LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 2 günce şu UCAV'ı unlock etmek için air superiority kastım. En sevmediğim şey jet kullanmak, en nefret ettiğim modda air superiority olduğumdan resmen masayı kıracaktım 3x Jet Fighter ribbon alabilmek için. Aldım sonunda ohh. GOL Magnum'u açmak için de Firestorm ya da Caspian kulelerinden kill gerekiyor. Onda da uğraştım bir süre, ama zevkliydi. Böyle assignment ile special unlock'lar daha zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 bende bi ara kasmıştım baya esaymıntları ya cidden zevkli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 O assigmentları yapmaya çalışırken oyun daha keyifliydi evet. 2 tane silah kaldı açmadığım. biri engineer expertin verdiği diğeri sniperınki. Onlar da uğraşılacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Repair toolla tank batlat diyo onu yapamadım bi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 dandik serverlara girin yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 LathspeLL said: 2 günce şu UCAV'ı unlock etmek için air superiority kastım. En sevmediğim şey jet kullanmak, en nefret ettiğim modda air superiority olduğumdan resmen masayı kıracaktım 3x Jet Fighter ribbon alabilmek için. Aldım sonunda ohh. GOL Magnum'u açmak için de Firestorm ya da Caspian kulelerinden kill gerekiyor. Onda da uğraştım bir süre, ama zevkliydi. Böyle assignment ile special unlock'lar daha zevkli oluyor. bir ara UCAV için kasıcam ben de ama bow için öldürseler kasmam ya ne rezil assignment öyle o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bow çok ayrı bir olay ya, bir sürü silahla yüzlerce kill alman gerek falan. Uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 3 Mart'da çıkan patch'le uçuş mekanikleri değişti ve netcode'da gene düzeltmeler yapıldı. Barrel Roll ve takla atabilen helikopterleri kullanmak oldukça keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Yeni update baya değiştirmiş oyunu sanki. Sevdim ben. Bir kere helikopter mekanikleri harika olmuş. bazı araç içi animasyonlarda güncellenmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yKEZn9hLMiI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ucuz keyci varmı bf4 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 originden aldım. şu topici gördüm aldım şu oyunu. oynayamayacam da biliyorum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 40tl'ye playstore'dan almıştım daha ucuzu var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 yeni başlayan biri için guide vs var mı ? campaign oynadım bir çırpıda bitti de, multisi çok karışık lan. campaignde ne uçak vardı ne helikopter. silah yok mesela bende tek silahla takılıyorum millet üstümden geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 60-120 Hz test ediyorlarmış CTE'de. 64 kişilik 60 Hz serverlar gelecek sanırım yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 10muydu 13müydü neydi dimi normalde rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 10'dan başladılar evet, azimle arttırıyorlar sdsfs :) 64p/60Hz server'ların kirası daha pahalı olacakmış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Geliyor bu gün yeni patch. Tam da ekran kartımın bozulduğu zamana denk geldi anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ne gelio patch ile? gireyim bugün madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Yeni haritalar, yeni silahlar, headshot multiplier arttı, LMGler ve shotgunlarda iyileştirmeler yapıldı, netcode düzeltmeleri, 2 yeni mod ekledirler, suppression mesafesi artırıldı (artık yakın ve orta mesafeden hissedilmeyecek ama uzak mesafelerde eskiden hissedildiğinden daha fazla hissedilecek) vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben 10 gündür falan oynuyorum her gece bf4 sıkmadan gidiyor hala. bf5 e gerke kalmadan dlc mlc götürseler keşke hiç kasmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 BalisticGel said: Yeni haritalar, yeni silahlar, headshot multiplier arttı, LMGler ve shotgunlarda iyileştirmeler yapıldı, netcode düzeltmeleri, 2 yeni mod ekledirler, suppression mesafesi artırıldı (artık yakın ve orta mesafeden hissedilmeyecek ama uzak mesafelerde eskiden hissedildiğinden daha fazla hissedilecek) vs. vs. uwww nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar