Aceace Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Equilty ve silence'a ağlama diyemeyiz de... Yav o üst üste gelen 2 ARENCİ yaktı beni. Ayıp oldu. Tam ahanda şimdi kurtardım derken babayı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 daha durun, akşama kaybedersem gözyaşımdan sel alır burayı :D ace de bildiğin ağlıyo da "yok ağlama diyemeyiz" diye dansöz gibi kıvırıyor. adam ol kabul et arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Spyro said: turnuva bitince yayinlayacam tum maclari.. senle olan macim, birak turnuvayi, hs kariyerimin en balli maclarindan biriydi.. bu kadar mi topdeck yapilir bir macta haha.. aha o maçları drama filmi olarak izleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Hearthstone oyna, rng'den yakın, ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Ace tuncaya ekmek olmuş galiba? Tunca da boş durmamış bandıra bandıra yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Tunca'nın deck'i açık etmek istemiyorum ama bi class'ı çok sıkıntıydı grup stage'indeki maçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ben buralardayım aslında ama ekleşemedik bi türlü gönderdim 2 sefer çıkmıyo bende dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 amerika battle.net var onda yüzden o. ben de geçen amerika serverını açtım d3'de baktım battle.net'de dreagloth friend invite diyor. halbuki yıllar önce atmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 friend list inizin 100 olmadığından emin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Quel-Thul said: tamamdır 10 gibi. Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sabonis said: daha durun, akşama kaybedersem gözyaşımdan sel alır burayı :D ace de bildiğin ağlıyo da "yok ağlama diyemeyiz" diye dansöz gibi kıvırıyor. adam ol kabul et arkadaş.. Bnet e bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sabonis 2 - 1 quel-thul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ggwp benim mac daha 1 ay gelmez heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 tüh gene almış ağlaya ağlaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 neyse hadi deckini belli etmeyelim adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Quel-Thul said: neyse hadi deckini belli etmeyelim adamın ama yine de esprili mesaj için: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Losers brackettan çıkıp turnuvayı ben kazancam. Görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 haftasonuna kadar tum maclari bitirip, haftasonu da final ve 3.'luk maclarini stream edeydik guzel olmaz miydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 valla alt bracket hareketlenmeli.... biz şimdi üst tarafta maçımızı yapsak, kazanan tam 5 tur beklicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 alt bracket toplatilmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Quixef göreve. Biraz milleti dürt. Organizasyon işi kolay mı :P Milletin nazıyla tuzuyla uğraşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bu saatten sonra her maç için 2 gün süre olsun bence 2 gün sonunda quixef resolve etsin o karşılaşmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Organizatörünüz insanlara ulaşmaya çalışıyor ama aynı anda online yakalayamıyorum rakipleri. Şu şekilde ilerleyeceğiz: 1) Aşağıdaki tarihlere kadar ilgili tur maçları tamamlanmazsa, rakiplerden grup aşamasında daha fazla puan alan bir üst tura yükselmiş sayılacak. Ama online olunamayan her gün için geçerli bir mazeret sunulmalı aksi takdirde bay geçmek için online olmamak gibi kefereliklere başvurulabilir. Yaparsınız demiyorum, yapılabilir. Eğer rakipler aynı puandalarsa, aynı gruptan geliyorlarsa ikili averaja, farklı gruplardan geliyorlarsa grup maçları + eleme aşaması maçları skorlarına bakılacak. 2) Tarihler: 1. Tur: 18/03/2015 - Saat 23:59 TSİ 2. Tur: 20/03/2015 23:59 3. Tur: 22/03/2015 23:59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 aktif olan az puanı olansa nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 marty 2 wishmaster 1 gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar