zipzip Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 http://uzaynet.com.tr/tarifeler/tooway-standart-tarifeler/ Duyan, bilen, kullanan var mı? Bulunduğum yerde adsl harici bişey yok. Aşırı güzel görünüyor şu fakat fiyatlar uçuk seviyede. Kota dolunca da internet hızları 64/128'lara düşüyor. Infınite harici tarifeler işe yaramaz da, o da 500 lira. O paraya kazıp, fiber döşesem daha ucuza gelir sanki. edit: Yanlış yere açtım sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Kotası baya komik ya. Zengin düdüklemek için yapılmış birşey bence. ilk 2 tarife zaten tamamen uydurma. 10gb-20gb kime nasıl yetsin herşey full hd 1080p ultra iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 http://uzaynet.com.tr/wp-content/uploads/2014/11/webMkt_page_800x600.jpg Geleneksel dialup baglantidan 150 kat hizli olmasi... Bir seyleri yanlis yapiyo bu adamlar.Umarim hizmetleri de reklam politikalari gibi degildir.Keza kac kisi dialup baglantiyi hatirlar, hadi diyelim hatirladi kac kisi bu satiri okuduktan elmayla armut lan bunlar demez onu bi dusunmek lazim.oldu olacak 144 le kiyaslasinlar aylik ucreti tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 http://www.isnet.net.tr/ Sanırım asıl dağıtıcı bu şirketmiş. 160 km rüzgara dayanabiliyomuş bağlantı bla bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Dialup ile kıyaslaması şu yüzden. Halen köyde bucakda izbe yerlerde dialup ile girenler var biliyorum. Ama çok az yer kalmıştır çünkü telekom alyapıyı heryere götürdü neredeyse. Adsl türkiyenin heryerinde var gibi birşey. Ama mesela dağın başındasın, ormanın içinde evin var. Telefon hattın var ve internete girmen gerekiyor. Dialup ile girecen mecbur. Yada bu adamlara düdüklettirecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 -Crawler- said: Dialup ile kıyaslaması şu yüzden. Halen köyde bucakda izbe yerlerde dialup ile girenler var biliyorum. Ama çok az yer kalmıştır çünkü telekom alyapıyı heryere götürdü neredeyse. Adsl türkiyenin heryerinde var gibi birşey. Ama mesela dağın başındasın, ormanın içinde evin var. Telefon hattın var ve internete girmen gerekiyor. Dialup ile girecen mecbur. Yada bu adamlara düdüklettirecen. Dagin basindaki adamda dialupdan girmeye devam etsin abi.Adam sanki nasayi hackleyecek.X( 22mb i naapsin.Sutunu sagsin, agacini budasin iste.Dial upla da girer haber okur. Oralara kadar gidip koy/dag/orman/... ferahliginda home office is yapacak adam da zaten evini kurarken antenini baglar heralde.Geliride ona gore tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Abi bu profesyonel dağcılar sporcular icin falan zaten. Niye Köyde yasayan adamlardan bahsediyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 dağcı falan da değil abi, ev kullanımından ziyade, ne bileyim bi şantiyen vardır, mermer ocağın vardır taktırırsın. ya da gemiler falan kullanıyordur belki, bilmiyorum onlarda nasıl çözüyorlar interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ne kadar kötü ve pahalı bir şey bu ya. kim alır bunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Oyun oynamaya kalksan da öküz gibi ping olur bunda. Sanırım taban 400 ms ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 zipzip sen mahallede imza topla bence superonline fiber döşesinler sokağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 libayada mecburiydi bu uydu işi. alternatif yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Fiyatlandırması pek olmamış şuan için pahalı kalıyor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 bu senin benim gibi tüketici için değil ki kurumsal çözüm ha zaten dağ başında kulübnede yaşlamak isteyenin internet kullanma ihtiyacı da yoktur olmasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 pingler ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 BabacumMostors said: bu senin benim gibi tüketici için değil ki kurumsal çözüm ha zaten dağ başında kulübnede yaşlamak isteyenin internet kullanma ihtiyacı da yoktur olmasın yani neden abi, düşünsene aynı anda hem bi adım atıp mis gibi hava soluyosun, hem de bütün kültürel gereksinimlerin yanında. off sindirim sistemim çalıştı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 kzpmaza said: zipzip sen mahallede imza topla bence superonline fiber döşesinler sokağa Mahallede toplayana kadar kendim kazıp getirsem daha garanti.200mt ötede var superonline ama bizim buraya gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Civcivhead said: BabacumMostors said: bu senin benim gibi tüketici için değil ki kurumsal çözüm ha zaten dağ başında kulübnede yaşlamak isteyenin internet kullanma ihtiyacı da yoktur olmasın yani neden abi, düşünsene aynı anda hem bi adım atıp mis gibi hava soluyosun, hem de bütün kültürel gereksinimlerin yanında. off sindirim sistemim çalıştı resmen. çok para sahibi olmak lazım o zaman, ha ben de açıkcası isterdim dağ başında güzel bir kulübede oturup borsada falan oynayıp geçimimi sağlayıp akşam oturup 1080 filmimi stream izlemeyi de yok öyle bir para :/ en azından şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mortis said: ne kadar kötü ve pahalı bir şey bu ya. kim alır bunu anlamadım Bizim kanala tanıtım için geldiler yan kuruluşları. İnternet üzerinden 1080p/720p/576p yayın kalitelerini falan gördük. Ciddi anlamda başarılılar verdikleri hizmette. İstersen komple aracı ile birlikte kiramala/satınalma yapabiliyorsun. Rejisi var içinde, uydu otomatik buluyor 1,5 2 dakikada kilitleniyor ve canlı yayına hazır. Anadoluya çıkacak araçlar için artık eski sistem saatlik uydu kirası ödemek yerine bu araçlardan alıp bir tane onu görevlendirmeyi planlıyoruz. Uyduda saatlik frekans kirasının 350 dolar olduğunu düşünürseniz müthiş ucuz bir çözüm sunuyorlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 zipzip said: kzpmaza said: zipzip sen mahallede imza topla bence superonline fiber döşesinler sokağa Mahallede toplayana kadar kendim kazıp getirsem daha garanti.200mt ötede var superonline ama bizim buraya gelmiyor. Süperonline'a telefon aç. "Buraya fiber getirmezseniz kedileri sizin trafoya yönlendiriyorum" de 3 güne kalmaz getirirler. Bu arada bornovada uydunet pingleri çok iyi. Bi baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 fly net diye bi olay var(isimleri değişiyor bayisine göre.) çanak anten gibi bişi kuruyorlar onu araştır normal adsl ücreti gibi fiyatları. ben yazlık için bakmıştım.bakmaya geldiler sinyal zayıftı bizim evden tavsiye etmedilerdi. -- sitesi buydu mesela her ilde var bunlardan. bizim ilçedekinin adı farklıydı unuttum. http://www.flynet.net.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Kablo tv yok ki bakayım uydunete :D Hiç bi şey mahallede yoksa çokta simetrik bağlattıydım uydunette. Bu Flynet'in sayfasında hiç bişey yok :D Yapsınlar bi bakarım o zaman. Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sitesine bakma kullananlarla konustum memnunlar. aylık 40-50 tl ye netin oluyor çok yüksek hızlar bekleme diyor kullananlar ama iş görüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ben bunu bizim yayın aracına taktım, kullandım. Öncelikle 8mb mi ne veriyorlardı hatırladığım hız testleri 7 küsürlü çıkıyor onda bir sıkıntı yok ama ping rezalet, oyun moyun oynarım diyorsanız yakınından geçmeyin. Sabit kullanacaksanız motorluya gerek yok, sabit değilseniz motorlu çanak haricini düşünmeyin bile. Kotaları çok düşük. Fiyat pahalı. Başka bişi gelmiyor aklıma, vınn alın daha iyi bundan. Türkcell in bile çekmediği bir yere gidecekseniz zaten eliniz mahkum alacaksınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Kıbrıs'a ilk geldiğimde böyle birşey almıştım. Bu olay dialup olan veya hiç internet olmayan yerler için faydalı. Yoksa "evde adsl var bunu alayım" olmaz. Uydu olduğu için pingler berbat. swg yi 700 ms le oynuyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar