fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 applev0dka said: bence hakemleri kurşunlasalar futbol düzelir Feneride mi kurşunladınız la
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 şuna penaltı vermeyen sahadaki tüm 6 hakemin gözünü silkeleyeyim, hepsini vursunlar insh
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bizim kaleci bile görmüştür eli o derece bariz. kale arkası hakem de direkt bakıyo.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 aerdarin bugun attigi tacta bile is yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 hakemler düzelene kadar ligler ertelensin
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 applev0dka said: şuna penaltı vermeyen sahadaki tüm 6 hakemin gözünü silkeleyeyim, hepsini vursunlar insh abi seninle ve vaperonla ilk konuşmam da yine böyle hakemlere gerizekalıca laflar sıraladığınzda olmuştu, o zamanda çocukları çeker inş falan demiştin, iq yu az aç, ne içiyorsan bırak bence
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gs'ın şampiyonluğu hayırlı olsun
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 applev0dka said: şuna penaltı vermeyen sahadaki tüm 6 hakemin gözünü silkeleyeyim, hepsini vursunlar insh iste su tarz adamlar yuzunden pompaliyla otobuse daliyorlar. buralara kadar inmek gerek.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ulan ben geçen bjk-fb derbisinde gaza geldim arkadaşların arasında ki bazılarının çocuğu oldu bazıları da istiyor emre'ye çocuğundan çıksın inşallah diye bağırdım 2dk sonra bunalıma girdim resmen milletin bakışında sonra vicdan yaptım =(
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 dreagloth said: applev0dka said: şuna penaltı vermeyen sahadaki tüm 6 hakemin gözünü silkeleyeyim, hepsini vursunlar insh abi seninle ve vaperonla ilk konuşmam da yine böyle hakemlere gerizekalıca laflar sıraladığınzda olmuştu, o zamanda çocukları çeker inş falan demiştin, iq yu az aç, ne içiyorsan bırak bence çocuguna yedirmeyip maça giden adamların hakkına nolcak ? madem drama yapıyoruz
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Yaslar şimdi Bjk golü rahat olun.
df Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gökhan sabahtan beri al da at diyo millete ama kimse mi düzgün vuramaz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Oğuzhan la beraber 4lü orta sahaya dönüncr sıçmaya başkadık
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 mesajın silinmiş ama ben yine de cevap vereyim, çocuğuna yedirmeyip maça giden adamda en az ettiğin laf kadar gerizekalı, hatta o en gerizekalı
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 besiktasin hakki acik bufe kardes, gir siraya. Theridone said: Besiktasin hakki yeniyo mu lan
fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 dusuncelihayvan said: gs'ın şampiyonluğu hayırlı olsun Sagol gardas
Öne çıkan mesajlar