matihas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Arkadaşlar fantazi yapıp demiseda oyuna başladım ama çok geride kalmışım. hala oynayan arkadaşlar varmı ? oynayıp bırakmış arkadaşlar benimle acclerini paylaşa bilir mi pm yoluyla ? bi kaç arkadaş başladık karakterlerde birşey olması önemli değil skill olsun yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 de mi se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 "dimays" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 BalisticGel said: "dimays"eyi. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Benden önce gerekli reaksyonun gösterilmesine çok sevindim :)-D De mi se de değil Dimayzda. Dimayzda oynayan arkadaşlar dersen, bunu demiseda oynayan diye yazarsan işte o zaman sorularına cevap bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matihas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 axedice said: Benden önce gerekli reaksyonun gösterilmesine çok sevindim :)-D De mi se de değil Dimayzda. Dimayzda oynayan arkadaşlar dersen, bunu demiseda oynayan diye yazarsan işte o zaman sorularına cevap bulabilirsin. düzeltilmiştir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 başlığıda düzelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 axedice said: Benden önce gerekli reaksyonun gösterilmesine çok sevindim :)-D De mi se de değil Dimayzda. Dimayzda oynayan arkadaşlar dersen, bunu demiseda oynayan diye yazarsan işte o zaman sorularına cevap bulabilirsin. Dömizde. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matihas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 kermit said: başlığıda düzelt düzelttik ya len.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matihas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 yokmu oyunu bırakıpta benimle accsini paylaşacak arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar