aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 olm cuma 13u lan, onu dert edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 hava da kesin efsane güneşli olur müthiş olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 hmmm 13. cuma. oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 yeni ayrıldığım kız arkadaşıma çiçeksepetinden çiçek yollayacam galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 yapma önüne bak sevgililer gününde çiçek yollamayacağınız birliktelikler diliyorum hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 bu sene de kafam raad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 yengenizle kavga edip girecem 14 şubata, hediyeden yırtacam. sonra on gün içerisinde barışacam zira doğumgünüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 AT alıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 eldiven olabilir. el kremi olabilir. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 NolaxThensbane said: Bende pronhub HD kalitesine akıcam foreveralone.jpg BabacumMostors said: şubat maaşımı basıp sevgilime bir kamyon dolusu gül alıp kağısına yığacam sonra gülleri teker teker ne müsrifsin diyip güllerden reçel yaparsa bas nihahı! kesin der ya inanıyorum, yılbaşında oturup pizza yiyip film izledik, ertesi haftasonu dışarı çıktık eğlendişk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: yeni ayrıldığım kız arkadaşıma çiçeksepetinden çiçek yollayacam galiba :/ yap-ma If a girl says no, stop trying harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bi kamyo gül nedir lan. Sonra neden 2 kamyon değil der inşallah karın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 saplar olarak ne yapıcaz arkadaşlar, kaç senedir yalnızlık var hep kuru çeşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Şansmı lanetmi bilemiyorum, her yılbaşı ve sevgililer günü yalnız giriyorum sonraki aylarda ise hiç boş geçmiyorum. Neyse sevgilim olsaydı şöyle bir program yapardım: 14:00> Nişantaşına Gidilir (Hediye Faslı vs) 15:00> Sinema Faslı (Grinin Elli Tonu net) 17:00> Yemek Faslı (Bir sürü alternatif var, ben Burger & Noodle house tercih ediyorum) 20:00> Taksim (Babylon vs) 01:00> Taksim'de butik hotel (No18 favorim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 50 shades of grey den sonra eve bence direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Lord_Argos said: Şansmı lanetmi bilemiyorum, her yılbaşı ve sevgililer günü yalnız giriyorum sonraki aylarda ise hiç boş geçmiyorum. Neyse sevgilim olsaydı şöyle bir program yapardım: 14:00> Nişantaşına Gidilir (Hediye Faslı vs) 15:00> Sinema Faslı (Grinin Elli Tonu net) 17:00> Yemek Faslı (Bir sürü alternatif var, ben Burger & Noodle house tercih ediyorum) 20:00> Taksim (Babylon vs) 01:00> Taksim'de butik hotel (No18 favorim) yalaaan..yalaaaan..ne ugrascam o kadar diyip eve pizza soyleyip bir sarap acip .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 RamsesII said: saplar olarak ne yapıcaz arkadaşlar, kaç senedir yalnızlık var hep kuru çeşme tatar kizi vardi ne oldu ona parcaladiniz mi kasla goz arasinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Lord_Argos said: Şansmı lanetmi bilemiyorum, her yılbaşı ve sevgililer günü yalnız giriyorum sonraki aylarda ise hiç boş geçmiyorum. Daha ne istiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 abi.. neden sevgililerinize doğum günü haricinde yılın bir günü böyle "özel" bir şey yapıyorsunuz? yani yılın diğer günlerinde napıyorsunuz? sevgililik müessesini ve sevgili olmayı ben yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 haa.. ok.. e napmak lazım? bi yol gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Lord_Argos said: Neyse sevgilim olsaydı şöyle bir program yapardım: 14:00> Nişantaşına Gidilir (Hediye Faslı vs) 15:00> Sinema Faslı (Grinin Elli Tonu net) 17:00> Yemek Faslı (Bir sürü alternatif var, ben Burger & Noodle house tercih ediyorum) 20:00> Taksim (Babylon vs) 01:00> Taksim'de butik hotel (No18 favorim) Asagi yukari bunu planladim bende ama otelle eglence ayni yerde hem martida tango gecesi+yemek hem konaklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 otel niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 çünkü evde sevişmek too mainstream kldjaskldjas ha bir de "çünkü hala aileyle yaşıyorum" cu arkadaşlarım var ya. yaşları olmuş 35 36, hala aileyle yaşanır mı? te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 *Mithat Tango da iyidir, :) Taksiye bir dünya yol parası vereceğine otelde kalmak daha makul. Birde arada sırada ortam değiştirmek iyidir, otel, public vs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar