Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geleneksel Paticik Hearthstone Turnuvası

quixef

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

Sabonis kaydederse herkes patentli druid ramp deckini görür. Dünya HS camiası krize girer, biz niye düşünemedik bu deck i diye, Reynad bileklerini keser, Trump kafasına sıkar.

tech kartlarının decki tanımladığı gerçeğini öğrendiğin gün daha iyi bir oyuncu olacaksın. 3 farklı kart kullanarak bir decki çok güzel bi şekilde değiştirebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

dreagloth said:

sorun değil o sen yetememişin, source u doğru gösterememişsindir.

e olabilir. eğer istiyorsa Ace maçları izlemek, buyursun öğretsin nasıl yapılıyor :D
başkaları gibi çok iyi bilmiyorken, en iyi biliyor gibi davranmayız !!bir!1!

tabi canım gösteririm. Akşam online olduğumda beni bir dürt.
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

parasal tam bilmiyorum da bazen boyle islerin yogun ve kotu gittigi gunlerde, aksam eve gelince pack acarak rahatladigimi farkettim sdfjk..

boyle boyle collection tamamlandi.. yoksa uzun sure f2p oynadim.. p2w moduna gecene kadar benim de naxx legendaryleri haric 10 tane falan vardi..

bugün için de dürtingen.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Her türlü ıvır zıvırı sayarsak (Elite Tauren Chieftain falan) 29 tane de bende var. Ama 1.5 yılı geçti işte, Eylül 2013 te mi çıktı bunun betası? O zamandan beri oynuyorum.

ETCyi hiç bilmiyordum ben

ya 40 dolara blizzcon ticket alıcakmışsın

ya da 1600 dust

packlerden çıkmıyormuş oha
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
adamı dürttükçe, adamla oynayamıyoruz ya :D

yenileyim de bitsin bu stres :D gerçi o zaman da losers' bracket var. abooo. hadi spyro yapak da bitirelim çileyi :D

patron ogleden sonralari mesaj atiyorum sana.. o zaman da sen uygun olmuyorsun :).. ya da tam uyuyacak oluyosun falan :P..

artik bu 1-2 gune hallederiz..
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

sabonis said:
adamı dürttükçe, adamla oynayamıyoruz ya :D

yenileyim de bitsin bu stres :D gerçi o zaman da losers' bracket var. abooo. hadi spyro yapak da bitirelim çileyi :D

patron ogleden sonralari mesaj atiyorum sana.. o zaman da sen uygun olmuyorsun :).. ya da tam uyuyacak oluyosun falan :P..

artik bu 1-2 gune hallederiz..

20:00-01:00 arası için *dürt*

Adamdan randevu alıyoruz resmen ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...