scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Olay şu; Patron, zırt pırt promosyon üründü kıldı yündü bişeyler istiyor böyle toplantılar, şirket buluşmalarında çalışanlara dağıtmak için. ancak bütçeyi çok küçük tutuyor. buraya kadar klasik görmedik patron çizgisi. asıl sorun şurada başlıyor, bu adam kendini pazarlama uzmanı, reklamdan anlayan, amerikada eğitim görmüş üniversite bitirmiş zeki iş veren olarak kabul ettiği için diyor ki; her şeyin minimum bütçe ile halledilebilir önemli olan bütçe değil yaratıcılık. temelde doğru evet, ama 2 engel mevcut. talepleri ilgili detayları deadline'a 10-15 gün kala bildiriyor, 10-15 gün içerisinde çözüm talep ediyor ve örnek olarak talep ettiği şeyler/ürünler genellikle verdiği bütçenin 3-5 katı şeklinde oluyor. Yapamadın mı da; ooouuuww beceremedin. daha önceden haber versen bulur hallederdik, ohooo olmuyor böyle diye bir de söyleniyor. Hani anlıyorum, sırf bu işle uğraşsam, 10-15 günde bişey yapamadın bulamadınmı dese anlarım, ama bu iş dışında aynı anda 15-20 iş takip ediyorum aktif olarak. sırf kendisinin beklediği 4 ayrı iş var ki, 11 şirketten oluşan 15-20 müdürün bulunduğu bir kurum bu. hepsinin kendince 1 tane işi olsa kafadan 20 tane iş talebi oluyor ki günlük olarak böyle. Bu aralar sıklıkla yaşadığım bir durum olduğu için merak ettim böyle intikam almalık potansiyeli olacak bir durum olabilir mi mobbing'e girer mi bu durum? hani şikayet edebilmenin yada yasal olarak şu durumdan kurtulmak için neler yapmak lazım? ben ciddi ciddi gemileri yakmayı düşünüyorum artık - mecazi anlamda sdfs - öneriler var mı? GAZA GETİRİN BENİ gidip g.tünü keseyim patronun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mobbing mi? İyice şımardınız lan siz özel sektör kölesiyiz =(( ciler. Sen ya hayatında mobbing görmemişsin ya da dayak yememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 mobbing değil ne mobbingi ya olsa olsa beceriksizliğe girer bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Böyle mobbing mi olur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 mobbing değil bu senin beceriksizliğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 bu işi ben yapıyorum promosyon işlerini aynı sorunları bende yaşıyorum çok ürün isteyip çok az para vermek istiyorlar.. hani izmirde isen bir çok firma ile görüşmelerim var paslaşa biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 istifa et patron şirketine gir, çok rahat edersin, hiç senin gibi birine öyle 10-15 gün süre içinde iş verilir mi ayıp denilen bişey var.. cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 arda bey .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ne mobbing i ya bir elin yagda digeri balda senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Beceriksizlik demeye gerek yok da, çok talepkar patron durumu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 vay arkadaş ya herkes ne alışmış böyle sömürülmeye ne biçim sektör ne biçim iş hayatı lan bu. tostçu açıcam ıspartanın köyünde yaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 patronun senden daha fazla şey istemesi ne zaman mobing oldu la. adam patron sonuçta tabi isteyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 otu boku mobbing sayan çalışan tripleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Abi yapılamayacağını gelip buraya yazmanın bir esprisi yok, adama gidip söyle bu kadar az zamanda üzerimde bu kadar iş varken bunu hakkıyla yapmamın imkanı yok diye. Empati yap biraz yani, adam "bi iş verdim yapamadı" olarak görüyor seni haklı olarak şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ispartanin koyunde arazin varsa zaten kiraya ver yangel yat..yoksa da yer bulamazsin kendine oralarda..herkes zengin orada kimse mal satmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Xaenin haklı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 pazartesi saat 11 de topic açmak yerine ürün araştırsaydı daha uygun olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Fistan ilk defa haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Xaenin said: Abi yapılamayacağını gelip buraya yazmanın bir esprisi yok, adama gidip söyle bu kadar az zamanda üzerimde bu kadar iş varken bunu hakkıyla yapmamın imkanı yok diye. Empati yap biraz yani, adam "bi iş verdim yapamadı" olarak görüyor seni haklı olarak şu anda. tamamda işte yapamam olmuyordan anlamıyor ki? yaparsın yaparsın sen diyip kestirip atıp kaçıp gidiyor odadan çıkıyor yada toplantısı fln oluyor vs. hani kabul etmeyip sonra son günü gelip ohoo baştan söyleseydin ben hallettirirdim senin yüzünden olmadı şimdi diye tek suçlusu ben konumuna düşürülmekten baydım. demek istediğim o. hani iş becereksizi olsam ok dicem yetemedim, yetemedim mi de söylemesini de iyi bilirim :D ama olmayacak şeyleri yapamayacağımı söylememe rağmen yaparsın yaparsın diye konunun kapatılıp sonra yapılmayınca laf olmasından bezdim. birim fiyatı 1.00-1,50 geçmeyecek şekilde 500 adet promosyon ürün istiyor misal bu örnekte. ama kalem, ajanda, magnet, anahtarlık gibi basit ürün istemiyor. örnek işte şemsiye demiş, çanta demiş, saat demiş de o ürünlerin en dandiği 3-5tl'den aşağı değil + firma logo baskısı maliyeti var ve genellike 1000 adet şeklinde ürünler. bunu yaparsın, halledersin (hallet) şeklinde konu geçiştiriliyor. burada da önüne gelen mobbing'i iş yerinde taciz, dayaktan ibaret olduğunu sananlar dolmuş meh meh meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 axedice said: Mobbing mi? İyice şımardınız lan siz özel sektör kölesiyiz =(( ciler. Sen ya hayatında mobbing görmemişsin ya da dayak yememişsin. Adam güzel demiş. Patron "işi beceremedin" dedi diye mobbing mi olur lan? Ucu açık diye mobbing kelimesini sömürdükçe sömürüyorsunuz, sonra iş mahkemelerinde mobbing davalarını kazanmak imkansıza yakın oluyor sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Patron milletin önünde gelip "scorch'a iş veriyorum veriyorum bir türlü beceremiyor ne yapıcaz bu herifle bilmiyorum, yine beceremedi" derse, onun adı mobbingdir. Öteki türlü kötü patron olmakla sınırlı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 yeter ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 mobbing değil iş planın yüzünden yapamıyorsan veya teknik imskansızlılkar olduğunu patronuna sunup onu ikna edemiyorsan senin sorunun ha patronun süper inat biriyse ve kafası basmıyorsa o zaman da ya iş aramaya başlayıp bir yandan idare edecen yada komple "he" deyip geçecen bir başka alternatif de işi başkasına itelemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ayrıca arkadaşa ucuz promosyon için "barter" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar