Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Ödeme Sistemleri, Tek Tık Ödeme, Database vb. Konular

bingildak

Öne çıkan mesajlar

TR'de debitleri online olarak kullanamıyorsun abi, en azından ben öyle biliyordum.

sanal kartlar "virtual" olarak geçiyor kategori olarak

474151,62,T. GARANTİ BANKASI A.Ş.,VISA,CLASSIC,virtual

gibi

ama çok emin değilim, belki bir bankanınki debit olarak geçiyordur? KK listelerinde olmaması aslında sanal olmadığını teyit eder cinsten ama birden fazla kullanıcının farklı maestro kartlarla deneme yapması kafamda ciddi soru işareti oluşturdu.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ne olduğunu biliyorunm abi debit kartın asdasd

debit kart ne diye sormuyorum, insanların debit kart ile TR'de online alışveriş yapmaya çalışıyor olması çok garip değil mi?

sen amerigalı olarak bilmezsin, sizin orada düzen farklı.

TR'de var mı debit kart ile online alışveriş yapılabilen siteler?

ÖSYM'nin siteden sınav ücreti yatirabiluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yarın banka ile görüşücem abi, ben anlama bağlayamadım. iki kişinin yurtdışından alınmış debit kart ile aynı tarih aralığında işlem yapmayı denemiş olması baya düşük bir ihtimal. hepsiburada işlem hacmine sahip olsak garipsemem de düşük hacimlerde baya one in a million falan. debit kartla online işlem yapmayı da sorucam, bazı siteler tr'de yapıyormuş, sanırım pos'a özel bir tanımlama yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yarın banka ile görüşücem abi, ben anlama bağlayamadım. iki kişinin yurtdışından alınmış debit kart ile aynı tarih aralığında işlem yapmayı denemiş olması baya düşük bir ihtimal. hepsiburada işlem hacmine sahip olsak garipsemem de düşük hacimlerde baya one in a million falan. debit kartla online işlem yapmayı da sorucam, bazı siteler tr'de yapıyormuş, sanırım pos'a özel bir tanımlama yapıyorlar.

bin numarasından debit ya da prepaid card oldugunu anlıosan 3d ödeme alman lazım sadece. Normal ödeme geçirmeye çalıştıysan gelmiştir hata.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
1 yıllık çabalama sonucu baya iyi yerlere getirdik ödeme sistemlerini.

debit kartlarla cebelleşiyorum şu aralar. elimde güncel bütün kartlara ait bin kodları var (ets gönderdi).

TR'de online alışverişte kullanılabilen debit kart tiplerini arıyorum. Elimde hepsinin binleri var fakat banka bazlı olarak var. Garanti, İş bankası gibi.

Bonus, maximum, axess kırılımları gerek. Elinde böyle bir liste olan var mı?

Veya elindeki debit kartı online alışverişte kullananlar tipini paylaşırsa çok sevinirim.

İş bankası - maximum gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
bu konuda konuşmuştuk sanırım

http://i.imgur.com/SgqYKld.png

yerli kredi kartımıza destek verilmeye başlamış

ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN

http://www.akparti.org.tr/upload/gimages/60728/yeni-turkiye-yolunda.jpg

içinden tatsız şeyler çıkmaması dileğiyle kek

bin listelerine update geçmişler, bu işlerle uğraşan arkadaşlar varsa listelerinizi güncelleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...