Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ios tan Hacklenme ?

Akhlaur

Öne çıkan mesajlar

Abi bi hafta boyunca bilgisayar hiç kullanmadım sadece telefonumu kullandım, geçenlerde twitterdan bi uyarı geldi bilmem kim beni takip etmeye başlamış falan ama akp fanboy tipli bi nick.

Neyse bi bakayım ne alaka dedim bi anda tweet atmaya falan başladı, yok uzun adam yollarda yok başbakanımız akıyo yine falan gibi.Tanımadığım bir sürü kişiyi takip etmeye başlamış hepsi fanboy, hemen şifreyi değiştirdim twitter a girişi telefona bağladım.Tweetler kesildi, takip eden elemanı da engelledim, ama hala abidik gubidik insanları takip etmeye devam ediyor.Yani her gün 10 kişiyi falan takip ediyorum random sanki.Nejat işlerden tut MÜMTAZAKGUN e kadar genişte bi yelpazesi var.

Ios tan virüs falan bulaşma olayı olmuyor diye biliyorum ama olmuş olabilir mi ? Bilgisayardan twitter a girmedim bu süreç içinde hiç.

Bir de bunun çaresi nedir nasıl kurtulabilirim bu durumdan ?
Sosyal ağlarda paylaş

App lere girdim, zaten 4 5 tane vardı.Android için, ios için, vine, twitpic.Bi de face e bağlanmışta onu ben yapmamıştım telefondan falan olmuş heralde.Android vardı bi şüpheli, twitter ın kendi app i ama ben android kullanmıyorum.Olayın olduğu günden bi gün önce yüklenmiş o app de.Onu kaldırdım bakalım geçecek mi sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

twitter in kendi API inda leak olabilir, normalde sifreni degistirdigin zaman OAuth yapisi itibari ile 3rd paryh uygulamalarin hepsinin tekrar re-authenticate olmasi gerek..

demekki zamaninda izin verdigin bir uygulama halen senin adina authentication yapabiliyor..

zamaninda twitterdaki @follow bug i gibi bisi olabilir kisaca..

en temizi twitter contacta atip durumu bildirmen.. revoke ederler kime izin verdiysen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...