Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Ya BJK üçüncü olursa zaten büyük bir maddi kalemden mahrum kalacak. Dedim ya futbolcu maaşları ödenmiyor şuan stada aktarılıyor tüm para diye. O stad kesin açılır ama bu sefer oyunculara olan borçları vs. ödemek için bütün lig gelirleri, tv gelirleri vs. oraya bağlanır. Bu da transfer yapılamayacak demek oluyor ki meçhul'un dediği 24 yaş altına yönelme bundan dolayı olur. BJK için tünelin ucundaki tek ışık şampiyonluk işte, bu yüzden bilic'in malca hatalarına büyükçe ağlıyorum her seferinde ya ... bu arada iki parça daha yazdı. said: Mechul Haberci @mechulhaberci · 3m 3 minutes ago TFF'nin Hiddink de yaptığı hatanın aynısını tekrar izlemiş oluruz. Bu nedenle bu ihtimaller zor. Trabzon'un hocası Ertuğrul Sağlam değil Ersun Yanal diyenler var. Emin misiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 baskette bize 12bin tl para ödeyecek hala ödemiyor anasını satayım :( durum vahim beşiktaş'tan para almayalım yeeaa dedim ben gidicem bok yoluna şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Bu arada yeni öğrendim. Çatı inşaatında Türkler çalışmayacakmış. Yani ırgatlığı vs. yapacaklarmış sadece. kiriş dikme vs. gibi ki başlanmıştı. monte ve inşaat için yabancı mühendisler bugün gelmiş ve incelemelere başlamış. çalışacak fransız işçiler ise haftaya geleceklermiş yasal işlemler vs. bitince. Niye parayı buraya komple akıttıkları belli oldu. Vermezsen bunların parasını çeker giderler asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ne stadlar gordum icinde adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 http://www.fanatik.com.tr/2015/02/02/turk-telekom-arena-bos-kaldi-411498 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Gençlerbirliği'nin Sırp sol beki Duško Tošić: Trabzonspor ile henüz anlaşmadım. Beni Beşiktaş da istiyor. (Sporx) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 DarKRideR said: http://www.fanatik.com.tr/2015/02/02/turk-telekom-arena-bos-kaldi-411498 kaynak fanatik , ben de bu darkrider niye boyle bos haberler veriyor hep diyordum :( 30 bine yakin taraftar oldugu mac. https://www.youtube.com/watch?v=CFHEWw3GLTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 http://www.tribalfootball.com/articles/agent-admits-besiktas-defender-tolgay-arslan-wanted-inter-milan-4076078#.VUuEdfntlBd Mancini istiyormuş. Türk medyasına da düşmüş zaten gelişme, şampiyon olunmazsa büyük ihtimal satılabilir. Gerçi Tolgay kalmak istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 tolgay hemen giderse piç eder bence kendini, hani iyi güzel adama ama bence eksiğide var, pasları biraz eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Bu arada Franco da satılacakmış. 5 milyon euro civarında 3 teklif varmış. Oyuncunun da istediği bir tanesine satılabilirmiş eğer daha iyi teklif gelmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 iyi para satsınlar, ucuza alıyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 İlla stoper oynatmayı düünüyolarsa satsınlar daha iyi. Yetersiz stoper bence. Ama ön liberoda daha faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 zaten adam ön liberoydu. kolombiya alt yaş takımında stoper yok diye stoper yaptılar. bizimkilerde çift mevkiili diye aldılar ama paso stoper oynattırıyorlar. gerçi ön libero dediğin adamında hava hakimiyeti olacak aga, veli'nin bile var cücük kadar boyla olduğu kadar sdfasd Yani mesela Tolgay yokken ligin ilk yarısında bir çok maçta Franco - Sivok - Ersan tandemiyle oynayabilirdik. Uzun pasları çok isabetli, oyun görüşü yüksek bir eleman Franco. Ligde onun kadar iyi oyun kuran stoper yoktur tahminen ama işte adamı full defansif kullanırsan hem o özellikleri körelir hem de paso eksiklikleri göz önüne batar. Franco ligin ikinci yarısında yüksek tempoda düşerken psikolojik olarak düşüklüğünün temel sebebi de sürekli yaptığı hatalardı. Biraz ileriye atıp oyunda daha efektif görev vererek mesela kazanılabilirdi. Halen kazanılabilir ama bizde olacağını sanmıyorum. Değerini bilip, doğru şekilde işlenecek bir kulübe giderse bizden sonra bayağı iyi işler yapar. Sonuçta önünde 2 adam varken Kolombiya milli takımının as stoperi olmayı başardı. Beşiktaş'taki performansıyla yaptı. Ha gerçi Arias daha potansiyelli hale geldi PSV performansıyla ve Zapata'yı da kesemeyeceğini düşünürsek Franco yine 3. adam olur. Murillo da var gerçi ama onu da bek kullanıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kolombiya futbolunu darkriderdan iyi mi bileceksiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Franco gelince çok sardım, bayağı iyi adamlar var ASDASDAS Dünya Kupası'nda en başından beri destekliyorduk oğlum, taşak geçiyordunuz yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kolombiya zaten futboluyla futbolcularıyla unlu gezegenimizin guzide bir yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kolombia spora yatırım yapan ciddi ülkelerden sırf futbolda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 franco 5 m euro bi kac teklif. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Burak 40m ederse orhan şam bile 5m eder ülkede sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 abi yerine daha iyisini o fiyatın aşağısına alamıyorsan satmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 araba mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 "UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi tarafından Şirketimiz hakkında yürütülen UEFA Mali Fair Play Kriterleri; başabaş hesap durumu soruşturma süreci sona ermiş olup, Şirketimiz ile UEFA Mali Kontrol Komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır. Yapılan anlaşmanın detayları şu şekildedir: said: * Yapılandırma anlaşması, 2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonlarını kapsamaktadır. * Şirketimiz, 2018/19 izleme periyodunda (2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonları) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir. * Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 20 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir. * Şirketimiz 2015/16 ve 2016/17 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir. * Şirketimiz, 25 kişilik UEFA A listesine 2015/16 sezonunda 22 oyuncu, 2016/17 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. Önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2017/18 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir. * Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir. * Şirketimiz toplam 5.5 milyon Avro tutarındaki UEFA Katılım gelirlerine tedbir konulmasını kabul etmekte olup, bu tutarın 1.5 milyon avroluk kısmı 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında 3 eşit taksit halinde UEFA'ya ödenecektir. Kalan 4 milyon avro üzerindeki tedbir şarta bağlı olup, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda UEFA tarafından kaldırılacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 iflas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 said: Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bütün yazıdaki tek kötü şey şu, ona da bu sezon zaten uyulacaktı. Franco kesin olarak gidici, para ediyorken göndereceklerdir. Gökhan'ı belki satarlar vs. kimler gider bilmiyorum da birkaç kişiyi okuturlar rahat menejerlerle çalışıp. full bonservisli adam alacağız ya da işte, maaşa bir sınır yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ohoo acık kestireyim dedim neler olmuş. Transfer kaynağının sattığın adamdan gelecek olması çok ağır şart ya. TR de öyle bir dünya mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar