dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 evet gencler nereye gidiyoruz..pasaportu da yeniledim yesil yesil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Bu yaz Fransa-Benelux turuna katılsak mı diye düşündük.. Tur sadece otel ve transferler için mantıklı geliyor. Ama tabi kimi çok mantıklı dıyor kimi tur çok eziyet diyor. Rota: Amsterdam Paris Brüksel - Brugge vb.. Bide buna alternatif İtalya turu var tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 cok ulke yapmayacaksin ya..tek ulke mumkunse en fazla 2 sehir 5 gun filan..bir de tabi ekim gibi tarih olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yukaridaki menude mesela sadece bruksel 5 gun guzel olur..deli gibi bira var tadilacak mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 dana22 said: cok ulke yapmayacaksin ya..tek ulke mumkunse en fazla 2 sehir 5 gun filan..bir de tabi ekim gibi tarih olarak.. Eh bu pakette bisürü ülke var mesafeler uzak ama çok güzel plan.. Bireysel gitmek isteyince çok daha pahalıya geliyor. Turla kişibaşı 400 euro <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 abi niye tura katılıyorsunuz, kendiniz ayarlayıp gezseniz ya daha güzel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Patice said: Xaenin said: http://www.figlmueller.at/files/figlmueller/fotos/restaurants/wollzeile/restaurant_wollzeile/DSC_0067.jpg Viyana'dan geçip şuraya uğrayın, sonra nereye giderseniz gidin. Patates salatası (kalpkalpkalp) Başıma bir şey gelmeyecekse patates salatasını şnitzelden çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 RamsesII said: abi niye tura katılıyorsunuz, kendiniz ayarlayıp gezseniz ya daha güzel olur? Bileti tur üzerinden alıp gittiğinde kendi başına takılmak daha hesaplı oluyo genelde galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Patice said: Bu yaz Fransa-Benelux turuna katılsak mı diye düşündük.. Tur sadece otel ve transferler için mantıklı geliyor. Ama tabi kimi çok mantıklı dıyor kimi tur çok eziyet diyor. Rota: Amsterdam Paris Brüksel - Brugge vb.. Bide buna alternatif İtalya turu var tabi..tura katilmayin bunun icin gerek yok. amsterdamdan paris'e kalkan hizli tren zaten bruksel'den geciyor, gerci bruksel'i gezmeyin zaten gezip napacaksiniz. amsterdam'da kalip, bi sabah brugge'e gecip, ayni aksam paris'e gidin. paris'te kalin bi kac gun de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Amsterdam'dan kalktı tren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 iyi planlanirsa olu sezonda 3 ay onceden alinan ucak biletleriyle turdan ucuza geliyor ama tek ulke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Şehir değiştirmek çok yoruyor ya bundan sonra tek şehir gezisi yapıcam hep ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 abi valla kuzey avrupaya falan gitmeyin bence mart-nisana kadar, soğuğu iliklerinize işler. Pegasus, onur airden filan ucuza çok nefis biletler denk geliyo 4 ay öncesinden fln.Onlardan ayarlayın booking'den de oteli patlattınız mı turdan ucuza gelir. İnternetten oradaki yerel turları, tur rehberlerini bulabilirsiniz.Kendi adamınıza vereceğiniz bahşişten daha ucuza gelir hem de gerçek bilgileri öğrenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Xaenin said: http://www.figlmueller.at/files/figlmueller/fotos/restaurants/wollzeile/restaurant_wollzeile/DSC_0067.jpg Viyana'dan geçip şuraya uğrayın, sonra nereye giderseniz gidin. Tarihin en overrated yeri. Tavuk sonuçta yediğin şey. Macaristan'da hayvan gibi gulaş yemek varken yada sırbistanda domuzun dibine vurmak varken aynı fiyata, hem viyanada 3 günde onbin müzenin içinde kaybolcaklar, hem düzgün bişeyler yemek için servet dökecekler. Ayrıca illa viyanada şinitzel yicem diyosan bile immerval daha iyi figlmüllerden. Ayrıcs hakkaten doğu avrupa yarı fiyatına üç kat lezzette 4 kat fazla yemek demek. Bence paranız bok değilse yemek yemek için budapeşte ya da belgrada falan gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Abi patetes salatası ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Xaenin said: Şehir değiştirmek çok yoruyor ya bundan sonra tek şehir gezisi yapıcam hep ben.ben de kaldiramiyom artik gerci de, 1 haftalik tatil yapacaksan mesela amsterdam-brugge-paris gezilir. brugge'de zaten 3-4 saat gezdin gordun aaaa ne guzelmis dedin bitti, sonra bayiyo insan hemen. amsterdam paris'te 3 er gece konakladin al sana super tatil. eylulden sonra fizboz pansiyonda konaklanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 DoGMeaT said: kesinlikle floransa Bu. Gastronomiye bonus şarap bağları gezip tadım yapmaca seçeneği var, e müze diyince Uffizi zaten numero uno. Üstüne bide romantik de şehir. 4 4lük tercih olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ha bu arada kalacak yere airbnb'den bakın bence. Şehrin göbeğinde konaklarsınız mis gibi fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mersin'den böyle şeyler bildirmesene sen ırgat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 RamsesII said: abi valla kuzey avrupaya falan gitmeyin bence mart-nisana kadar, soğuğu iliklerinize işler. Pegasus, onur airden filan ucuza çok nefis biletler denk geliyo 4 ay öncesinden fln.Onlardan ayarlayın booking'den de oteli patlattınız mı turdan ucuza gelir. İnternetten oradaki yerel turları, tur rehberlerini bulabilirsiniz.Kendi adamınıza vereceğiniz bahşişten daha ucuza gelir hem de gerçek bilgileri öğrenirsiniz. Bu dediğini geçen Kasım ayında yaptık. 1 sene öncesinden Prag gidiş - Viyana dönüş biletimizi kiş başı 150 tl'ye aldık. Toplamda 600 TL bilet parası vermiş olduk. Prag-Budapeşte-Viyana yaptık kendi başımıza. 7 Gece.. Budapeşte dışında zorlanmadık. Ülkeler ve şehirler arası transferlere 300 tl gibi para harcadık. (Tren pahalı olduğu için otobüs kullandık sadece. Şehiriçi tramvay - metro) 1000 TL otellere verdik. Viyana çok pahalıydı. Budapeşte eh, Prag güzeldi. Hiç kişisel hediye falan almadık. Ama yedik, içtik, çok yürüdük. 800 Euro para göturmustuk 400 euro ile geri döndük. 1000 TL + 400 euro totalde yani.. Ama Prag'tan Budapeşte'ye gece giden otobüsle yaptığımız kabus yolculuğu ve Macarların kabalığına maruz kalıp sabah 5'te sisli ve ıssız yolda indirilmemizi saymıyorum.. Budapeşte'yi çok abartmışlardı. En çok orada kaldık. Bisiklet kiraladık. Güzeldi ama gereksiz 3,5 gün geçirdik... Ülke-Şehir transferleri çok zor oluyor kendi başına gidince. Mesela Budapeşte çok boktandı. İnternetten bilet ayarlamaya çalıştık web siteleri saçmasalaktı. Otobüs terminaline gidip alalım dedik aksam saat 6'da terminal kapalıydı. 5'te paydosmuş.. vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ooo birileri güzel macar kızları kıskanmış asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Budapeste'yi ben de baya boktan buldum sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Xaenin said: Patice said: Xaenin said: http://www.figlmueller.at/files/figlmueller/fotos/restaurants/wollzeile/restaurant_wollzeile/DSC_0067.jpg Viyana'dan geçip şuraya uğrayın, sonra nereye giderseniz gidin. Patates salatası (kalpkalpkalp) Başıma bir şey gelmeyecekse patates salatasını şnitzelden çok sevdim. +1 Ayrıca Orta Avrupa = Av hayvanları, bilimum sosis, sucuk vs., süper biralar oh. İtalya = Anlatmama gerek yok sanırım ama pizza, makarna, rizotto, italyan birası, ev yapımı şarap, kahve ohoo daha neler neler İspanya'ya gidemedim. Fransa = Bok gibi ana yemekler, inanılmaz lezzetli tatlı ve hamur işleri. Almanya = üzerinden bile uçmayın olay gastronomiyse, her şey sağdan soldan çakma. Halkın en çok tükettiği şey boktan almancı döneri, öyle hayal edin. Ben böyle bir seyahate çıkacak olsam Prag'a gider otobüsle Viyana'ya geçer schnitzel'i yedikten sonra uçakla Roma'ya giderdim çok da beklemeden. Orada 3-4 kilo aldıktan sonra da zayıflamaya ve sınırsız tatlı yemeye Fransa. (İspanya'yı bayağı methediyorlar ama bilgim yok, sallamıyım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 axedice said: Ooo birileri güzel macar kızları kıskanmış asd No no macar kızları uyduruktu amaa Çek kızları bi harikaydı.. Benim bile aklım kaldı sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Fistan said: figlmüllerdeki schnitzelin aynısını yapıyoruz biz yolunuz düşerse izmire :D Gitmeyin. Göndermeyin. 2 kere kız arkadaşımla geleyim dedim. 2sinde de arzına kadar doluydu. Kapıdan döndük. Bornova sokağı olunca talep olmaz dediydim halbusi... Güzel mekan olmuş diyolar ama ben göremedim henüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar