aldığım için kendimi alıntılayayım.

Grup maçları Best of 3. 2-1 veya 2-0 da grup maçı bitmiş olur, eğer siz 2-0 dan sonra 3. maçı da yaparsanız, o maçınız geçersiz olacaktır.

(Oynanan maç sayıları eşit olmayabilir, bir kişi her önüne geleni 2-0 yenerse 12 maçta grubu tamamlar ama bu problem değil, nihayetinde 6 galibiyetten alacağı toplam puan 12, ve puana göre dizilim yapacağız)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...