Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bağırdım çağırdım bayağı gecenin bir vakti de yapacak bir şey yok artık :( 14 yıldır kendi berberim dışında hiçbir yere gitmedim. İzmit'te okurken bile İst'e gelip berberime giderdim. İlk defa evde kendim keseyim dedim çok üşendiğim için, makine var nasılsa vs. diye. Gayet güzel kestik. Favori, kenar düzeltmeye vs. geldiğinde iş babam sanatını konuşturmaya çalıştı dur vs. dememe rağmen de içine sıçtı. http://i.imgur.com/7nHAdOU.jpg şöyle bir şeyler falan, diğer favoriyi göstermeyeyim bile daha komedi. Bunu ilk kesti böyle göz ucuyla baktım bir şey olmayınca diğerine de atladı da işte son anda bunu fark edince durdurdum... sanıyorum saçlar 1 numaraya vs. yarın kesilecek. Yani tabii ki gidiyorum berbere... elime bir şey geçmediği gibi beklediğimden daha kısa, boktan bir saçla dolanacağım. Tahminen 2 hafta falan da full bere ile gezerim... ulan ya... dalga geçin diye koydum fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 aga zaten azcık saçın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 5 numara işte yani öyle olması gerekiyordu normalde sorunsuz şekilde de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 3 e vurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bence vurdurma kestir. bananın da gözleri yakını görmemeye baslamıs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 nolcak ki sanki ? 10 güne toparlar manken falan mısın da kafayı taktın bu kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Beni ilkokul ve lisedeyken anam-babam kirpar, bozardi. Sait abi de düzeltip 3e vururdu. Lisede zaten zayif ve kepce kulakli biseydim, degil sevgili arkadasi zor edinirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 babanın kestiği saçta gül biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 yok zaten düz 5 numara saç için berber falan aramaya gerek var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Hortlatilmis eski konu sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 3 gün sonra uzayacak saç için babanı gömmüşsün burda. utandım senin adına. ben de kendi saçımı kesmeye başladığımda ilk 5-10 sefer iğrenç oldu sonra öğrendm iyi yapıyorum artık. için güzel olsun dışını takmaz kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Bende uzun saçın vardı, baban gece makas attı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Vingthor said: yok zaten düz 5 numara saç için berber falan aramaya gerek var mı ya? sanamısorcak ya sen kendini ne sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 adamın eli kaymış altı üstü, ayıptır senin yaptığın. bu nedir ya? gün geçmiyor ki evladına yardımcı olmaya çalışan bir baba böyle harcanmasın. ya zangoç traşı yapsaydı o zaman ne olacaktı? çayına mı tükürecektin adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 hain evlat Ökkeş... Bi de bağırıp çağırmış adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 duyan da 1 metrelik saca ortadan girmis sanavak. Ayip babana yaptigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Voys said: 3 gün sonra uzayacak saç için babanı gömmüşsün burda. utandım senin adına. burada gülüp eglenıyoruz birbimizle dalga geçiyoruz ama babana şu yaptıgın ayıp be. liseli ergenler yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Bişey olmaz. İki güne uzar da. Kısa saç iyidir ya. Baban da iyi yapmış. Emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 babana haraket cok ayip. git elini öp özür dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 baban olsam evlatlıktan reddeder, mirasımı çocuk esirgeme kurumuna bağışlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Baban olsam eldivenle keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Böyle evladım olsun, benzin döker yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 babaya amma ayıp etmişsin, epi dopu saç be. 10-15 güne toparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 adam oğluyla güzel bi anısı olsun istemiş sen gidip adama bağırmışsın, üstüne gelip topic açmışsın iyi pişmemişsin sen için ergen kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bence banlayalım bu oğlanı ya. olmamış diyelim babasına da, yenisini yap diyelim. ama yine beşiktaşlı olsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar