Trias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bilim adamları dedi http://phys.org/news/2015-02-big-quantum-equation-universe.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Ulan dizi bitti sandim korktum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ben hemen camiye gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Kur'an'da yazmiyorsa yoktur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 sakal ve takkeyi kimden alıyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ALLAHU AKBAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Big Bang'in olmadığı bir model üretmiş adamlar, ama cevapladığı sorunlar kadar yeni sorunu var modelin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 yuce Odin bizi patlamalardan koruyor iste goruyorsunuz :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fe/49/d1/fe49d18e811d8e80f800d6a228178e68.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 neyse işte geçen yine namazdayız, baktım önümdeki lavuğun cüzdan düştü önüme göt cebinden. tabi abdest mabdest kalmadı. rüküya kalkarken attım cebe. gıcır gıcır bi ayakkabı da geçirdim ayağıma camiden. temiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 daha şurdan mars'a gidemiyoruz oturmuş yok evrenin şekliymiş, yok paralel evrenlermiş, yok multiversemiş, yok 11 boyutmuş, big bangmiş, dark flowmuş vs vs oturduğumuz yerden sıkıyoruz. önüne gelen teori sıkıyor. ulan bir olup da adam gibi keşfe çıkalım veri toplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Big bang kalıntılarını keşfetmişlerdi ve yıldızlar , galaksiler birbirlerine uzaklaşıyordu vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 bunlarin hepsi begenmediginiz matematik le oluyor..adamlar neredeyse gordugumuz her bir halti aciklamak icin matematikten yararlaniyor.ortaya teoremini kuruyor hesabini yapiyor denklemi test ediyor..denklem kabul gorurse olayin bilimsel arastirma kismi basliyor.. adamlar sadece matematik denklemleri ile olmayana ergi yi gerceklestiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Adam misirdaki universiteden sikmis abi, siz de inanmissiniz hemen. Hawking bitti demeden hicbirsey bitmez. Arkadaslar saat kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ikiye ceyrek var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Şu yukarda dediklerim matematik değil. Hubble teleskobu bizzat görüyor uzaklaşmayı. Big bang kalıntılarına ise o kadar emin değilim ama gözlenmiş diye aklımda kalmış. Linki incelemedim. Link sabit uzay, evreni kanıtlayıp ucunu kurana daysndırıyorsa başlığı bi zahmet kitleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 o uzaklaşma işi de yan yattı yalnız. giderek yavaşlıyor gök cisimlerinin birbirinden uzaklaşması diye kandırdılar bizi yıllarca, şimdi uzaklaşma hızı artıyor diyorlar. velhasılı bizim nesil herhangi bir konuda doyurucu cevap alacak gibi durmuyor bu evren işlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 evreni çözücek ırk biz dğlz aga o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Aslında dışarıdan baktığında bulunduğumuz çağda çok dandik. Bilgisayar, cep telefonu yeni bulunmuş. Şöyle bir yüz yıl sonra gelseydik daha çok yenilik görebilirdik. Neyse gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 iyide bunlarin hepsi evren vs dediginiz seyler kuramsal matematik vs ile alakali ..yani tamamen deneme yanilma ile giden seyler.haliye bir yerinden sonra aa belki de bu denklem boyle de olabilir ler isin icine giriyor.. ama tabi bizim pek kaale almadigimiz matematikciler kagit uzerinde bizleri fesah fersah oteye goturecek hesaplamalari ile insanligin hizmetindeler..seviyoruz onlari saygi duyuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 paralelcilerin, faiz lobilerinin işi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Fizik kurallari nolcak? Daha gormedigimiz birsuru fizik olayi var evrende, bu hesaplamalarin hepsi degisebilir tek bir degisimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Değişmeyen tek şey değişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Cok dusunmeyin boyle seyleri sonra kafayi yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 nerden biliyosun, sen yedin mi? fistan rpsi yaptım la oldu mu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar