Oski Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 abi gazetede gordum agzim acik kaldi. Sir Ian McKellen, Sherlock'u oynuyor. su amerikali bi tipin yazdigi yeni Sherlock kitaplarindan alinmaymis hikaye: ''An aged, retired Sherlock Holmes looks back on his life, and grapples with an unsolved case involving a beautiful woman.'' daha gosterime girmedi anladigim kadariyla ama 2015 deniyor. http://www.imdb.com/title/tt3168230/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 yönetmen twilight'ların yönetmeni oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ian mckellen başgan iyi hoş, neşelendirdi de, rdjr'ın serisi devam etse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 sherlock akar da yönetmen düşündürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 klasiklerden olmayacaksa house of silk'i yapsalardı bari. yönetmen ııh olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 gazete iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 şu film ne oldu çok merak ettim. 17 july falandı çıkış tarihi türkiyeye gelmedimi ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 geldi gittim izledim ben türkiyedeyken de film biraz garip ya çok kopuk hikaye, ve böle çok inanılmaz bir hikaye olacak, twist olacak, her şey birbirine oturacak diye beklerken çok sıradan bir şey çıkıyor. Bitince ee diyorsun. ama izletiyor. 6/10 falan veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Holmes isimde kalmış o zaman. Tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 pls Mortis said: geldi gittim izledim ben türkiyedeyken de film biraz garip ya çok kopuk hikaye, ve böle çok inanılmaz bir hikaye olacak, twist olacak, her şey birbirine oturacak diye beklerken çok sıradan bir şey çıkıyor. Bitince ee diyorsun. ama izletiyor. 6/10 falan veririm. mortis sağolsun özetlemiş. abi spoiler falan lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 neresi spoil oldu anlat bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 mortits destiny başlığına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar