Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Abi bi hafta boyunca bilgisayar hiç kullanmadım sadece telefonumu kullandım, geçenlerde twitterdan bi uyarı geldi bilmem kim beni takip etmeye başlamış falan ama akp fanboy tipli bi nick. Neyse bi bakayım ne alaka dedim bi anda tweet atmaya falan başladı, yok uzun adam yollarda yok başbakanımız akıyo yine falan gibi.Tanımadığım bir sürü kişiyi takip etmeye başlamış hepsi fanboy, hemen şifreyi değiştirdim twitter a girişi telefona bağladım.Tweetler kesildi, takip eden elemanı da engelledim, ama hala abidik gubidik insanları takip etmeye devam ediyor.Yani her gün 10 kişiyi falan takip ediyorum random sanki.Nejat işlerden tut MÜMTAZAKGUN e kadar genişte bi yelpazesi var. Ios tan virüs falan bulaşma olayı olmuyor diye biliyorum ama olmuş olabilir mi ? Bilgisayardan twitter a girmedim bu süreç içinde hiç. Bir de bunun çaresi nedir nasıl kurtulabilirim bu durumdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ayfondan değil o. twitterı kullanırken bi linke bişeye basmışsındır bi uygulamaya izin vermişsindir bilmeden. bilgisayardan twitter uygulama ayarlarına gir, bilmediğin işe yaramayan uygulamaların yetkisini kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Hmm ben de ilk kez duyuyorum desem yeridir konuyu takipteyim. Edit: Tam virus degil uygulama olmasin diyecektim yazilmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 twitter uygulamalarindan sorun ossursaniz iostan bilir oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 App lere girdim, zaten 4 5 tane vardı.Android için, ios için, vine, twitpic.Bi de face e bağlanmışta onu ben yapmamıştım telefondan falan olmuş heralde.Android vardı bi şüpheli, twitter ın kendi app i ama ben android kullanmıyorum.Olayın olduğu günden bi gün önce yüklenmiş o app de.Onu kaldırdım bakalım geçecek mi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ios kullananları görmek gaz yapıyor midede yapçak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Ahahaahasd ben ne ios ne android ne windows cuyum önüme geleni kullanırım.Bu topic bi fanboy topiği değil abi, dürüst bir yardım çağrısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Bu aralar ios karalama kampanyası var herhalde. Her beceremeyen bok atmış :D Biri öldürüyor diyor diğeri ios hacklenme diyor. sdaghdsagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Evet abi ios bok gibi ios çok kötü twitter hekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ios becerememk ne ya ? 2 tane tuş yokmu sizde sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Hay sikiyim kapayın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 vermicem mk iphone'u belli iq seviyesi altına sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 iphonelar malesef böyle. kullanımı zor güvenlik düşük üstelik pahalı. ayrıca çok sıkıcı çünkü herkeste aynı telefon. o yüzden telefonunu yakıp androide geç. az biraz hipstersen az kullanılıyor diye windows phone da alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=vnVuqfXohxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Adamın yardım istediği topiğin hale bak ya.. Ne kadar veriyorlar ya size? Google ne kadar veriyor? apple ne kadar veriyor? ona göre başlayacağım avukatlığa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konu sahibi delirmekte hakli sanki. Temizledim topigi, devam edebiliriz. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 şifreni de değiş. api kaynaklı büyük ihtimal. access token gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bilgisayarından browserının extension tarzı uyguşamalara da bak öyle bişey de olabilir. bilgisaayra girmedim diyorsun aMa bak genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Şifremi değiştirdim zaten ilk gün, bilgisayarı da kontrol ettim ama 1 haftadır bilgisayarım açık değildi zaten.Hala düzelmedi hala milleti eklemeye devam ediyor.Abi rus bi adamı eklemişim o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 twitpic'i de sil kullanmıyorsan. twitle alakalı değil o kapanacak falan diyorlardı zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Abi bilmiyorum ne yaptıysam geçmedi, neden olduğunu da bilmiyorum hala devam ediyor, aklıma başka bişey de gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bütün uygulamaları silmiştim ben, geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 twitter in kendi API inda leak olabilir, normalde sifreni degistirdigin zaman OAuth yapisi itibari ile 3rd paryh uygulamalarin hepsinin tekrar re-authenticate olmasi gerek.. demekki zamaninda izin verdigin bir uygulama halen senin adina authentication yapabiliyor.. zamaninda twitterdaki @follow bug i gibi bisi olabilir kisaca.. en temizi twitter contacta atip durumu bildirmen.. revoke ederler kime izin verdiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 AthleT said: bütün uygulamaları silmiştim ben, geçmişti. Bunu yaptım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar