aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ne farki var ki online alisveris olarak cc ile yapmaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 TR'de debitleri online olarak kullanamıyorsun abi, en azından ben öyle biliyordum. sanal kartlar "virtual" olarak geçiyor kategori olarak 474151,62,T. GARANTİ BANKASI A.Ş.,VISA,CLASSIC,virtual gibi ama çok emin değilim, belki bir bankanınki debit olarak geçiyordur? KK listelerinde olmaması aslında sanal olmadığını teyit eder cinsten ama birden fazla kullanıcının farklı maestro kartlarla deneme yapması kafamda ciddi soru işareti oluşturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 kartlar turkiyeden olmayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bingildak said: ne olduğunu biliyorunm abi debit kartın asdasd debit kart ne diye sormuyorum, insanların debit kart ile TR'de online alışveriş yapmaya çalışıyor olması çok garip değil mi? sen amerigalı olarak bilmezsin, sizin orada düzen farklı. TR'de var mı debit kart ile online alışveriş yapılabilen siteler? ÖSYM'nin siteden sınav ücreti yatirabiluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 yarın banka ile görüşücem abi, ben anlama bağlayamadım. iki kişinin yurtdışından alınmış debit kart ile aynı tarih aralığında işlem yapmayı denemiş olması baya düşük bir ihtimal. hepsiburada işlem hacmine sahip olsak garipsemem de düşük hacimlerde baya one in a million falan. debit kartla online işlem yapmayı da sorucam, bazı siteler tr'de yapıyormuş, sanırım pos'a özel bir tanımlama yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 iş bankası bankamatik kartıyla çoğu siteden alışveriş yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 enpara.. ziraatle de yapılıyor 3ds varsa genelde 3ds ye bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ^^ those Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 şimdide https://www.cepteteb.com.tr çıkmış habernizi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 yemeksepeti %20? oha ne iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 oha çok sağlam kampanyalarla çıkmışlar. ulaşım harcamalarının 100 lirası iade diyor. uçak bileti alsam 100 lira indirim yani? urban stationda ayda 2 kere ofis? ücretsiz mi lan? vays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 iki balik yuttu yemi, hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 yazık be şükrü sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 alin kartlari alin, kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bingildak said: yarın banka ile görüşücem abi, ben anlama bağlayamadım. iki kişinin yurtdışından alınmış debit kart ile aynı tarih aralığında işlem yapmayı denemiş olması baya düşük bir ihtimal. hepsiburada işlem hacmine sahip olsak garipsemem de düşük hacimlerde baya one in a million falan. debit kartla online işlem yapmayı da sorucam, bazı siteler tr'de yapıyormuş, sanırım pos'a özel bir tanımlama yapıyorlar. bin numarasından debit ya da prepaid card oldugunu anlıosan 3d ödeme alman lazım sadece. Normal ödeme geçirmeye çalıştıysan gelmiştir hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 1 yıllık çabalama sonucu baya iyi yerlere getirdik ödeme sistemlerini. debit kartlarla cebelleşiyorum şu aralar. elimde güncel bütün kartlara ait bin kodları var (ets gönderdi). TR'de online alışverişte kullanılabilen debit kart tiplerini arıyorum. Elimde hepsinin binleri var fakat banka bazlı olarak var. Garanti, İş bankası gibi. Bonus, maximum, axess kırılımları gerek. Elinde böyle bir liste olan var mı? Veya elindeki debit kartı online alışverişte kullananlar tipini paylaşırsa çok sevinirim. İş bankası - maximum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 enpara kullanıyorum ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 enpara nasıl oluyor? garantinin değil mi?finansmış. bonus olarak mı geçiyor? finans hangi türe giriyordu? üzerinde axess, maximum, bonus fln yazıyorsa sana zahmet yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://orhananilder.com.tr/wp-content/uploads/2013/11/encard.png şunun aynısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 alla alla bu binle eşleşme tanımlamamışız. bakayım bir neymiş ne değilmiş sitelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 2 ay önce felan msj gelmişti enparadan artık 3d secure isteyen sitelerde kullanabilirsiniz bu özellik geldi diye. onla alakalı olabilir değişmiştir kodu belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bütün debitler 3d security zorunluluğu istiyor zaten. onu fark edene kadar (geri zekalıların entegrasyon sırasında söyleme gereği duymaması...) baya cebelleştim. finans ets ile çalışıyor, finans 3d sec yönlendirirsek sorunsuz ödeme alması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bu konuda konuşmuştuk sanırım http://i.imgur.com/SgqYKld.png yerli kredi kartımıza destek verilmeye başlamış ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN http://www.akparti.org.tr/upload/gimages/60728/yeni-turkiye-yolunda.jpg içinden tatsız şeyler çıkmaması dileğiyle kek bin listelerine update geçmişler, bu işlerle uğraşan arkadaşlar varsa listelerinizi güncelleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 sakat isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar