Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geleneksel Paticik Hearthstone Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
quixef said:

Ama her "maç" "best of 3" usulü, dolayısıyla her "maç", 2 ila 3 oyundan oluşuyor.

ben de diyorum ki isin adaletsizligi orda zaten. 1-1 yapamadiysan mecburen 2-0 yenilmis oluyosun. 2-0 olduktan sonra belki son eli alirim da averaji toparlarim gibi bi sansin yok. eleme usulu olmadigi icin de bu sistemde sacma oluyo. benim icin onemli degil olm, sizin turnuvaniz, sadece dikkatimi ceken biseyi dile getirdim asdf.

bi de bolum moduna soyleyin de o linkleri ilk mesaja eklesin.
Mesaj tarihi:
Malibu said:

Ulan ne karıştırdım grubu öyle böyle değil. Aslında tode karıştırmış hep 2-1 yaparak dfkgjsdflg. Bi ben 2-0 yenmişim todeyi hahaha more drama incoming!

ulan bi de şuna bakın. tertemiz. bir tane 1 göremezsiniz :D :D

Mesaj tarihi:
abi fikir yazın bi consensusa ulasalım, suan mevzu tode mi malibu mu cıkacak, yepyeni şeyler cıkarmayın

simdi 3 opsiyon var bence

1- 2 win'i olan fakat toplamda 16 macın 7sini kazanan tode cıkacak
2- 3 win'i olan malibu cıkacak
3- son bir bo3 mac yapsnlar, iyi olan cıksın

herkese mantıklı geliyorsa 1, 2 veya 3 yazarak oy verin makul bir süre oylayalım ona göre devam edelim
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

abi fikir yazın bi consensusa ulasalım, suan mevzu tode mi malibu mu cıkacak, yepyeni şeyler cıkarmayın

herkese mantıklı geliyorsa 1, 2 veya 3 yazarak oy verin makul bir süre oylayalım ona göre devam edelim

şu duruma göre malibu'nun çıkması lazım. tartışılacak birşey yok ki, adamın 3 win'i var. aralarında maç yapılması bile adaletsizlik olur. malibu hakkını ara karşim.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

yani ben malibu da olsam, tode de olsam 2 numarayı seçerdim. diğer türlüsü saçma ve ayıp hatta yani.
Mesaj tarihi:
Şöyle düşünürsek her kişi ile 3 maç yapılıyor yani. Bu maçtan hiç kazanamayan ile kazanan arasında fark olmuyor sizin gibi düşününce. En azından 3 maçın 1ini kazanması olayı da var.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Totemic, Spyro, Borastus, Tunca invite ları kabul edin.

Kalanlar (D4, D2, A3, C2, C3) bana Challonge kullanıcı adı söylesin.

direk gruplar birbiri ile mi eşleşiyor. bence kura çekseydik, eğlenceli ve heyecanlı olurdu =)
Mesaj tarihi:
Ben de maçını yapar mısın bir zahmet dediğimde atarlandığı için Todesengel aleyhine oy kullanıyorum sdfsdgds.

İşin şakası da, genel gidişat gösteriyor ki, en son puanlamaları esas alacağız, benim kıçımdan uydurduğum sistemi çöpe atıyoruz. Hayırlı olsun Malibu.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

quixef said:

Totemic, Spyro, Borastus, Tunca invite ları kabul edin.

Kalanlar (D4, D2, A3, C2, C3) bana Challonge kullanıcı adı söylesin.

direk gruplar birbiri ile mi eşleşiyor. bence kura çekseydik, eğlenceli ve heyecanlı olurdu =)

Belli bir sistem dahilinde, 1. Grup 4. Grup, 2. Grup 3. Grup vs.

Abi yeter valla uğraşamam yerleşti işte çoğunluk. Ayyyyy
Mesaj tarihi:
şu olayın tartışılması bile malibu'ya yapılan bir hakarettir, ben turnuvada olan biri olsam çoktan çekilmiştim. bu kadar bir insana haksızlık yapılmaz. o yüzden sabonis çekil turnuvadan.
Mesaj tarihi:
Ya abi yıllardır turnuva organize eden biri değilim, şu an da pişmanım zaten nereden girdim bu işe diye düşünüyorum. Başlangıçta mantıklı gibi geldi ama hakkaniyete aykırı hakikaten. Kusurumuz olduysa affola.
  • Yeni Oluştur...