masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Tez konumu bunla ilgili seçsem çok mu tırt olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Çorabını çıkardıktan sonra koklayanları incelesen daha akıllıca olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 vay ak ne okullar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 deriyi yoluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 parmak kemiğinin iliğini emiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Parmak yiyorum tuzağına kim düşecek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ne okuyorsun ki masa? psikoloji ya da psikiyatri değilse tırt olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 coğrafya öğretmenliği okuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 bi kız vardı hoş bişey yakınlaşmalar falan bi gün baktım tırnak kenarlarındaki etlerini yiyo yine de mızrakladım tabi haha ne sandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mızraklama derken hakkaten öldürdü bu arada hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Ayrıca tırnak yemeyle aynı impulse değil mi? Tırnak yemeyle alakalı zibilyor tez yazılmıştır yazma. http://www.wikihow.com/images/9/90/Make-a-Stone-Axe-Step-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Fistan said: coğrafya öğretmenliği okuyormuş hahahah. yav o zaman harbiden tırt olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 klinik psikoloji çetin abi Türkiyede yapılmış birşey bulamadım. Salı günü hocaya sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Bence şöyle bir kombo yapıp ortak noktalarını bulabilirsin ve onun üzerinden yürüyebilirsin.. Etleri yemek Tırnak yemek Bacağını sallamak gibi gibi saplantılı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 yaz yaz, başlık her şeyi anlatıyor der geçerler fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ahahahahahahah süper ya helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Gülün siz gülün said: 2000 yılında ise Hindistan’da Andrade ve Srihari adlı iki doktor burun karıştırma konusunu daha yakından inceledi. Hindistanlı iki doktora 2001’de parodi Nobel ödülü verilmişti. Bu ödül, komik diye düşünülen konularda araştırma yapanlara veriliyor. Ödül töreninde yaptıkları konuşmada doktorlar şöyle demişti: “Bazıları başkalarının işine burnunu sokuyor. Biz ise işimizi başkalarının burnuna sokmayı iş edindik.” http://www.bbc.co.uk/turkce/ozeldosyalar/2015/02/150210_vert_fut_burun_karistirmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ahahha götüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Sivilce patlatmaktan duyulan hazzı incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Parmak kütletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Dişinle yanak etlerini yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 20 yıldır falan yapıyorum bunu. Hayattaki her kötü alışkanlığımdan kurtuldum ama bundan kurtulamadım. Becerebilirsem nirvanama erişmiş olacağım. Şimdi bu tecrübeyle şunu söyleyeyim; tırnak yemeyle tam olarak aynı impuls değil. Şahsen benim için o tırnak kenarında çıkan zıbırtıları düzleştirmek, kusursuzlaştırmak gibi bir takıntı var. Bir kere koparıyorsun, iyileşirken yine uzuyor orası, kabuk tutuyor, yine koparıyorsun "dümdüz, pürüzsüz, kusursuz değil" diye. İşin içinde mazohistik bir nüve de var diye düşünüyorum. Fokuslanmam gereken, bir şey düşünürken, bir şeyi kafaya takmışken, stresliyken falan kendimi tırnak kenarlarımı koparırken yakalayıp o hissettiğim acıdan clarity çıkarmaya çalışıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Et makası (tırnak için olanı tabi) al onla düzelt, abartılı düzeydeyse iki üç hafta sürekli eldivenle gez yiyeme, sonra çıkardığında fıstık gibi olunca tutarsın kendini bi daha yemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 fenn said: Dişinle yanak etlerini yeme Şu nedendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar