Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 DarKRideR said: Phillamon said: İlerleyen vakitte GoPro veya DSLR bir kamera edinirsem daha yavaş yapabilirim. DSLR ile çekemezsin. Yani çekersin de 9 dakika falandı sanırım şuan en uzun süre çeken DSLR'ın kayıt süresi. İşlemcileri ısındığından ötürü uzun süreli çekimlere izin vermiyorlar. GoPro böyle işler için zaten piyasaya sürüldü daha iyi bir alternetifi zaten yok. Bahsettiğiniz ısınma video kaydederken mi oluyor, yoksa normal arka arkaya fotoğraf çekiminde mi? Benim DSLR ile yapmaktan kastım, her 3 saniyede bir fotoğraf çekip bunları bilgisayarda birleştirmek şeklinde. GoPro otomatik yapıyordu sanırım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 hmm benim kafam halen marklarda kalmış. Biz işte ortalama 5 dakikayı geçirmiyorduk çekim yaparken bu yüzden ama tabii geliştirmiş olabilirler. 30 dakika bayağı iyiymiş. Ama temelde zaten o kadar aralıksız çekimi yapmanın bir mantığı da yok o aletlerle asdfsda Phillamon o şekilde yapacaksan DSLR da işini görür ama GoPro ile yaparsan daha iyi olur. Araba sürerken bir de fotoğraf çekmeye mi kasacaksın bir yandan vs... Ayrıca tek tek dizmek vs. ölüm olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Yeni nesil fotoğraf makinalarında interval verip fotoğraf çektirebiliyorsun bir tane dolly alırsın onunla ilerlersin aslında olabilir. En ucuza ve üşengeçlikle halledebilirsin, tabi ucuz tekerler çok dandik epey düz bir zemin lazım saniyede bi kare çektirip tripodla dolanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 DarKRideR said: Phillamon o şekilde yapacaksan DSLR da işini görür ama GoPro ile yaparsan daha iyi olur. Araba sürerken bir de fotoğraf çekmeye mi kasacaksın bir yandan vs... Ayrıca tek tek dizmek vs. ölüm olur. reampage said: Yeni nesil fotoğraf makinalarında interval verip fotoğraf çektirebiliyorsun bir tane dolly alırsın onunla ilerlersin aslında olabilir. En ucuza ve üşengeçlikle halledebilirsin, tabi ucuz tekerler çok dandik epey düz bir zemin lazım saniyede bi kare çektirip tripodla dolanırsın DarKRideR, reampage'in dediği gibi belirli aralık vererek otomatik çektirilebilir. Birleştirmeye gelince de bir yöntemi vardır kesin. Sonuçta Youtube'da DSLR makinelerle çekilmiş bir sürü Time-Lapse video var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ios 8'deki şeyi değil, hyperlapse adlı app'i kullan. hızı ayarlayabiliyorsun orada. çok çok iyi bir app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 İlk videoda beyaz arabadaki çift sevisiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 seyahat degil ama sunlar cok hosuma gitmisti http://vimeo.com/65177481 http://vimeo.com/95766797 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 time-lapse falan diyince noyanlı topic sandım ya damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 "roket adam" said: ios 8'deki şeyi değil, hyperlapse adlı app'i kullan. hızı ayarlayabiliyorsun orada. çok çok iyi bir app. İndirdim, yarın deneyeceğim o uygulamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 miyaw33 said: İlk videoda beyaz arabadaki çift sevisiyormu Hangi saniyedeki araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 canon dslrlere magic lantern yükleyince intervalometer geliyor içinde , kumanda vb. uğraşmadan timelapse çekebiliyorsunuz. shutter ömrünü dert etmiyorsanız tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Hyperlapse güzel uygulamaymış. Bugün onunla kaydedip 8 kat hızda oluşturdum videoyu, oldukça güzel oldu. Eve gidince yükleyeceğim. Youtube'da Time-Lapse Turkey diye channel oluşturdum. İsteyenler olursa herkes kendi bölgesinden kaydedip oraya yükleyebiliriz. Bu konuyla ilgili ciddi düşünen olursa özelden ulaşabilir. 80 milyon nüfustan illaki izleyenler olacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Bugün Hyperlapse from Instagram ile çekim yaptım. Videoyu bilgisayarda açınca fark ettim ki Hyperlapse varsayılan olarak 720p çözünürlükte kaydediyormuş. Çözünürlük ayarı için gizli bir menü varmış. Dört parmağınızla ekrana dört kere dokununca açılan menüde çözünürlük, saniyedeki kara sayısı ve oynatma hızı ayarları mevcut. O menü sayesinde 40 kat'a kadar hızlandırmayı açabiliyorsunuz. Bugünkü video, dünkü videoya göre yaklaşık %70 oranında aynı güzergaha sahip. 0:49-0:51 arası telefondan kaynaklı bir kasılma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Adam ümitköyde oturuyor, şehrin en kalabalık vaktinde en sakin yolundan gidiyor. Tam bir çakal :D Sonuncuyu sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Rotweiler said: Adam ümitköyde oturuyor, şehrin en kalabalık vaktinde en sakin yolundan gidiyor. Tam bir çakal :D Sonuncuyu sevdim. :) Aslında saat 13:00 civarıydı, pek kalabalık olmayan bir saat ama genelde boş yolları seçiyorum. Sol şeritte yavaş gidenlere tahammülü olmayan bir insanım. Dönüşte de video çektim, görsel güzel olsun diye Eskişehir Yolu'ndan dönmeyi düşünüyordum. Sonra trafiği düşünüp meh dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 angarada trafik diye bende agliyordum is cikisinda kizilaya fln gitcekkten de bi kere besiktastan atasehire gidicektim, tam is cikisi zamana denk geldim, tum trafik var algim degisti o gun 2 saatte fln gittim sanirsam hayatimdam 3 yil gitmistir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 İstanbul ile karşılaştırılamaz zaten ya. İstanbul trafiğinde Time-Lapse yapsan normal video gibi olur :D Edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Seyahat değil ama ekledim yine de. Yaya üst geçidindeki adama bakın bi, 5 dk gitmiş gelmiş orada. Hırsızlık mı yapıyor acaba diye ağır çekimde izledim, kare kare inceledim falan ama boş boş dolanıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 CEPA Alışveriş Merkezi'nden TOBB ETÜ'ye kısa bir yolculuk: Otoparktan çıktıktan sonra odaklamayla ilgili bir problem oldu. Manual olarak tekrar odaklamaya çalıştım ancak sonrasında hep odaklanmada dalgalanmalar oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Video görüntüleme ayarı Özel'de kalmış. Herkese açık yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=wxkczAWZ1Z8?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 google map gibi adamsin mubarek sdf calan muzik ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 reyou said: google map gibi adamsin mubarek sdf calan muzik ne? Videonun açıklamasında albüm olarak vermiştim. Şöyle buyrun: [video]https://www.youtube.com/watch?v=DWpX4We62dg?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Phillamon said: reyou said: google map gibi adamsin mubarek sdf calan muzik ne? Videonun açıklamasında albüm olarak vermiştim. Şöyle buyrun: ona tikladim link kirik. eyv. bir de o belediye otobusune carpan okuz merso sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 her an kaza olacakmis gibi heycanlandim askdadşjadakklkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar