Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

fenn

Öne çıkan mesajlar

Özetten anladığım olcay iyi oynamış la, bazen o lanet top girmiyor abi işte kaleye ne yaparsan yap onun Götüne çarpar bunun başına çarpar olcaya da öyle olmuş gibi. Veliyi zaten burda en iyi yerli DMC, topaldan bile süper diyen zavallı at gözlüklüler vardı artık açmıyorlar o mevzuyu pek sdsfs
Sosyal ağlarda paylaş

Olcay iyi iki maçtır. Ama bu sezonun genelinde çok istikrarsız ve kötü oynadı. Maskot olmaktan öteye gidemedi. Yine de kanatta adam eksiltmesi ve bindirmeleri vs. aranır oluyor çıktığında. Şu takımda olduğu sürece forma giymesi gerekiyor.

Veli de bizim Sabri'miz işte. Sabri yine mal neyse de Atletico maçından sonra Veli ne yapsa yaranamıyor. Bu sezon onun yokluğunda orta saha direnci diye bir şey kalmadı. Varken Avrupa maçlarında vs. bayağı iyi performanslar gösterdi. Transfer teklifleri dahi aldı ufak ufak hem yazın hem sezon ortasında. Üstüne çıktı gayet ideal bir rakama imza attı vs...

Tolgay'dan sonra Bilic'in oynatmaya çalıştığı oyunda Veli zaten ancak kulübe oyuncusu olur ona da lafım yok. Ama adamın 3 senedir gelişimi ve yaptıkları fazlasıyla yeterli. Ülkeye sol açık gelip, orta sahadan sol beke ve en son ön liberoya devşirilen adamın ligin savunma istatistiklerinde 3 senedir zirvedekilerden oluyor oluşu mu adamın kazmalığı yetersizliği?
Sosyal ağlarda paylaş

dönme huyunu bıraktı ya asdfasd

pas veremiyor ama o büyük sıkıntı. gerçi verdi mi de böyle xavi-iniesta pası veriyor ingilizin deyimiyle key passes oluyor da onun dışında paralel oynamaktan başka hiçbir şey yapamıyor doğru :D

savunma katkısı yönünden ama takımda hep çok işe yaradı.

bilic'in bjk'ye oynattırmaya çalıştığı işte mou'nun rm'de oynattığı stilin aynısı. top hakimiyetini çok önemsemeden hatta topa hakim olmadan top ayağına her geldiğinde rakip kaleye en hızlı şekilde gitme olayı.

veli varken bu işte sekteye uğruyordu. çünkü topu ayağına aldığında çok hızlı oynayamıyordu. dikine zaten kafasına eserse vs. gidiyordu. atiba desen tam anlamıyla öyle bir oyuncu değil.

tolgay'ın gelmesiyle işte o sorun aşılınca takım bayağı rahatladı. şimdi dikine daha rahat gidiyoruz ama bu sefer de bitiremiyoruz.

Veli varken pozisyon vermiyoruz, hücumda zorlanıyoruz.
Veli yokken pozisyon veriyoruz ama daha çok hücum buluyoruz.

Zaten onunla ilgili temel sorun bu, bu ayrımı yapıp ona göre sistem yapmak gerek.

Ben çok sevsem de kendi futbol anlayışımda da zaten onun yeri yok. Ancak sonradan maç tutmak için alınacak kaliteli bir yedekten öteye gidemez. Ama var olan şartlarda daha iyisi de yoktu elimizde. O süreçte de adamın emeklerini hiçe saymamak gerek. Ben hep onu savundum ve savunuyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...