Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geleneksel Paticik Hearthstone Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabonis said:

River ve spyrodan mesaj aldım dün yaw sadece. Onlara da yanıt verdim. Bugün de işe gitmicem galiba, ateş düşmedi. Bugün yaparız artıkın..

Ben baktığımda hep afk olduğun için yazmadım, raid yaptım wow'a yeni patch geldi falan diye :D

Bu akşam tependeyim o zaman
Mesaj tarihi:
Sıralı Uyuşuk Listesi

1. Grup

Lifeleech - 2 maç
Xelee - 2 maç
AscAnsio - 3 maç
Photographer - 1 maç

2. Grup

Kaede - 3 maç
Tunca - 2 maç
Zaidral - 3 maç
Wishmaster - 2 maç
GinBathory - 4 maç

3. Grup

Sloth - 1 maç
LaRRy - 2 maç
Axedice - 1 maç

4. Grup

Malibu - 1 maç
Todesengel - 1 maç
Spyro - 1 maç
Sabonis - 4 maç (!!)
Quel-Thul - 1 maç
Mesaj tarihi:
win by forfeit olduunu soyliyelim de haksizlik olmasin ggwp

edit:

ayrica bi de lifeleech ve photographer'a da forfeit win yazilmasi lazim esitsizlik olmasin die...

ascansio group stage'i forfeitlamis gibi bi sey oldu yani
Mesaj tarihi:
Şimdiden çıkıp çıkamadığı belli olanları işaretledim. "Hayatın olağan akışına göre" kaderi belli olanlar da var ancak matematiksel olarak şansları sürdüğü sürece onlara müdahale etmeyeceğim.
Mesaj tarihi:

bu arada double elimination knockout stage'e gectiimizde pinnacle'daki coup sistemi kullanma konusunda ne diosunuz?

nasi olsa best of 5 oynicaimizdan bu sistemi yapabiliriz ve class/mulligan gormeden ban etme sistemine gore daha adil
Mesaj tarihi:
Mulligan aşamasında banlamakla baştan banlamak arasında ne fark var ki? Deckin içeriğini yine göremiyorsun, Amaz ben yaptım oldu diye yapmış gibi geldi bana.

Çıkanlar-kalanlar konusunda az daha ayrıntıya girdim.
Mesaj tarihi:
kotu bi matchupta mesela elin iiyse oynamak istiyebilirsin.

ayrica bastan random sana gore oynamak istemediin bi class banlamak yerine rakibinin ne ile oynamak istediini goruosun (o da seninkini goruo), ona gore kararini veriosun. ama bunun asil avantaji "bi rakibimin ne banladiini goriim de ben de ona gore banlarim" tarzi seyleri ortadan kismen kaldirio, mulligan'a hangi class'la ciktiini goruosun cunku.

sanstan kisip stratejiye biraz daha kaydirio yani bu sistem.
Mesaj tarihi:
Ben direk centilmenlik yapıp ilk banlayan oluyorum.

Coup sistemi güzel bir sistem. Onunla uğraşmaya değer mi bilmem. Casual bir turnuva yapıyoruz sonuçta. Her iki sistem de benim için sorun değil. Nasıl isterseniz öyle olsun.
Mesaj tarihi:
Ben turnuva yavaşlamasın diye çekildim gençler. Turnuva ilk başlarken acelesi yok, aheste aheste gideriz lafları geçti, ondan cesaret alıp girdim aslında. İlk 3 maçı kaybedip iddiamı yitirdiğim için çekilmeye karar verdim. 5. geleneksel turnuvada hazır ve nazır olarak döneceğim.
  • Yeni Oluştur...