Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak kenarlarındaki etleri yeme


masa

Öne çıkan mesajlar

Gülün siz gülün

said:
2000 yılında ise Hindistan’da Andrade ve Srihari adlı iki doktor burun karıştırma konusunu daha yakından inceledi.
Hindistanlı iki doktora 2001’de parodi Nobel ödülü verilmişti. Bu ödül, komik diye düşünülen konularda araştırma yapanlara veriliyor. Ödül töreninde yaptıkları konuşmada doktorlar şöyle demişti: “Bazıları başkalarının işine burnunu sokuyor. Biz ise işimizi başkalarının burnuna sokmayı iş edindik.”

http://www.bbc.co.uk/turkce/ozeldosyalar/2015/02/150210_vert_fut_burun_karistirmak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20 yıldır falan yapıyorum bunu. Hayattaki her kötü alışkanlığımdan kurtuldum ama bundan kurtulamadım. Becerebilirsem nirvanama erişmiş olacağım.

Şimdi bu tecrübeyle şunu söyleyeyim; tırnak yemeyle tam olarak aynı impuls değil. Şahsen benim için o tırnak kenarında çıkan zıbırtıları düzleştirmek, kusursuzlaştırmak gibi bir takıntı var. Bir kere koparıyorsun, iyileşirken yine uzuyor orası, kabuk tutuyor, yine koparıyorsun "dümdüz, pürüzsüz, kusursuz değil" diye. İşin içinde mazohistik bir nüve de var diye düşünüyorum. Fokuslanmam gereken, bir şey düşünürken, bir şeyi kafaya takmışken, stresliyken falan kendimi tırnak kenarlarımı koparırken yakalayıp o hissettiğim acıdan clarity çıkarmaya çalışıyorum sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...