sabonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 aaaaa kafayı kırıcam. tam maçları aradan çıkaracaktık. 2 saat önce güzel güzel oynadığım hearthstone açılmamaya başladı. battle.net kapatıp açtım, bu sefer battle.net açılmamaya başladı, restart attım bişi farketmedi. unistall ettim, install ederken authenticator istedi haliyle, ben telefon değiştirdiğimde authenticator'da problem olmuş, onu 15 dakkadır deaktive etmeye çabaladım falan. Şimdi sonunda yükleyebilidim ve battle.net yine login etmiyor. şaka mı ne. patchle falan ilgili bişi olabilir mi var mı başka herhangi bir sorun yaşayan?
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 var var serverlar patlamış hiç bir oyunlarına giremiyorum
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ayni sorunu yasadim ben de 2 sn once girebildim edit: yok giremiorum
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Siz ikiniz de login olup düşüyorsunuz hep.
quixef Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Zaidral i Tunca karşısındaki galibiyeti nedeniyle kesin düşenlerden çıkarttım ancak şansı halen biraz halamın erbezleri olsaydı düzeyinde. Olsun. Benim kaderim de bizim grubun son maçına bağlı
Arma Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 hadi yaa. haftasonu bitirin şu grupları artık.
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Tek maçımın kaldığı adamın benim getirdiğim +1 olması... bu excel'i güzel yapmışsın quixef helal :)
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 gençler hastayım çıkmam bu gece. 8-9'dan sonra yapak mı bizim gruptakiler?
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 ben kim kim hatırlamıom ya bi rhadamantis mi ne var bi de riverwind onlar benim grupta onu biliyom. siz beni dürtün yani :D
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Rhadamantis benim. Dün banlara karar vermiştik bugünde maçı yaparız hayırlısıyla dkfslgldksfjgldfk
quixef Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Pazarı Pazartesi'ye bağlayan gece geceyarısı itibariyle maçlarını yapmayanlar, - Rakipleri maçlarında uyuşuk kişi hariç eksik olmayan biriyse hükmen mağlup, - Rakipleri bir başka uyuşuk ise hem kendileri hem uyuşuk rakipleri 0 puan almış sayılacak. Casual dedik ama az yürüyün beya.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 sabonis said: ben kim kim hatırlamıom ya bi rhadamantis mi ne var bi de riverwind onlar benim grupta onu biliyom. siz beni dürtün yani :D Bütün grup seni bekliyo. Bi de utanmadan gelmişsin siz beni dürtün diyosun. Kimse dürtmesin bunu. Hükmen mağlup olsun. Müstehak.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 sabonis 2 - 0 quelthul sabonis 0 - 2 todesengel
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 sabonis said: sabonis 2 - 0 quelthul sabonis 0 - 2 todesengel http://i.imgur.com/9Rs2N8B.png
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 gay olmakla ilgili çok büyük bir problemim yok :P ama çözemedim niye? asdufah bu arada saçma bir olay var turnuvadaki puanlama sistemi ile ilgili bence. (tek tek oyun bazında galibiyet sayısı = puan) olmamalı. yani bence aşırı saçma, düşünün bi adam 2-0 2-0 2-0 üç tane maç kazanıyor, sonra 0-2 0-2 0-2 kaybediyor. bu adam ile bütün maçlarını 1-2 kaybeden adam ile aynı puandalar WTF ?!? Galibiyet sayısını komple matchup galibiyeti olarak saymak çok daha mantıklı. ondan sonra da tek tek oyun bazında galibiyetlere bakarak da averaj hesabı yapılır.
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 2-0 kaybetmişsin sen niye yordun kendini böyle?
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 onu ben dedim, sen niye karisiyon diye kizdilar bana.
quixef Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 sabonis said: gay olmakla ilgili çok büyük bir problemim yok :P ama çözemedim niye? asdufah bu arada saçma bir olay var turnuvadaki puanlama sistemi ile ilgili bence. (tek tek oyun bazında galibiyet sayısı = puan) olmamalı. yani bence aşırı saçma, düşünün bi adam 2-0 2-0 2-0 üç tane maç kazanıyor, sonra 0-2 0-2 0-2 kaybediyor. bu adam ile bütün maçlarını 1-2 kaybeden adam ile aynı puandalar WTF ?!? Galibiyet sayısını komple matchup galibiyeti olarak saymak çok daha mantıklı. ondan sonra da tek tek oyun bazında galibiyetlere bakarak da averaj hesabı yapılır. Olmaz.
quixef Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Ya o işin geyiği de, şimdi şu senaryoda misal Bir kişi 3 maç kazanmış, kaybettiği tüm maçları 2-1 kaybetmiş, diğeri de 3 maç kazanmış ama kaybettiği tüm maçları 2-0 kaybetmiş. Eğer kaybettiği tüm maçları 2-0 kaybeden 2-1 kaybedeni kendi aralarındaki maçta yenmişse, 3 x 2-0 lı adamın 3 x 2-1 li adamın önünde tur atlaması da bana saçma geliyor. O yüzden böyle bir şey uydurdum. Kaynak kıçım. Siz daha iyisini yapın zaa! O da geyiği, varsa bir sistem bu sakıncayı engelleyecek, değiştiririz. Bi de teoriye gerek yok, var mı o durumda kimse, daha az galibiyet almış birine elenen?
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Meh. Naparsanız yapın da şu maçları bitirin.
Öne çıkan mesajlar