quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Sabonis kaydederse herkes patentli druid ramp deckini görür. Dünya HS camiası krize girer, biz niye düşünemedik bu deck i diye, Reynad bileklerini keser, Trump kafasına sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 sorun değil o sen yetememişin, source u doğru gösterememişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 quixef said: Sabonis kaydederse herkes patentli druid ramp deckini görür. Dünya HS camiası krize girer, biz niye düşünemedik bu deck i diye, Reynad bileklerini keser, Trump kafasına sıkar. tech kartlarının decki tanımladığı gerçeğini öğrendiğin gün daha iyi bir oyuncu olacaksın. 3 farklı kart kullanarak bir decki çok güzel bi şekilde değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Öğret bize sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 dreagloth said: sorun değil o sen yetememişin, source u doğru gösterememişsindir. e olabilir. eğer istiyorsa Ace maçları izlemek, buyursun öğretsin nasıl yapılıyor :D başkaları gibi çok iyi bilmiyorken, en iyi biliyor gibi davranmayız !!bir!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 @ace:oynayabiliriz akşam bende de soulbound olmayan 10 legendary var, kırdığım da bir 10 tane vardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 sabonis said: dreagloth said: sorun değil o sen yetememişin, source u doğru gösterememişsindir. e olabilir. eğer istiyorsa Ace maçları izlemek, buyursun öğretsin nasıl yapılıyor :D başkaları gibi çok iyi bilmiyorken, en iyi biliyor gibi davranmayız !!bir!1! tabi canım gösteririm. Akşam online olduğumda beni bir dürt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Spyro said: parasal tam bilmiyorum da bazen boyle islerin yogun ve kotu gittigi gunlerde, aksam eve gelince pack acarak rahatladigimi farkettim sdfjk.. boyle boyle collection tamamlandi.. yoksa uzun sure f2p oynadim.. p2w moduna gecene kadar benim de naxx legendaryleri haric 10 tane falan vardi.. bugün için de dürtingen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 adamı dürttükçe, adamla oynayamıyoruz ya :D yenileyim de bitsin bu stres :D gerçi o zaman da losers' bracket var. abooo. hadi spyro yapak da bitirelim çileyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 quixef said: Her türlü ıvır zıvırı sayarsak (Elite Tauren Chieftain falan) 29 tane de bende var. Ama 1.5 yılı geçti işte, Eylül 2013 te mi çıktı bunun betası? O zamandan beri oynuyorum. ETCyi hiç bilmiyordum ben ya 40 dolara blizzcon ticket alıcakmışsın ya da 1600 dust packlerden çıkmıyormuş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Geçen unstable portalden geldi ETC. Vururken elektro gitar sesi çıkarıyor çok hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 sabonis said: adamı dürttükçe, adamla oynayamıyoruz ya :D yenileyim de bitsin bu stres :D gerçi o zaman da losers' bracket var. abooo. hadi spyro yapak da bitirelim çileyi :D patron ogleden sonralari mesaj atiyorum sana.. o zaman da sen uygun olmuyorsun :).. ya da tam uyuyacak oluyosun falan :P.. artik bu 1-2 gune hallederiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 öğleden sonra mı? yahu öğleden sonra işteyim. ben napayım :D dün gece de bildiğin gözümden uyku akıyordu. diş fırçalama vs olaylarını tamamlamış yatıyordum. akşam 8-12 saatleri arası normal saat diil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Spyro ne adammışsın ya, günlerdir peşinden koşturuyorsun saboyu helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 genelde tam tersi olurdu, bravo yoldaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Spyro yu bende tebrik ederim az peşinden koşturmadı sabo bizi keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Spyro said: sabonis said: adamı dürttükçe, adamla oynayamıyoruz ya :D yenileyim de bitsin bu stres :D gerçi o zaman da losers' bracket var. abooo. hadi spyro yapak da bitirelim çileyi :D patron ogleden sonralari mesaj atiyorum sana.. o zaman da sen uygun olmuyorsun :).. ya da tam uyuyacak oluyosun falan :P.. artik bu 1-2 gune hallederiz.. 20:00-01:00 arası için *dürt* Adamdan randevu alıyoruz resmen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 abi ozellikle yapmiyorum da bugun de zor.. benim uygun oldugum saatlerde de sen olmuyorsun.. ayrica evet grup maclari sirasinda iyi bekletmistin bizi :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Yahu benim müsait olduğumda da sen olmuyorsun diyorsun da, ben normal saatlerde müsaitim, sen anormal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 totemic 1 marty 2 gg wp şans yok bu aralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Gündem esprisi yaptım hadi bu kıyağımı unutmayın: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 tunca 2 - ace 1 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Tunca 2-1 Ace Wp efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar