Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geleneksel Paticik Hearthstone Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
quixef said:

Ya o işin geyiği de, şimdi şu senaryoda misal

Bir kişi 3 maç kazanmış, kaybettiği tüm maçları 2-1 kaybetmiş, diğeri de 3 maç kazanmış ama kaybettiği tüm maçları 2-0 kaybetmiş. Eğer kaybettiği tüm maçları 2-0 kaybeden 2-1 kaybedeni kendi aralarındaki maçta yenmişse, 3 x 2-0 lı adamın 3 x 2-1 li adamın önünde tur atlaması da bana saçma geliyor. O yüzden böyle bir şey uydurdum. Kaynak kıçım. Siz daha iyisini yapın zaa!

O da geyiği, varsa bir sistem bu sakıncayı engelleyecek, değiştiririz. Bi de teoriye gerek yok, var mı o durumda kimse, daha az galibiyet almış birine elenen?

yani çok basit. normal averaja değil, ikili averaja bakılacak dersin, oldu bitti. manyak gibi kıçından element uydurmuşsun :D

ha bana kalsa zaten toplam averajı tercih ederim ikili averaja, ayrı konu.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Dediğimin tam tersini anlamışsın. Diyorum ki ikili averaja bakılırsa sadece, yukarıdaki senaryo sakınca oluşturur.

e tamam. genel averaja bakalım işte. fıstık gibi.
Mesaj tarihi:
Senin dediğin gibi puanları da yazdım herkesin maç kutusunun altına, sadece Todesengel / Spyro sıralamasında bir sıkıntı doğabiliyor benim puanlamam kullanıldığında, o da tartışmalı.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Maçlar bo3 hacı olmaz olmaz deme. Bundan sonra sabo dahil herkesin finale çıkma ihtimali var.

siz quixefle eslesmiosunuz zaten buna gore:

http://challonge.com/tournaments/bracket_generator?ref=kluLzLT4wx

2. ve 3. gruplardan eslesenlerin belli olmasi lazim su an

4. grup bitirince 1. ve 4. gruplardan eslesenlerin belli olmasi lazim

challonge formatinda gidelim
Mesaj tarihi:
Gin_bathory 1
Wishmaster 2

şerefsiz ya az kalsın veriyordu elime :D

ilk oyunda adamın 6 hp'si kalmıştı, elimde 4 kart var, ikisi soulfire. İlkini attım, diğer soulfire'ı discard etti. Kaybettim sonra oyunu. O sıralar benim hp 25+ falan..
Mesaj tarihi:
GinBathory nin iki kalan maçını hükmen mağlup yazdım, 2. grup sıralamaları da belli olmuş oldu. Malibu - Sabonis oynayınca grup aşaması bitiyor.
  • Yeni Oluştur...