sabonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 River ve spyrodan mesaj aldım dün yaw sadece. Onlara da yanıt verdim. Bugün de işe gitmicem galiba, ateş düşmedi. Bugün yaparız artıkın..
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 fishmaster ve zaidral bu aksam 8den sonra maclari atalim size de uyarsa. cuma yokum, haftasonu da muallakta
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 sabonis said: River ve spyrodan mesaj aldım dün yaw sadece. Onlara da yanıt verdim. Bugün de işe gitmicem galiba, ateş düşmedi. Bugün yaparız artıkın.. Ben baktığımda hep afk olduğun için yazmadım, raid yaptım wow'a yeni patch geldi falan diye :D Bu akşam tependeyim o zaman
quixef Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Sıralı Uyuşuk Listesi 1. Grup Lifeleech - 2 maç Xelee - 2 maç AscAnsio - 3 maç Photographer - 1 maç 2. Grup Kaede - 3 maç Tunca - 2 maç Zaidral - 3 maç Wishmaster - 2 maç GinBathory - 4 maç 3. Grup Sloth - 1 maç LaRRy - 2 maç Axedice - 1 maç 4. Grup Malibu - 1 maç Todesengel - 1 maç Spyro - 1 maç Sabonis - 4 maç (!!) Quel-Thul - 1 maç
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Larry hep onlayn. Legend olduğu için oynamaya tırsıyolar heralde. Bi de o 2. grup tamamlanmaz :D
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 beyler ben konuştum sabonisle bikaç işi varmış gelince ipe dizecem hepinizi dedi
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 oynayın abi şu maçları. 1 haftada bıtmedı grup aşaması. ŞL gibi mayıs ayında final yaparız bu gidişle..
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Quel-Thul said: beyler ben konuştum sabonisle bikaç işi varmış gelince ipe dizecem hepinizi dedi Abi rica ediyorum ipe dizilin. Ağlamasın sonra...
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 win by forfeit olduunu soyliyelim de haksizlik olmasin ggwp edit: ayrica bi de lifeleech ve photographer'a da forfeit win yazilmasi lazim esitsizlik olmasin die... ascansio group stage'i forfeitlamis gibi bi sey oldu yani
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 forfeit derken mactan mı cekildi 3 macında da? sebep?
quixef Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Şimdiden çıkıp çıkamadığı belli olanları işaretledim. "Hayatın olağan akışına göre" kaderi belli olanlar da var ancak matematiksel olarak şansları sürdüğü sürece onlara müdahale etmeyeceğim.
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 2. grupta her şey olabilir hala :P tunca'dan tek puan alan benmişim. Adam da gizli favorilerden beyler, dikkat.
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Quel-Thul said: forfeit derken mactan mı cekildi 3 macında da? sebep? yok hic oynamadi. sebep real life.
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bu arada double elimination knockout stage'e gectiimizde pinnacle'daki coup sistemi kullanma konusunda ne diosunuz? nasi olsa best of 5 oynicaimizdan bu sistemi yapabiliriz ve class/mulligan gormeden ban etme sistemine gore daha adil
Arma Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Bende kesin çıktım. Niye yeşermemişim.
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Wishmaster said: Finale kadar bo3 değil mi eger oyleyse best of 3'te 3 deckle de coup sistemi olur.
quixef Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mulligan aşamasında banlamakla baştan banlamak arasında ne fark var ki? Deckin içeriğini yine göremiyorsun, Amaz ben yaptım oldu diye yapmış gibi geldi bana. Çıkanlar-kalanlar konusunda az daha ayrıntıya girdim.
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 kotu bi matchupta mesela elin iiyse oynamak istiyebilirsin. ayrica bastan random sana gore oynamak istemediin bi class banlamak yerine rakibinin ne ile oynamak istediini goruosun (o da seninkini goruo), ona gore kararini veriosun. ama bunun asil avantaji "bi rakibimin ne banladiini goriim de ben de ona gore banlarim" tarzi seyleri ortadan kismen kaldirio, mulligan'a hangi class'la ciktiini goruosun cunku. sanstan kisip stratejiye biraz daha kaydirio yani bu sistem.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Ben direk centilmenlik yapıp ilk banlayan oluyorum. Coup sistemi güzel bir sistem. Onunla uğraşmaya değer mi bilmem. Casual bir turnuva yapıyoruz sonuçta. Her iki sistem de benim için sorun değil. Nasıl isterseniz öyle olsun.
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Ben turnuva yavaşlamasın diye çekildim gençler. Turnuva ilk başlarken acelesi yok, aheste aheste gideriz lafları geçti, ondan cesaret alıp girdim aslında. İlk 3 maçı kaybedip iddiamı yitirdiğim için çekilmeye karar verdim. 5. geleneksel turnuvada hazır ve nazır olarak döneceğim.
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 zaidral 2 - 1 ginbathory zaidral 2 - 1 tunca #yoloswag
Öne çıkan mesajlar